KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Lampko,wstawiaj zdjęcie i nie marudź.Chcę podexpić moje kompleksy Mam tylko jedno Emo zdjęcie gdzieś na telefonie ;__; Poszukam może znajdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ja bardzo piękny człowiek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Lubie Emo zdjęcia Lampko,Emo zdjęcia są spoko więc wstawiaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Oto i przybył król wszystkich niegrzecznych dziewczynek, i ukazał gawiedzi twarz swą... Albo po prostu pochwalę się swoją mordką, bez tych wszystkich niepotrzebnych ozdobników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Oznajmiam iż usuneło mi się A tak fajnie wyszłam... Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez kawaii-hipsta-neko-lampa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Śliczne masz włosy, Phin, głaskałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Fin, masz minę typu "damn, zaraz zginę ;-;" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Dat Face Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Dziewczyno! Chcesz żebym zawału dostał?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Tak, tego chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Tak, tego chce. Dzięki, też Cię nie lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 a teraz idę pytać ludzi czy mają jakiś problem XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) Black Hayate - kobieta dres Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 a whugać Ci? XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Hehe dobrze że ja nie chodzę w dresie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Kolejne moje zdjęcie Chyba pierwszy raz tutaj zawita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Kolejne moje zdjęcie Chyba pierwszy raz tutaj zawita Faaaajnue mikro ziomek ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Fajny ten mikrofon a propos zauważyłem, że wielu Bronych ma okulary 0_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Pierwsze zdjęcie zrobione w samochodzie. Wiem, moja mina jest naprawdę imponująca. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Ciekawe rozmycie. Śliczna Phin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Phin jest śliczniuteńka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Phin jest śliczniuteńka Jak Phin coś wrzuci to wszyscy wariują, jzu - bez obrazy, bo jeśli to czytasz to wiedz że nic do ciebie nie mam i cię lubię, no ale po co tak wariować? Normalna osoba... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jak Phin coś wrzuci to wszyscy wariują, jzu - bez obrazy, bo jeśli to czytasz to wiedz że nic do ciebie nie mam i cię lubię, no ale po co tak wariować? Normalna osoba... To nie jest normalna osoba... to Phin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Jak Phin coś wrzuci to wszyscy wariują, jzu - bez obrazy, bo jeśli to czytasz to wiedz że nic do ciebie nie mam i cię lubię, no ale po co tak wariować? Normalna osoba... Piękna pani to nie w sposób nie rzucić komentarzem co najmniej pochlebnym w stosunku do tak grzeszącej urodą użytkowniczki. Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Daffy Cartman 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Dobra dobra. Bez paniki. Wiem, że jestem ładna itp. Macie aby offtopu nie robić: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się