lurasidone Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N Vienes, całkiem mi się podoba A Mysterious Mare Do Well... S Qu'est ce que c'est? Cóż to jest? U Dołączył wczoraj, obyś dobrze się czuł na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nick: Bellamina. Avatar: Dawny av Carton`a Fajny. sygnatura: Także fajny. User: Ciekawa użytkownika, przy okazji gratki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 N-Kojarzy mi się z Elizabath z Piratów z Karaibów. A-Kocham wilki i mi się bardzo podoba. S-Wybacz, nienawidzę anime... U-Wydaje sie fajnym graczem + lubi wilki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 N: Bardzo mi się podoba, kojarzy mi się z Rosją A: Bardzo ładny OC S: Skromniutko U: My się już znamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 N Czajniczek! To jest...ekhm...Chay A Ładny OC, ciekawe wykonanie S Świetny gif, ale słaba jakość :twilight9: U Nie znam zbyt dobrze, ale wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 N: Chay, fajny. A: Ładny. S: Pinkamena. U: Znamy się, fajna osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 N:Bellamina=Bella=Piękna-Zgadza Się...!! A:Rarity...PIKNY...!! S:ZARĄBISTY...Czyżby własnymi ,,Kopytkami"...?? U:Świetna...!! Bellamina Swahilii N:Fajny... A:Zarąbisty S:Pikny U: Super...!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nick: Dość pomysłowy, ja osobiście nie lubię tego serka Avek: Miły dla oka, to czeba przyznać ^^ Sygna: Genialna User: No niestety nie znam, ale widzę że to nowa osóbka to miłej zabawy życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Nick: PitPl. Avatar: Pikachu zabrał czapkę Ash`owi Sygnatura: Ciekawy cytat. User: Fajny, po avatarze wnioskuję, że lubi pokemony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 N Eliza A Bardzo ładny wilczke S Widzę, że zmieniona Ale dalej ładna U miła i uprzejma avatarka Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N Bellamina kojarzy mi się tylko z Bellą z Pięknej i bestii. A Mina Rarity w stylu "what the hay" S Mogę powiedzieć o niej tylko jedno słowo EPIC! U Nie znam i nie miałem czelności się kontaktować, tak więc nie będę oceniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N: Ciekawy, chociaż czytając go pierwszy raz prawie połamałam sobie język. A: Świetny. S: Bardzo przyjemny, wywołuje uśmiech. U: Nie znam, niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N.Ciekawy. A.Oryginalny.*_* S.Nasza słodka i straszna Pinkanema, no i link.<3 I love it. U.Nie umiem określić, ale po stylu pisania, sądzę iż jest fajną osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N: Osobiście kojarzy mi się z... Dzwoneczkami. A: Słodka RD. S: świetny obrazek, a jeszcze do tego ten cytat. U: Fanka Dash, musi być fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N: Kojarzy mi się... z czymś japońskim. A: Ma ładne oczy. S:Wyraża więcej niż tysiąc słów. U:Jest fajną osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N:Kojarzy mi się z Włochami. A:Słodki. S:Fajna RD. U: Po stylu pisania wydaje sie być miłą osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N:bardzo orginalny nick A:bardzo fajny sam rysowałeś? S:Lyra I DA może być U: jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N:Oryginalny, jeszcza z takim się nigdzie nie spotkałam. A: Super RD S:Kolejna RD i jeszcze rysunki fajne. U: Wydaje sie być miły. Jeszcze raz powtarzam, jestem dziewczyną. ._. Nie wiem jak zmienić to ,,Brony"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wyślij jakiemuś kolorowemu prośbę na PW o zmianę rangi. N: "Życie" - bardo ładny. A: Day Hawk :3 S: Skromniutko U: Oczywiście, bardzo miła userka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N Chay...skojarzenia z czajnikiem A Ładny styl S Słaba jakość, ale gif jest magnifique U Widzę go ostatnio coraz częściej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N:Bella znaczy piękna. A:Zapracowana smutna Rarity. S:Tekst z piosenki którą lubię i Pinkiemena. U:Wydaje sie buć spoko graczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N: Ładny, naprawdę ładny ;p A:Podoba mi się jego spojrzenie S:Sygnatura jak sygnatura ;] U:Nie wiem co tu napisać ._. Wydaje się być miła i takie tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N Uroczy. Kojarzy się z dźwiękiem wydawanym przy rozgniataniu folii z koperty bąbelkowej A S Mówiłem i powiem to nie raz - milusia U Sumując sygnaturę i avatara wydaje się być bardzo miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N.Kojarzy mi się z piosenką (tak ogólnie) A.Antropology. S.Scena z Twilight z ostatniego odcinka. U.Miły człowiek. I najlepszy kumpel Lyry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 N: Ciekawy i oryginalny. A: RD jest suuper fajna S: Jest oryginalna i ciekawa xD U: Cóż, raczej jeszcze nie rozmawialiśmy, ale liczę na zmiany.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się