GoForGold Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Nick: Gdzieś już go chyba widziałem, chociaż usera w ogóle nie kojarzę. Awatar: Ktoś na forum również miał/ma taki awatar. Malvagio chyba. Osobiście dodałbym jakąś estetyczną ramkę. Sygna: Ależ dawno temu ja to oglądałem. Bardzo fajna. User: Widzę chyba drugi raz. Neutralnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 N: coś w stylu "zdobądź złoto" czyli jakby pierwsze miejsce, jak rozumiem. Dla mnie spoko, charakterystyczny i wkręca sie. A: normalnie nie przepadam za nightmare raritą, ale ta tutaj jest taka... fajna ^^ I obrazek jest przejrzysty, nadaje się na avatar w sam raz. S: obrazek spoko ale podejrzewam, że oryginał został beznadziejnie rozciągnięty przez co piksele się wyróżniają. A moze nie był rozciągnięty tylko coś innego w każdym razie jakość ucierpiała mocno. U: ma fajne zainteresowania i nagrody- propsy- i zawsze mówi mi coś miłego -podwójne propsy ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 N: Awww, pali. A: Ah, moje OTP z kolorowych koników. Uroczo ze sobą wyglądają. S: Damy z Disneya, bo raczej księżniczkami ich nazwać nie można. Pierwszego nie oglądałam, ale resztę aprobuje U: Miła, ogląda Ajgora i udziela się w offtopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 N: Samochód i włoski tytuł szlachecki. A: Anime. Z tych dwóch anime, które oglądałem, nie kojarzę. S: Najbardziej się rzuca ten karabin. Wygląda na jakiś LKM, ale głowy nie dam. U: Taka popularna, a nic o niej nie wiem. Czyli normalka, jeśli chodzi o mnie i celebrytów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 N: KubaGR8 is GR8 nick. A: Wygląda jak okładka jakiegoś opowiadania. S: All of the Princess, Great! U: Widziałem tu i tak ale tak ogółem nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 N: Prosto, bez żadnych udziwnień. Łatwy do zapamiętania. A: Lyra. Nawet ładny. S: Cytat. U: Coraz częściej widuję. Lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Bardzo mi się podoba, jest prosty w zapamiętaniu+bardzo lubię te stworzonka. A: Czy to Rosja z tej serii komiksów, (o ile dobrze pamiętam tytuł) Polandball? Ładnie wykonany, ale kolory nieco zbyt mało stonowane. S: Wiersz mi się z czymś kojarzy... Co do linków, bardzo ładnie rozmieszczone i przejrzyste. U: Pierwszy raz spotykam, pewnie przez to że jestem nowa :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) N: Krótki i prosty. A: Czarno-czerwone coś. Nie wiem co, ale coś. S: Tekst i linki. U: Nowa na forum. Może się zadomowi, może i nie. Czas pokaże. Nie, to nie Rosja, to jest Serbia. Edytowano Sierpień 31, 2014 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Łatwy do zapamiętania A: Fajny, nie można przestać się patrzeć xd S: Wierszyk i trochę samoreklamy. Spoko U: Hehesz nie miał okazji pogadać, więc nie ocenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Mały? A czemu nie duży? A może przynajmniej średni? A: Gilbert. Ładna kreska S: Brzydka kreska, brzydkie postacie, brzydkie wszystko, a TO pod tym dokłada oliwi do ognia U: Jeden z userów, po którym dokładnie widać, że to forum mocno zmienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Nick: Taki samochód i De Lya wskazujące na bycie forumowo rodziną z Insomnią, która nie odwiedza już raczej forum ;-; Spox Avatar: Jakieś animcowe paskudztwo o fajnej kolorystyce Sygnatura: Lepsze animcowe paskudztwo o jeszcze lepszej kolorystyce. Oprócz tego fajny link xd User: Kiedyś znajoma, teraz już raczej nie znam :I Dużo nagród, człowiek spamer i ogólnie kawaii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Wolałam Van Dorta, Kiepski brzmi głupio. A: Dr House, taki sobie. Nie podoba mi się, a i fanką serialu nie jestem. S: Ten sam pan. Ludzie, co wy w tym widzicie? U: Całkiem spoko, dawno nie spotykałam się z nim w żadnym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Kojarzy