Burning Question Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: prosty jak budowa cepa, ale przynajmniej miło mi się kojarzy. A: bardzo podoba mi się ta OCka, charakterystyczny i sympatyczny pegaz. ^^ S: nie wiesz jak dobrać kolory? Od czego jest grayscale? XD Nie no, teraz wygląda lepiej niż kilka poprzednich kombinacji, a jest wszystko, co trzeba. Propsy za AJ, jedna z lepszych postaci. ^^ U: zawsze daję propsy za posiadanie innych zainteresowań poza poniaczami lub ciekawe ich łączenie, więc i tu plusik. Aktywny i miły, nie mam pojęcia za co mógłby zebrać ostrzeżenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N:Gorąco się zrobiło Nick oryginalny i taki prosty, nie wpadłabym na niego ._. A:Pinkie pie z tego odcinka z tortem i pociągiem Aż mi się cała fabuła przypomniała. S:PP z 3 sezonu i bardzo głęboki tekst w kolorze fioletowym, why not? U:Aktywna, jest stosunkowo nowa, nie ma punktów i posiada już dwie nagrody, brawo Więcej takich użytkowników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Wszystko fajnie, ale nwm po co jest ta Skoda. A: Jakaś dziewoja która gapi sie na mnie zupełnie jak moja nauczycielka. S: Nice broda xD. U: Ma 0 ostrzeżeń, 4 nagrody i dużo reputacji. I mnie nie wkurza jak niektórzy na forum. ;-; A Khornela to mam wielką ochote zabić.... Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Rzeczywiście Baobab A: Something new(again) przypuszczam że to krew a i tak suszy protezy S: Tu Nothing new U: Nie mam zastrzeżeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N:Arktyka jak nic ._. A:Rarcia z przodu, kalejdoskop z tyłu S:Asymetryczna FLAFFII PAFFF i Rarity z 1 sezonu, ładna czcionka U:Nic do niego nie mam, nie ma punktów, ma dużo gadżetów z MLP, dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Właśnie wróciłem z kościoła tym autem A: Ciekawy, ale skąd ta osoba? S: Nie wiem kto to ale widać że granie na kontrabasie(tak?) sprawia mu przyjemność U: Też nic do niej nie mam, ma 0 pkt. wysoką reputację i bogatą stronę "o mnie" Te gify by mi się wczytały za 1h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N:Taki arktyczny ._. A:Rarity is best pony from M6 ^^ S:Nowa, bardzo fajna i urocza. U:Taki kochany hugasek, taki najlepszy ._. *w* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Fajny, przypomina mi coś z anime A: Sombruś S: Taka smutna :( U: Kochana i uwielbiam ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Z Japonią mi się kojarzy. Prosty, bez udziwnień, brzmi dobrze - czyli brak zastrzeżeń ^^. A: Dat Plot . Mały, ale wywołuje u mnie uśmiech . S: Ładny, ale smutny art. Linki, w których wychwyciłem ładne rysunki. Lubi HTF, wspomnienia z dzieciństwa . U: Bliżej nie znam, ale dobrze o niej świadczą liczne nagrody. To dobrze, świadczy o jej aktywności . N: Nie będę oryginalny jak napiszę, że z Arktyką mi się kojarzy ;d . Też bez udziwnień, więc OK . A: Rarity :3 . Fabulous avatar S: Lubię, bo można się nieco o użytkowniku dowiedzieć. Lubi tak, jak ja Fluffle Puff ^^. U: Również bliżej nie znam, ale o ile się nie mylę ma jedną z największych kolekcji kucykowych gadżetów. Pozazdrościć . Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Fajny, kojarzy się z mchem. A: Prześliczna Sweete Belle. Ładnie wygląda narysowana tym stylem. S:Flutterka wygląda świetnie AJ już gorzej. N: Sympatyczny, aktywny użytkownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Brzmi nazwa przeciwnika w Final Fantasy. A: Mhroczne. Widać chyba trochę gwiazd ale ledwo. Wiem że to nocne niebo ale trochę za bardzo zlewa się z kucem. S: Chamska reklama i gospodarka. U: Ostatnio widuje nieco częściej. Jestem na Tak. Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Blazing Heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Kojarzy mi się z czymś zimnym. A: Sweetie która ukradła design oczu Ksieżniczki, śliczny. S: Nie wiem o co chodzi więc się nie wypowiem. U: Miły, lubiany, czego więcej chcieć? Jest w mojej TOP 10. I jest śliczny N: Francuska, mówiłam już. A: Żądam przywrócenia tamtego avatara! Obecny nie ma w sobie epickości. S: Lynk, lynk i... o! Nawet napis jest! U: Sorry, nic o niej nie wiem Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Insomnia de Lya 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) Nick: Insomnia, bezsenność. Nie mam pojęcia co oznacza "de Lya", a Google mówi o jakiejś węgierskiej aktorce . Avatar: Znudzona Celestia, podoba mi się. Sygnatura: Także Celestia, tym razem reklamuje swój dział. User: Kojarzę z SB, gra w LoL'a. Miła osóbka. Edytowano Styczeń 19, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Złoto dla złota, brzmi całkiem nieźle. A: Ładny mieczyk, na tle zębatek. S: Jakaś bardzo ładna, uzbrojona OCka. Wygląda super. U: Udziela się głównie w off topie. Miły i sympatyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Gold przecież prawie najważniejszy nie? A: Nic mi nie mówi. S: Bardzo ładna, słodki kucyk w kosmosie, ciekawe U: Nie znam i nie widuję na forum. @Cahan N: Oryginalny choć nic mi nie mówi A: Lubię te kolory S: W budowie i linki U: Nie znam za bardzo ale nie mam zastrzeżeń. Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Nick : Arktyka c: Avek : Raritia słodko. Sygnaturka : O.. sygna ode mnie, jak miło c: U : Bardzo fajny fan puchatej różowej na tęczy i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: I z Wilkiem i bez jest super A: Jeszcze nie zdążyłem w to zagrać, czyżby to sam Sly? S: Ładna, jak już zagram będę wiedział wszystko U: Zrobiła mi fajną sygnę za co jestem jej wdzięczny Po za tym jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N:Psowaty, fuj A:Przerażony szop, yaaay S:"MIAŁEŚ BYĆ W DOMU PRZED 8, RIGHT? ZNOWU BYŁEŚ NA DZIFFKACH! >:C" U:Jest wszędzie, robi dziwne zabawy i się wymądrza czasem często Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Dla mnie troszkę przekombinowany . Mrs. Octavia dla mnie prostsze i ładniejsze ^^. Choć nie ukrywam, że obecny jest... bardzo oryginalny . A: Śliczny art. Zastanawia mnie tylko napis "norge" na dole . S: Solo na wiolo . Lubię Apocalypticę, więc i sygnę również . U: Lubię, i to bardzo. Miła, kochana, bardzo aktywna, ma mnóstwo nagród. Czego chcieć więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Solo na wiolo Imesh, zrobiłeś mi tydzień N:Była już syrenka, był filozof i w końcu jest zwykły Imesh A:Dorosła SB, nie za bardzo ten styl kolorowania ale tu nie tak źle wyszło S:Hmmm...ciekawy styl, trochę AJ ma spłaszczoną głowę ale nie jest źle U:Uwielbiam go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Kojarzy mi się z autem A: Nie wiem, kto to jest, ale wygląda mi na cuś z jakiegoś high fantasy elf maybe? S: Człowiek, który lubi grzebać w ziemi i wiolonczela. U: Nie znam :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Piórek:) ciekawy jest i to bardzo A : Ocek w skarpetach.... ciekawy jest w każdym bądź razie S: Również Ocek, tylko tym razem jest łaskotany ciekawa koncepcja U: Zabawny user, który wygląda trochę jak Jack Black i pisze fajne wierszyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) N: Sosna, drzewo iglaste o miłym i świeżym zapachu, oraz bardzo oryginalny nick! A: Anime jakoś do mnie nie przemawia, ale sosen zawrze na avka wstawi coś co sprawi że anime jest od razu ciekawsze (jeżeli to anime, nie udaję że się na tym znam) S: Typowo informacyjna sygnatura, fan największy fan Spitfire, oraz anime. W całości wygląda naprawdę dobrze. U: Najbardziej znane drzewo na forum ze wszystkich drzew. Ma mój szacunek za ogarnianie działu. Facet na poziomie, Edytowano Styczeń 19, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: Pieseł wow. Latanie takie dobre. Uszanowanko. Wow. A: Did somepony said flying? S: Thunderstruck! I AJ. U: Widuje często ostatnimi czasy. Ciekawe hobby. Ogólnie spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 N: strasznie mi się podoba, bo kojarzy mi się z Fire Heart z książki "Wojownicy" ;_; A: no więc już wiem co to jest! zagadka rozwiązana! S: tak bardzo mam ochotę szukać, bo w internetach strasznie trudno o materiały 18+... tak. U: często widuję, ale rzadko widzę jakieś konstruktywne posty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się