BiP Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 (edytowany) N: Choć za długimi nickami średnio przepadam, ten jakoś mi się podoba nawet. A: Trixie, ale wolę inny gatunek artów jednak. S: Dość, fajna ale lepsza byłaby ruchoma. U: Zasadniczo nigdy nie pisaliśmy ze sobą, ale też nigdy sobie nie chodziliśmy w drogę, więc jest Ps Wszystkiego najlepszego Edytowano Czerwiec 27, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Taki... Sugeruje konto zbiorowe, ale to tylko tak dlatego, że używa liczby mnogiej. Ale generalnie całkiem okej. A: No, całkiem ładnie muszę przyznać. S: Urocze to jest No i raczej tyle w tym temacie U: W sumie to nie znam jakoś za bardzo. Kojarzę no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Krótki i zwięzły, bez żadnych zbędnych udziwnień. A: Postać z nowego filmu, jaki pokazywany jest wszędzie . S: Podobna tematyka co moja U: Pegasis dość znana na forum, widoczna w różnych tematach, ale jakoś nie było okazji zagadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Wszystko w jednym, w skrócie BiP. Charakterystyczny, niezmienny nick, który raczej przez większość jest tu kojarzony ^^. A: O, już nie ma kary dla Twilight. Muszę przyznać, że ta Rarcia jest całkiem, całkiem... S: A tej sceny to nie pamiętam . Heheszki ^^ U: Spoko człowiek, który ma chyba wszystkie możliwe arty związane z MLP, którymi chętnie się dzieli w KAŻDYM możliwym dziale. Cieszy jego ogromny wkład w forum. Użytkownik na medal Chociaż zastanawiam się, czemu powyższy komentarz nie jest napisany w Comic Sans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Ciekawy, krótki, łatwo zapamiętać. A: N owa postać, tym razem z jakiegoś anime. S: Odwieczny pojedynek trwa. U: Spoko znajomy, często gadamy, jest pomocny, ogólnie jeden z bardziej zaufanych mi ludzi na forum. S: A tej sceny to nie pamiętam Jest to chwila gdy płyną sprawdzić, czy Pinkie należy do rodziny Apple, na rzece. Chociaż zastanawiam się, czemu powyższy komentarz nie jest napisany w Comic Sans Czasem się wyłączy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N : Ano ... spoko jest taka tam.. LIterówka.. A : jpg. ? ;=; straszna jakość obrazka... s : No... wystarczyły same noski xd u : mieszka sobie w galeriach i coś tam coś tam, daję oki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Ca-Cas-Casandra? A: Skrzydła mają nawet ładną anatomię. S: Kill me, plz. U: Graficzka się znalazła i gardzi avkami w JPG. Ale i tak jest słodka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 N: Wpada w oko. A: Całkiem spoko S: Car hentai xD U: Pegasis z wieloma nagrodami, jest bardzo aktywna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 N: Wszystko w jednym. Niezmienny, rozpoznawalny. A: Ładny. Chyba jeden z najładniejszych jakie miał. S: Całująca AJ Pinkie. Niezmienna. U: Lubię. Patrząc na ilość postów dużo udziela się na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 N: Fajny, przypominający anime. A: Oryginalny, aczkolwiek nadal uważam, że Polska lepsza S: Pozdrowienia Zielonego. U: Pegasis z którą jeszcze chyba nigdy nie gadałem na SB. Mimo to jest aktywna i nigdy nie mieliśmy spięcia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Nick: Średnio oryginalny, ale dość łatwo zapamiętać. Cały fandom w jednym nicku. Awatar: Bardzo ładna Twalot. Podoba mi się. Sygna: Całkiem słodkie ^^ Ten shipping nie jest zbyt popularny, ale aprobuję. User: Arts! Arts everywhere! