Krulig Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) N: Od zawsze kojarzył mi się z powtarzaniem(bo Sayback ) A: Kawaii~ S: Dużo psów "z GMO" D: Ogółem lubię je, bo fajna kreska U: jeden z tych co nie przepada za moim spamem(bo kto w ogóle lubi moje spamy? ) Parę razy się sprzeczaliśmy, ale nawet go lubię D: Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 N: Za długi. Jam fanka jednoczłonowych nicków, no nie? A: Słitaśny różowy Oz, hum hum. S: Słitaśny gif z Pnadory. Widzę fazę U: Znam z tematów w offtopie, luźnej gry ról i takie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 N:Znany na forum. A:Wektor z Anime. S:Linki do dA i FB. U.Znam, fajna Osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 N: Może być. Nawet ok. A: Pinkie jakich wiele. S: Sygna jakich wiele. U: Jakich wiele. I man. Rozpisuj się troche na serio... -.-" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 N: Ciekawy i rozpoznawalny! Podoba mi się! A: Showtime! Naprawdę bardzo ładny art! c: S: " Now, ladies and gentlemen! It's... SHOWTIME!". Jeden z lepszych momentów z "piesków"! *otwiera spoiler* Naprawdę uroczy obrazek! :3 *otwiera spoiler* Yay, już rozumiem o czo chodziło w tej piosence! Jakoś wcześniej nie potrafiłam tego przetłumaczyć. c: U: Hmm... poznaliśmy się kiedy zaczęłam wielbić wcześniej wymienione "pieski"... Miła osoba, przyjemnie się z nim rozmawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 N : Beret. nie zmieniaj bo superowy ;w; (imię jej fursony, Oc ) xd A : Rags! Jedna z najsłodszych postaci z Audience jakie powstały :3 jedna z moich ulubionych x3 S : Oxy dziwnym trafem wypadł z krzaka i sobie tańczy Nie no spoko loko xd ... ale skąd te światło... U : Hmm... No więc poznałyśmy się bardzo dawno temu za górami za lasami (czytaj : Dawno i na innym forum ) Fajna i miła osóbka :3 Ślicznie rysia c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 N:Znowu ten co mi się podoba . A:Z jakiejś kreskówki ale nie wiem z jakiej. S:Gif z "Jak wytresować Smoka II". U:Znam Fajna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nick: Nie podoba mi się. :c Nie lubię nicków zawierających w sobie pospolite imiona... spacje... oraz liczby. Nie rozumiem też tego PL obok nicku. Przecież jesteśmy na polskim forum! To bezsensowne. Avatar: Nie przepadam za Pinkie Pie. No... może z wyjątkiem jej alternatuwnej wersji. Ten avatar się cieszy... i sie na mnie gapi. Sygnatura: Lubię Rarity. Ale jesli to jakiś ship... to podziękuję. xD Link do DA... i do tematu z rysunkami. User: Ostatnim razem to on oceniał mnie w tym temacie i dał mi watcha na da. : P Bardzo dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 N: Ciekawy. No i takie połączenie. To też jej OC. :3 A: Chyba jej OC ale art naprawdę faaaajny :3 S: Żadko zmienia ale zawsze mi się te wybory podobają. I standardowe linki. U: Znam dobrze i lubię ją i jej epiiiiickie dzieła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 N: niezmienny, oryginalny i ma moje potwierdzenie fajnosci ;D A: hm wolałam poprzedni, więcej kolorków pasuje do ciebie. Ale Gray rymuje sie z Obay S: no tak, ta zaraza. Toony nadal moim faworytem ale Showtime na fajny głos jak śpiewa. U: w sumie mało znam ale lubie gościa, ma fajne zainteresowania i jest generalnie pozytywny ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Nick: Zawitała na forum jako Palące Pytanie, teraz wygląda to zdecydowanie lepiej i ma fajny skrót (BQ ) Avatar: Ładnie wycięty kawałek arta z Discordlestią Pamiętam że nawet go sobie gdzieś zapisywałem, podoba mi się. Sygnatura: Panie ze znanych bajek, bodajże Dzwonnik, Mulan i nie mam pojęcia co. Ładnie ułożone i estetyczne, jestem na tak. User: Bardzo miła pani, z fajnym kapeluszem. Czasami