Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

Tak bardzo faza na SnK i na omegle. A więc Ukeź bawi się w pseudo-cosplaye..

1379558_572790839455002_1005117105_n.jpg

Tak bardzo pseudo-przesłodzony Eren.. Z pluszowym Levim i psimi uszami XD Tak mam w tym roku maturę.

Eee, wut iz dat ?!

Ale dlaczego, uszy...?

Żeby było pseudo-uroczo to raz. Dwa że Eren to taki szczeniak z charakteru i lubię jak go rysują z psimi uszami XD I przynajmniej każdy Levi nie mógł się nie śmiać z tych uszu, więc.. ZŁAMAŁAM ICH. Tak.

Żeby było pseudo-uroczo to raz. Dwa że Eren to taki szczeniak z charakteru i lubię jak go rysują z psimi uszami XD I przynajmniej każdy Levi nie mógł się nie śmiać z tych uszu, więc.. ZŁAMAŁAM ICH. Tak.

Ostatnie pytanie.

Dlaczemu Levi x Eren?

Levi x Petra jest dużo sensowniejsze i bardziej hmm, niegejowskie (lol wut? to wogóle istnieje takie słowo?)

Anyway Petra jest genialna, mów co chcesz (szmutłem trochę jak zginęła :( )

Edited by Pan E

Ostatnie pytanie.

Dlaczemu Levi x Eren?

Levi x Petra jest dużo sensowniejsze i bardziej hmm, niegejowskie (lol wut? to wogóle istnieje takie słowo?)

Anyway Petra jest genialna, mów co chcesz (szmutłem trochę jak zginęła :( )

A więc żeby nie robić więcej offtopu, to ostatnie w tej kwestii. 

Levi x Petra. Never. Poza tym..

Petra nie żyje. (żeby nie było, w spoilerze!)

I jej nie lubię.

Bo mnie wkurza jazda na to, że umarła że omg jakie to straszne. A w ogóle anime miało tyle chamskich filerów pod kątem tego paringu, że wrr.. nie ważne. Mi tam było szkoda całego oddziału, nie jednej Petry, no kurde. I Marco wcześniej. I Mika później.

Jeśli już ma być cokolwiek hetero to Levi x Hanji. Ale i tak wolę Levi x Eren alleluja. Bo to.. Jezu tam są takie momenty, że to pasuje po prostu <3 Ale tak szczerze, co do mojego zdjęcia to tam Levi x Eren nie ma. Ja szukam tylko Levich którym niszczę poker fejsy w ten sposób. Wiesz ogółem to uwielbienie Erena dla kaprala itd.

I jedna rzecz. Uznaję Levi x Eren za paring życia, bo w końcu.. UKE jest WYŻSZE od seme. Alleluja.

Btw.. Pseudo-Levim też na omegle byłam. Przez cały dzień udało się wyćwiczyć poker fejsa. Ale ludzie chamsko próbowali rozśmieszać XD Żeby nie było tylko offtopu to idzie też zdjęcie.

1377544_574815522585867_1140440573_n.jpg

Nie wiem czemu to robię ale ktoś prosił o zdjęcie zaspanego Yargola chwilę po wstaniu więc wrzucam x_X

Nawet okularów nie założyłem tylko od razu wstałem i do komputera w związku z czym nic nie widziałem co robię  :derp3:

4KFCQ.jpg

Edited by Yargolek
  • Upvote 2