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 N Games For Gold (ta... mam Xboxa i ten nick kojarzy mi się tylko z tym ) A Kryształowa Rarity. Ładna, ale po Borderlands 2... "Buttstalion!" S Genialna! "Nothing else matters" U Niestety nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 N: Stały i niezmienny i za to plusik. A: Jedna z NAJLEPSZYCH Flutterek na forum! S: DJ Pony. U: Spoko znajomy już od bardzo dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 (edytowany) N: stały odkąd pamiętam. Niezmiernie fajny i reprezentuje cały fandom. A: Ładna Twilight podoba mi się. S: Niezmienna od pewnego czasu i dalej fajna. U: Znam dość dobrze i długo... Spoko user Edytowano Czerwiec 28, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 (edytowany) N:Postawił bym mu ponik za to że potrafi wytrzymać z jednym nickiem. A tak poza tym to po staremu - drewno. A: Split fire, ma trochę dziwny ryjek, wygląda bardziej jak twarz. So scary... S: Zapewne z jakiejś gdy, a nawet jeżeli się mylę to i tak jest to sztuka w dziele, oczywiście pozytywnie! U: Nie chce mi się siedzieć i rozmyślać o tym czego mógłbym się czepić, ale i tak pewnie bym nie znalazł. A wiec niech pozostanie że jest fajnym drzewem Pochwała za ogarnianie działu też się należy! Edytowano Czerwiec 28, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 N: Jeden z forumowych wilków. A: Fajny śmigłowiec. S: Smok i galerie. U: Spoko user, ale chyba jeszcze nie pisaliśmy razem nigdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 n : LiTERÓWKA ... no bo co? Powiem , że te wielkie litery zaczynają mnie wkurzać ;- ; a : nie podoba mi... się... ;4; s : słodko, ale wystarczyły noski. u : jest okej, chyba lubi być oceniany. o.. nowa nagroda , czy się pomyliłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 N Cassidy, krótki ale i tak spoko. A: Czarno-biały i z jakimś lisem z jakieś bajki ? S: Tutaj też, ale nawet nie wiem z czego te postaci są. U: Dość aktywna, ma sporo nagród. nowa nagroda , czy się pomyliłam? Dopiero po tym komentarzu ją zauważyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 N: Jak mówiłam, niezmienny, rozpoznawalny, zawierający wszystko w jednym. A: Ładna Twi. S: Przeglądarka się fochnęła i wyświetla mi nieprawidłowo (Pojawia się przez chwilkę prawidłowy obraz, by za moment był czarny) U: Aktywny, ma sporo nagród. Lubię go. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 N: Lisica-chan! ヽ(◕ヮ◕)ノ.・゚*。・+☆ A: Serbiaball! Lubie serie Polandballa, szczególnie kiedy niszczymy inne kulki naszym językiem S: That same, tylko ten podpis Zegarmistrza wszystko niszczy, kolor U: Czasem mam ją ochotę udusić przez te ciągłe zmiany statusów, ale tak to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 N: Długi, ale boski ;w; A: Oryginalny .w. S: Najlepsiejsze zdjęcia autka na świecie ;w; U: Często ją znaczy go... prafdziwy huopiec ;_; widuję w różnych tematach / jest spoko~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) N: Fajny! Mój ma to samo znaczenie A: "Nie bij mnie!" lub "Łeb mnie boli" S: Party Hard? U: Patrząc po postach - jest całkiem w porządku. Bardzo podoba mi się design jej OC. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Bonnet 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 N: Nie jestem jedynym Beretem ;-; A: Nie wiem czemu, ale na początku pomyślałam, że to Slenderman ;-; Bardzo fajny~ S: Patrzałam 5 min i nadal nie wiem kto wygra ;-; U: Często widuję, ale jakoś nie rozmawiałam... jest spoko~ Tak bardzo liczba postów ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 N: Beret :3 Fajnie by było, gdyby był biały A: Biją zwierzątka! Bijo! ;/// S: Nie podoba mi się ten tyłek :/ U: Chce, aby ją zabić, nice. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 N: Podoba mi się, bo zawiera dwie fajne klacze. A: Fajny, tylko nie wiem co to za postać jest. S: Bardzo oryginalny samochodzik. U: Pegasis dość aktywna, zdobywczyni wielu nagród i mająca wiele postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się