PoniaczNaleśnikowiec Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 BezimiennyKot1 Lubi Skyrima( i wyczuwam gothica!) Sygna. Przeróbka skyrimowego tekstu Avek. Dovashy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 n: Poniaczek01 (Kojarzy mi się z Buraczek Cebulaczek xD) 8/10 Avek:Brak Sygna:Pinkamena Is WatchING You! 8/10 User Ogólnie to słabo go znam ale jest spoko 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 nick: imka. imka. iiimka... imka. Nie mam skojarzeń Avek: Dat Twi ^^ Sygna: *patrzy na tańczące główki i zaczyna robić tak jak one z poker face'em* Usre: Dobrze odgrywa Twi ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Imka to moje imie Nick: Flutteryay kojarzy mi się z Fluttershy Krzyczącą FUS RO YAY 9/10 Avatar: Koleszka 8/10 Sygna: Chyba coś z anime 9/10 User: Świetnie odgrywa Fluttershy i ma już +1 do rep 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nick: Imka mi nic nie mówi, a liczba na końcu to chyba rok urodzenia. Avek: Twily z przyszłości Sygna: Przypominają mi się pieski z kiwającymi główkami User: Zbytnio nie znam, ale uważam, że jest w porządku i zaraz dostanie 1 repa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nick: [wideo=youtube] Av: Yaaaaaaaaaaayyyyyy!!! Sygna: FUS RO YAY! User: Chyba na pewno lubi Skyrima, kojarzę go już z paru miesięcy wstecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nick: Kojarzy mi się z Harrym Potterem 9/10 Avatar: Animowana Pinkie :3 9/10 Sygnatura: Więcej Pinkie! 8/10 Użytkownik: Jestem nowy, ale kilka razy widziałem. Wydaje się być miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nick: Argo... Z niczym mi się nie kojarzy, jednak ma swój urok. 8/10 Avek: My Little Portal? :awesome: 10/10 Sygna: Nie rozumiem jej 5/10 User: Jest spoko, polubiłem go 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 N: Argo A: My little Portal S: Władca pierścieni - parodia U: Uuu widzę że dołączyłeś całkiem nie dawno a więc witam cie @edit N: Kotek bez imienia A: FUS RO YAY !!! S: "There's one they fear. In their tongue, She's DovahShy. Dragon Born! FUS RO YAY!" U: Zacna Dusza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 n: bluedraft nie kojaże a : rysowany s : znak talentu ( ołuwek lub kredka ) u : udziela sie bardziej niż ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nick: kORq Ava: Fluttershy ze słuchawkami. (Te oczy) Sygna: tak User: Czasami widuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Nick: Pawlex (nie wiem dlaczego kojarzy mi się z jakąś firmą) Av: Pyro? Sygma: Organizacja Umbrela User: Jak dla mnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 N: To miało być coś związane z wiatrem czy ucieczką?? 6/10 A: Jego OC nie lubię alicor'ów to oszustwo 4/10 S: Nigdy mi się nie podobała 3/10 U: Nie ocenia, tylko wypisuje co, kto, gdzie ma. A tak to spoko 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 N: Ciekawy 8/10 A: Aj z karabinem (przykro mi nie znam się na broniach :/) 7/10 S: Czołgi 8/10 U: Z informacji jakie zdołałem zebrać wydaje się być miły 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 N:W tym wypadku liczby pasują do nicku 8/10 A:This is so cute 8/10 S:To jest dobre 9/10 U:Ostatnio jest aktywny i z tego co wyczytałem wygląda na kogoś,kto jest spoko osobą 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 N: Mr. Mac A: Uśmiałem się jest świetny! S: Już mówiłem, że jest przepiękna? U: Bardzo, bardz, bardzo okej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nick: Tak, ja też lubię mak Avek: Uroczy ^^ Sygna: Dosyć smutny... User: Jest oki doki loki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 N: Kot którego nikt nie nazwał A:Fluttershy z Skyrima (czy jak to się pisało ) xD S: Z tego co wiem to tekst z pewnego filmiku którego tytułu nie pamiętam U: Yay :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nick: Kojarzy się z minka Av: Future Twi? Ogólnie taka Twi fajnie wygląda 9/10 Sygna: Miła dla oka. User(ka ): Często ją widać. Pewnie zostanie na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nick Porter kojarzy sie z dobrym piwem 9/10 Avatar gif z Pinkie swietne 9,5/10 Sygma i znowu Pinkie 10/10 User nie znam ale na pewno mily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Jego nick kojarzy mi sie ze star wars, a fanem jestem 9,99/10 No cóż połączenie derpy i terminatora to dobra rzecz(napewno zrobi dziure w ziemii) 8/10 Sygna jak dla mnie fajna i tak jakby mądra 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Nick - Iscie kucowy Avatar - Nie wykrylem jakoby user takowe cudo posiadal na czas obecny Sygna - CupCakes <3 User - Nie mialem okazji blizej poznac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Nick:Cichy Avatar: Rainbow Dash, ale jakaś taka groźna Sygna: Podręcznikowa definicja bronego. User: No widzę że ok, przechodzisz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Miało być oceń... ale nie mam siły... Spromultis, wybacz. Nick: Inspirowany podkładką z Mass Effect 2. Prosty, fajny i z dużej litery Avatar: Widziałem kiedyś podobny art na Derpibooru, tylko że wektorowy, wygląda ok. Sygnatura: Trochę te białe piksele przeszkadzają... User: Miły i sympatyczny Wstąp kiedyś do nas do "Rozmówek". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Nick: Że niby od delfina? Zawsze kojarzył mi się z Koalom. Ależ ze mnie ignorant! Nieważne... Jedno i drugie ssak. Avatar: Zacny. Świetnie narysowany. Czyżby robota Spromultisa? Syngatura: Całkiem w porządku. User: Można z nim sensownie pogadać na różne ciekawe tematy, a szczególności te muzyczne. Rzadko kiedy ma się okazję dyskutować z kimś dysponującym podobną wiedzą na temat prog rocka. Równy gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się