się z kawą, tak jakoś A: Ładny. Nawet bardzo. A nawet bardzo bardzo. S: Smok, bardzo ładnie narysowany. U: Hehesz nie zna, i raczej nie pozna w najbliższym czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Mały Hehesz, tak bardzo heheszki, dobry nick A: Z Anime - nie oglądam, więc nie będę oceniał S: To samo U: Mały hehesz lubi mówić o sobie w trzeciej osobie, niektórych to wkurza, ale mi to nie przeszkadza. Znana heheszkowata osóbka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N.Onyx to chyba jakiś kamień szlachetny, tak? To chyba najlepszy twój nick. A. Lyra z tego fanfica... co ja tu robię? S.Całkiem fajny cytat. (y) U. Wydaje się być w porządku, choć nie zapoznałam się bliżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Bardzo fajny i krótki, podoba mi się. A: Ładny i estetyczny, może tylko to różowe obramowanie Bon Bon mi nie pasuje. S: Słodka. Bardzo nawet. U: Sprawia wrażenie pogodnej i miłej osoby, chętnie poznałabym bliżej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) N: Oryginalny, krótki i fajny A: Chyba ktoś z Hetalii...jeśli mam rację to Włochy S: Haha, mojego autorstwa U: Znam z ''widzenia'', wydaje się być w porządku Edytowano Sierpień 31, 2014 przez Kisumi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Mam skojarzenia z Japonią. A: Chyba z anime jakiegoś. S: Trochu mroczny gif. U: Rzadko zwracam uwagę na nią. Nie mam zdania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: o, mój najbardziej potencjalny daemon i jedno z fajniejszych zwierząt. Nie powiem, że charakterystyczne czy coś ale spoko. A: like a boss. S: brzmi jak nieskładne zawodzenie wzruszonego pijaczka w barze. OC spoko, brzmi bardzo... słowiańsko, że tak powiem. ;D U: ma zabójczy ale ciekawy opis na profilu i wygląda na trochę więcej lat niż ma. Tyle postów a praktycznie nigdzie jej nie widuję, chyba się rozmijamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) lisica. N: Lisica... no ma to w sobie to coś A: Te kulki które są nawet fajne ^^ S: Cytaty, poszukiwanie, twój dobry OC, i pytania do twojego OC w którym widzę, że ja jedyny zadałem kilka pytań U: Miła osoba, z którą dziele jedną fobię: Arachnofobię :> BQ. N: Oryginalne :> A: Discord i Celka... good ship ^^ S: Gify i kilka słów U: Energiczna dobra userka (ta odmiana :> ). Nie poznałem bliżej jeszcze Edytowano Sierpień 31, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Dobry krótki nick, o. A: W sumie to ładny, podoba mi się tak na dobrą sprawę~ S: Nadal przez ten cytat wychodzę z założenia, że jestem nieludziem, lel U: W sumie to nie znam, widuję najczęściej w tym temacie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: uke? Ciekawe co ci wyjdzie w tym teście ;D http://www.semeuke.com/quiz.php A: rzeczy jakie ludzie potrafią narysować z Izayą... DLACZEGO? XD Nie no, urocze. i robi mi ochotę na tuńczyka. S: Jedyne dobre tanie wina to Carlo Rossi i tyle ode mnie. Propsy za jedną z lepszych postaci w animcach ever. U: takie sympatyczne forumowe zwierzątko <hug> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 N: Burn it with fire! A: Im dłużej patrzę na ten avatar tym bardziej się przekonuję, że ten ship miałby sens i potencjał S: Co tu dużo mówić, gify z Disneyowskich animacji i motto/cytat/maksyma/cokolwiek U:Jedna z wielu osób, które często widuję na forum i kojarzę, ale nie miałem nigdy okazji poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 N: Kojarzy mi się z wiedźminem. A. Ciekawa OC-ka. S: Linki do fanfików . U. Znam z offtopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 N: Hmm.... Kamil czyli imię i że polak i chyba że rok urodzenia lub coś. A: Ta niezmienna Pinkie na avku.... S: Te niezmienne linki i userbat na sygnie... U: Ten niezmienny przyjaciel Pinkie który zbytnio się nie rozpisuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się