Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl

Recommended Posts

Może to nie foto, ale widać moją twarz i ręce (z epicką ćwiekowaną bransoletą ;3). Przy okazji można sobie posłuchać co tam gram. Ostrzegam, że dźwięk jest bardzo kiepski i robię masę błędów, a na końcu mam rejdża x3

http://www.youtube.com/watch?v=4xiIFo01mqI&feature=plcp

(Lol, co to za miniatura. Moje palce wyglądają jak ośmiornica >.<)

Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p Swoją mordą postraszę was pewnie jutro, bo dostanę kamerkę internetową. Kupujcie wódkę/piwo/czekoladę, bo na trzeźwo znieść się nie da.

W ramach wyjaśnienia:

Jako, że zostaje po szczecińskich ponymeetach na noc, rano zdarza mi się wypowiedzieć perełki które szybko trafiają na Facebooka. Takich tekstów trochę jest, a samo zdjęcie pochodzi z ostatniego meetu, gdzie już byłem jego współorganizatorem. Sam pomysł na mema, jak pamięć nie myli zrodziła się w czasie picia herbatki na działce Sowy.

Dołączona grafika

BTW, powstał nawet memgenerator

Soczku, oczekujesz, że ja teraz uwierzę w Twoją datę urodzenia? Wyglądasz jak dziewczyny nowo przybyłe do naszego liceum, tylko mniej umalowana;p

W dzisiejszej Polsce to tak wyglądają prawie wszystkie dziewczyny, nie ważne jaki wiek...

Tęsknię za epoką Rubensa :qKFPC: