Gość Nie sądzę Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Drzewo . A: Spitfire w ciele Rainbow... S: Pokazane co lubi, rysunki oraz specyficzny link. U: Wydaje się sympatyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Dashie A : Od kąt tu żyję, nie zmieniła ani razu...ja bym nie wytrzymała. S : Kucyki Orlando i Legolas U : Moja ulubiona Dashie, z którą nam odwala na pw xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Miałaś chyba się wilka pozbyć? A: Rarity i Sweetie, takie śliczne. S: Fan, fan, fan. U: Nie ogarniam jej, ale lubię. Czasami mi z nią na pw odwala . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Rainbow Dash - zgaduję, że tu chodzi chyba o jakiegoś kucyka z My Little Pony . Nie jestem zwolennikiem "zapożyczania" imion z serialu . A: Bardzo ładny art z Dashie . Ładnie wygląda w avku. S: Można się nieco o użytkowniczce dowiedzieć. Ubóstwia Rainbow Dash, lubi Pinkie Pie, Daring Do i Kuczaka. Poza tym jest fanką Orlando Blooma i Legolasa. Wszystko zrobione schludnie i zgodnie z zasadami. Zatwierdzam sygnę . U: Nie miałem okazji bliżej poznać. Przyznam szczerze, że nagrody robią wrażenie. Za to ma u mnie dużego plusa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N : Imesh, ciągle ta sama bez skojarzeń. A : Sweetie Belle, to ty? S : Kicia atakuje! U : Fajny, ale nie znam, ale spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Wilczek Cassidy... fajniutka. A: Oooo... tak bardzo słodka scenka z dwiema siostrami. S: Tak bardzo liski i wilczki... i miłosć dwóch źrebaków. U: Kojarzę, wydaje się miła i ma ciekawe spostrzeżenia... i jest zła na pewien dział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 jest zła na pewien dział. Nie prawda, nie wiem o czym ty mówisz N : Czy mi się wydaję, czy chciałeś uwolnić się z Claus'a ? A : Śliczna Octi ♥ S : Nie ma to jak nazwa, nutka, płytka i angielski napis, którego nie chce mi się czytać :3 u: Fajny, ale nie miałam okazji lepiej poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Wilki jak dla mnie super A: Bardzo ładny ciekawe pokazanie Sweetie i Rarity S: Lubi wilki i lisy jak dla mnie bardzo fajnie U: Wielokrotnie widzę na forum wydaje się być bardzo fajna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Kojarzy się z jakimś turkiem... i magic! A: Discord! S: Jak wyżej. (Widzę że masz bardzo dobry gust) U: Gram z nim w fajną gierkę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Wszędzie oryginalne nicki... A: Octavia oraz nick, ładnie to wygląda. S: Za dużo angielskiego, sygnatura nie dla mnie. U: Kojarzę, fajny użytkownik . Nowy avatar Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N:Szybki A:Jak już mówiłam, ładna kolorystyka S:Tak bardzo fangirl U:Mam od niej pozdro xD Chce mnie spalić ale ja i tak ją lubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N: Dość długi. Wielokrotnie zmieniany. A: Isiol. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ładny. S. Spoiler. A w nim gif (ładny) i linki. U: Co tu dużo mówić? Zajefajna! Bo co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N : Lisica A : Koleś biega sobie po kuli ziemskiej A : Tylko napisy... :< U : Co tu dużo mówić? Zajefajny lisek, bo co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Jak już pisałam... N: Lepiej było bez wilka. A: Słodki obrazek przedstawiający dwie siostry. S: Fanka tego, co puchate. U: Znam, odwala mi z nią na pw + jak wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) N: Imię głównej bohaterki urozmaicone emotikoną. A: Bardzo ładny. Mi się podoba. S: Userbary... są... wszędzie! U: Całkiem fajna. Edytowano Luty 6, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 N:Lisia-chan, Lisia-chan Strasznie mi to idzie w rytm Tomatryoshki ^^' A:Połlandoro, nie tak szybko xD S:Kult Lisicy, i groźny mafijne U:Kociam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 N: Jak pisałem, nick bardzo fajny, z dystansem do siebie. Trochę zbyt długi, ale jednak te ,,De Lya'' daje to coś. A: Kiedyś już chyba widziałem. Nawet nawet. Jest coś w nim ciekawego ale nie wiem za bardzo co. S: Elegancko ukryta w spoilerze, Gif wyświetla kolejno postacie. Gość z piłą łańcuchową najlepszy. + Linki. U: Często ją widać, czego można się domyślić po ilości postów. Bardzo porządna userka, jedyna, niepowtarzalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 N: Trochę zbyt oklepany, ale przynajmniej krótki. A: Jego OC- ładny kuc i ładne wykonanie. S: Jakaś taka za mało kolorowa. U: Udziela się głównie w off topie, ładnie rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 N: Jedyny i nie powtarzalny. A: Nie wiem czemu, ale jakoś strasznie mi się podoba S: Wciąż w budowie, i jakieś linki. U: Nie znam, ale jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) N: Skądś kojarzę A: Rarity. Ładny, oryginalny, napewno zapamiętam. S: Widizałem kilka takich, ale mimo to, ładna. U: Po krótkich oględzinach profilu stwierdzam, że brony ma taką samą meblościankę, jak ja Edytowano Luty 9, 2014 przez kubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 N: Oryginalny! Prawie jak mój w lolu A: Kawai S: Disciples III to mój najgorszy zakup w historii U: Nie znam, ale sądząc po tytule, jest sługą mej sługi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 N: Tego akurat nie kojarzę. W jakie gry grywasz? A: Dat face. S: Dałbym jeszcze wyśrodkowanie. U: Kolejny forumowy gierowicz oraz nocny marek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 N: Meh. Cyfry i imiona w nickach są ostatnio... hm... popularne A: Cukrzyca lvl: over 9000 S: Userbary + tęczowe literki napisane do góry nogami U: Dość rzadko widuję. Jest w wieku mego brato-kuzyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 N: Lisica-chan. Nie wiem, co dokładnie znaczy "chan", ale jako nick się sprawdza. A: Ciekawy, choć nie w moim stylu. S: Ten gif. Ten Sparrow ze słoikiem ziemi. Wielki +. U: Dawno nie widziałam na forum, albo ja tak rzadko wchodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 N: Swahili, jeden z głównych języków w Afryce. Całkiem ładny nick, charakterystyczny. A: Ładnie narysowany lew, przypomina i te z Króla Lwa. S: Uroczy kociak U: Ma tyle postów na liczniku, a coś nie znam, pewnie pisze w innych rejonach forum. Wydaje się być ogarnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się