Elizabetta Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Kot bez imienia. Av: Fluttershy robiąca Sygna: Cytat. User: Mało go widuję,ale wydaje się spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Elizka :3 Av: Zajefajna Dashie Sygna: Nowa! Równie zajefajna co Av. User: Nie powiem, bo z pioruna dostanę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Tisos, bo tak ;p Av: o, jaki słodki wilczek Sygna: wooooo. Samoloty. User: co chwile mu muszę mówić żeby się umył, naczelny przewodnik na linii katowice-bielsko so much Epic guy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Skaju Av: how sweet :3 Sygna: Discord. normalne. User: tech-mudżyn nasz kochany administrator techniczny odbiera Katowicką Ekipą z dworca w BB, najlepszy przewodnik świata, pozytywnie zdiscordowany! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Wololo. Nick: Kojarzy mi się z tissue.avi. taka tam podobno kripi pastah. Av: Spoko. Sygna: 666 User: Też uwielbia Dashie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick:Będziesz na froncie z zombie? (możemy zrobić team up'a jak przybędą ) Avatar:1 spojrzenie... papież!! Sygna:Czemu nie Lunar Republic? User:Jestem nowy , więc nikogo nie znam i chyba się nie powinienem wypowiadać na ten temat (ale widać , żeś aktywny) @Czemu nie NLR Pony, please. Nie znoszę + nie wypada (jest zabronione) o tym mówić ~Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Bonifacy Av: http://iambrony.steeph.tp-radio.de/mlp/gif/eftrghjnfbgdfvedw.gif Sygna: Zielony post ogórka Tisosa. User: Jeszcze dobrze nie znam,ale wydaje się spoko. Chciałem znowu oceniać, ale musiałbym copypastę zrobić, a nie wypada ~Tisosałkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 ElizaBeretta92 -9mm Ci , którzy znają się na broni wiedzą , która to Av: So sweeeeeet , RD forever... Sygna:Patrz góra User:Wydaje się miła , ale pewnie ma swoje za uszami (if you know what i mean ) yeah I know Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Bonifacy, lulz. Av: nie wymaga komentarza Sygna: ła, zrobił sobie nową! User: ma rację co do Elizki, która swoje za uszami ma (zaraz mi się oberwie ). wydaje się być spoko człowiekiem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Ogórek Tisos Av : Seet Dogie Sygna: Myśliwce User:Czekaj no niech no ja Cię dorwę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Elizabetta Av: Rainbow Sygma: Avatar Rainbow User: Dla mnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Uciekaj, agencie. Avatar: Ale why alicorn? Sygnatura: Podarta blacha pomalowana na czarno. User: Zachowuje kulturę języka, pisze zwięźle, udziela się... user 5/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick; keola ma jakiś zwizek z koalą?? avk: czcijmy paczki XD sygna; tajny agent user: ogolnie spoko choć z nim jeszcze nie gadałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Typowo kojarzy mi się z Sake! Avek: To już kojarzy się z Naruto, może dlatego, że oglądałem tylko to z tego typu seriali Sygna: Kozak, te 2 czcionki, zwłaszcza górna, jest extra User: Lubie gościa, często widać go na sb : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Arjen Robben! Avek: Luna Sygna: Luna! User: Totalny fan Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Kot Bez Imienia Av : Fluttershy w hełmie Sygna : Cytat User : Pełno go w offtopie + fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Trumna Avek: Discord vs. Celestia Sygna: Haters Gonna Hate User: Fajny i aktywny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Kot bez Imienia Avek: DovahShy! Yaaaaaay! Sygna: DovahShy! Yaaaaaay! User: Supeer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Katherine Avek: Cadence Sygma: Brak User: Bardzo miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Jesteś połączeniem wiatru i agenta 007? on chodził niezauważalnie...to jest jakiś związek...czyżby?! Avek: Czarny , Czarny, Czarny i oooooo ? czarny Sygna: Ktoś Ci podrapał maskę...wyklepie się User: Pewnie lubi kolor CZARNY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Znasz kota Filemona? Avek: Deal With It w wykonaniu Rainbow Sygna: RD User: Nie kojarzę za bardzo, chyba nowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamiiiiPL Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick:Bezimienny + Kot numer jeden Avek:Skyrimowa fluttershy bez tułowia (Kat był za szybki,co?) Sygna: Chore słowa ze skyrima User: Przyjazny człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick: Król Adam III i z Polski Avek: Battlefield 3 Sygna: Techno! User: Spoko, przyjaciel z klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daktyl Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick:Kot Avatar:Fluttershy w hełmie z Elder Scrolls V Skyrim Sygnatura:Cytat wzorowany na Skyrimie User:Nie znam tutaj nikogo,więc nie mam jak ocenić :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Nick : Dość oryginalny Av : Chyba jakiś krasnolud Sygna : Screen raczej z gry User : Jak widzę nowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się