Applejuice Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Może to nie foto, ale widać moją twarz i ręce (z epicką ćwiekowaną bransoletą ;3). Przy okazji można sobie posłuchać co tam gram. Ostrzegam, że dźwięk jest bardzo kiepski i robię masę błędów, a na końcu mam rejdża x3 http://www.youtube.com/watch?v=4xiIFo01mqI&feature=plcp (Lol, co to za miniatura. Moje palce wyglądają jak ośmiornica >.<) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhosiQ Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Czyżbyś grała Hell Song od Sum 41? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Applejuice Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Czyżbyś grała Hell Song od Sum 41? Tak. To moja ukochana banda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrenka Katherine Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Masz śliczne ręce, trolololo. Nie pokażę się ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trum Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Kath kiedyś nie wytrzymasz i i tak się pokażesz, ja to wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatIsSoSad Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p Swoją mordą postraszę was pewnie jutro, bo dostanę kamerkę internetową. Kupujcie wódkę/piwo/czekoladę, bo na trzeźwo znieść się nie da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Applejuice Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p ._. Chlip chlip Dx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobule Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Swoją mordą postraszę was pewnie jutro, bo dostanę kamerkę internetową. Kupujcie wódkę/piwo/czekoladę, bo na trzeźwo znieść się nie da. Sad od jutra na chat ruletce. nie wiem co powiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatIsSoSad Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Sad od jutra na chat ruletce. nie wiem co powiedzieć Nie na czat ruletce, tylko na kamerkowym omegle. Przyzwyczaiłem się do omegle i tam chyba fajniej się głupie miny robi Soczku nie smutaj, ja wyglądam też na 16 lat, a mam 18 - to dopiero problem:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 W ramach wyjaśnienia: Jako, że zostaje po szczecińskich ponymeetach na noc, rano zdarza mi się wypowiedzieć perełki które szybko trafiają na Facebooka. Takich tekstów trochę jest, a samo zdjęcie pochodzi z ostatniego meetu, gdzie już byłem jego współorganizatorem. Sam pomysł na mema, jak pamięć nie myli zrodziła się w czasie picia herbatki na działce Sowy. BTW, powstał nawet memgenerator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowa Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Rozwijając wyjaśnienia Wielebnego — nie daję mu tym żyć, właśnie wszystkie lepsze teksty przerobiłem na memy w generatorze. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p W dzisiejszej Polsce to tak wyglądają prawie wszystkie dziewczyny, nie ważne jaki wiek... Tęsknię za epoką Rubensa :qKFPC: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 W dzisiejszej Polsce to tak wyglądają prawie wszystkie dziewczyny, nie ważne jaki wiek... Tęsknię za epoką Rubensa :qKFPC: Łap Lindsie, iście rubensowską dziewoję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Ależ bardzo ci dziękuję Airlick Zarzuciłbym tutaj paroma zdjęciami, które lepiej by opisały moje gusta, ale to nie odpowiednie miejsce do tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrenka Katherine Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Kath kiedyś nie wytrzymasz i i tak się pokażesz, ja to wiem. Albo nie pokażę Sporo z tym zachodu, a mi się nie chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Eemm.. Nie jestem zbyt fotogeniczna.. A co mi tam, dodam swoje zdjątko! (P.S. Normalnie noszę okulary ale na tym akurat ich nie mam) Aszzz włosy mi się potargały -.-Daje new zdjęcie bo tamto było niezbyt dobre.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Kubagaw2, Guciowata - co to ostatnio za moda na paski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 W końcu mam jakieś nowe zdjęcia I zdjęcie grupowe: Żeby nie było niedomówień jestem z lewej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Kusanagi Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Coś kiepski ten lans ale duuuuzy plus za G36 od JG jak mniemam. I luneta przyklejona taśmą?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaaa Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Miałem wrzucić zdjęcie z Polconu(bo Matjas chciał zobaczyć ), więc proszę! Oto ja i kilka przemiłych dziewczyn, które pozdrawiam! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Ja nie muszę się lansować, a luneta potrzebna, żeby łatwiej było ściągnąć z 80 metrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Prepare yourself Z Zgorzeleckiego ponymeeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 TYLE KUPIĆ. :5jsSt: Fajne spodnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Muszę przyznać, że masz bardzo ładną kolekcje przypinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaZwiezda Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Muszę przyznać, że masz bardzo ładną kolekcje przypinek To nie są przypinki tylko ordery Ale przyznam sporo ich jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts