Applejuice Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Czyżbyś grała Hell Song od Sum 41? Tak. To moja ukochana banda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Masz śliczne ręce, trolololo. Nie pokażę się ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Kath kiedyś nie wytrzymasz i i tak się pokażesz, ja to wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p Swoją mordą postraszę was pewnie jutro, bo dostanę kamerkę internetową. Kupujcie wódkę/piwo/czekoladę, bo na trzeźwo znieść się nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p ._. Chlip chlip Dx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Swoją mordą postraszę was pewnie jutro, bo dostanę kamerkę internetową. Kupujcie wódkę/piwo/czekoladę, bo na trzeźwo znieść się nie da. Sad od jutra na chat ruletce. nie wiem co powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Sad od jutra na chat ruletce. nie wiem co powiedzieć Nie na czat ruletce, tylko na kamerkowym omegle. Przyzwyczaiłem się do omegle i tam chyba fajniej się głupie miny robi Soczku nie smutaj, ja wyglądam też na 16 lat, a mam 18 - to dopiero problem:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 W ramach wyjaśnienia: Jako, że zostaje po szczecińskich ponymeetach na noc, rano zdarza mi się wypowiedzieć perełki które szybko trafiają na Facebooka. Takich tekstów trochę jest, a samo zdjęcie pochodzi z ostatniego meetu, gdzie już byłem jego współorganizatorem. Sam pomysł na mema, jak pamięć nie myli zrodziła się w czasie picia herbatki na działce Sowy. BTW, powstał nawet memgenerator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Rozwijając wyjaśnienia Wielebnego — nie daję mu tym żyć, właśnie wszystkie lepsze teksty przerobiłem na memy w generatorze. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p W dzisiejszej Polsce to tak wyglądają prawie wszystkie dziewczyny, nie ważne jaki wiek... Tęsknię za epoką Rubensa :qKFPC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 W dzisiejszej Polsce to tak wyglądają prawie wszystkie dziewczyny, nie ważne jaki wiek... Tęsknię za epoką Rubensa :qKFPC: Łap Lindsie, iście rubensowską dziewoję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Ależ bardzo ci dziękuję Airlick Zarzuciłbym tutaj paroma zdjęciami, które lepiej by opisały moje gusta, ale to nie odpowiednie miejsce do tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Kath kiedyś nie wytrzymasz i i tak się pokażesz, ja to wiem. Albo nie pokażę Sporo z tym zachodu, a mi się nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Eemm.. Nie jestem zbyt fotogeniczna.. A co mi tam, dodam swoje zdjątko! (P.S. Normalnie noszę okulary ale na tym akurat ich nie mam) Aszzz włosy mi się potargały -.-Daje new zdjęcie bo tamto było niezbyt dobre.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Kubagaw2, Guciowata - co to ostatnio za moda na paski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Coś kiepski ten lans ale duuuuzy plus za G36 od JG jak mniemam. I luneta przyklejona taśmą?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Miałem wrzucić zdjęcie z Polconu(bo Matjas chciał zobaczyć ), więc proszę! Oto ja i kilka przemiłych dziewczyn, które pozdrawiam! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Prepare yourself Z Zgorzeleckiego ponymeeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 TYLE KUPIĆ. :5jsSt: Fajne spodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Muszę przyznać, że masz bardzo ładną kolekcje przypinek To nie są przypinki tylko ordery Ale przyznam sporo ich jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja nie muszę się lansować, a luneta potrzebna, żeby łatwiej było ściągnąć z 80 metrów. Po pierwsze, nie potrzebna, po drugie co ty tam masz że to niby strzela na 80m?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Pewnie tacha na plecach butlę ze sprężonym dwutlenkiem węgla. A co do Picatinny-Taśma-Klejąca - 1. nie ważne jak wygląda, ważne jak działa; 2. prowizoryczne rozwiązania są często najskuteczniejsze i najtrwalsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Po pierwsze Lans w airsoft'cie jest równie ważny co skuteczność po drugie używa się taśmy izolacyjnej. Jest bardziej elastyczna i nie zostawia kleju na replice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Oj tam spokojnie, bez zbędnych kłótni tu nikt nikomu nic nie musi udowadniać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Co ja narobiłem... A ASG znam tylko ze słyszenia, i to cieniutko :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się