zawita na SB, ogólnie ogarnięta osoba, nicz tylko utulić do serduszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 N: Kruczek. Wiele razy go zmieniał. Naprawdę wiele razy. Ostatecznie zostawił Kruczek i dodaje inne człony A: Jakiś króliś creepy S: Ten znany wszystkim doktorek i cytat na owym obrazku z nim. U: znam go odkąd był avkiem Cadence, potem Trixie a potem ban. Nawet fajna osoba, chociaż ostatnio nie piszemy nic na PW. I ma dużo przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Nick: Sajback, z dodanym Gray, ogólnie bardzo na plus, mam sentyment do tego nicku, lubię i szanuję. Avatar: Ten taki pieseł z tego takiego filmidełka animacji nie wiem co to, ale fajnie wygląda Sygnatura: Gif z piesadełkiem, ten najlepszy nie w spoilerze, zatwierdzam, oprócz tego wygasły obrazek z Cassusio NAPRAW. No i następny spoiler, kolejny gif z piesadełkiem i chyba cytat. User: Dobry człowiek, avatar Discorda, w miarę ogarnięty człowiek. Czasami załamuję ręce nad jego ortografią, ale bardzo człowieka lubię, jeden z lepszych na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Nick: To "Kiepski" średnio tam pasuje, ale skoro autorowi się podoba... Awatar: Nie mam pojęcia co to za postać. Wygląda mrocznie, podoba mi się. Sygna: 2 gify, które są całkiem okej. Nie oglądam horrorów zbyt często, ale kojarzę wszystkie z drugiego gifa. ^^ User: Trochę już gadaliśmy, z niewiadomych przyczyn nazywał mnie "Akonem". Na szczęście już przestał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 A: UUUUUU, straszna Rarcia. N: GFG, nic dodać, nic ująć. S: Szkoda, że na telefonie nie widzę. U: Dał mi dobrą radę, miły użytkownik (a właściwie moderatorę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) N: Tak po cało kształcicie sugeruje że ta ''luna'' w nazwie nie jest przypadkiem. A: FLutterbat! Chyba lubiana przez wszystkich, też jestem w tej grupie. Ale akurat Luna mnie nie rusza. S: Nietrudno się dowiedzieć jacy bohaterowie przypali ci do gustu. Ma dość ciekawy styl rysowania. U: Mało widuje i chyba nigdy nie rozmawiałem. Jednak nie spotkałem się z żadnymi hejtami na jej temat. Wydaje się całkiem sympatyczna. + Podoba mi się tytuł. Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 N: stary ale jary i zawsze wiadomo o kogo chodzi ;D A: bardzo sympatyczny lubię tą OCke S: 4 zainteresowania czy cokolwiek i wszystkie bardzo fajne dobry ten cytat, propsuję! U: jeden z moich ulubionych, bardzo chętnie spotkałąbym na żywo (powiedz że będziesz na MLK >.> ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 N:Niezmienny i oryginalny. A:Przypinka - Dość popularny na fandomie shipping Discorda z Księżniczką Celestiią. S:Postacie z bajek Disneya , jak dla mnie na + . U:Znam fajna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Nick: Ukradł mi imię, chociaż patrząc na dopisek rocznika to można powiedzieć że ja jemu ukradłem. Ale ja zaklepuję! Teraz! Więc jednak ty ukradłeś! Ha! Dziwny nick w którym wstawia się imię, zaprawdę. Avatar: Niezmienna Różowa Pani od babeczek, bardzo na propsie :3 Sygnatura: Fan różowego i fioletowego konika, lel, gay. Oprócz tego reklamy, hmmmm ;-; User: Nie znam, chyba aktywny w dziale Pinkie Pie, co można zobaczyć po nagrodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) N: Połączenia z imieniem kucyka, jedno z wielu. A: Ogólnie avatar mi sie podoba (szczególnie za włosy i uszy ;w;), ale ta ramka mi tu nie pasuje. Jest za gruba. U: Nie znam jej, ale ma bardzo ładne rysunki~ (tak, w porównaniu do moich one są śliczne) Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Hajime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 N: zmieniany, podoba mi się zresztą jak większość japońskich słów. A: nawet mi się podoba. S: bardzo ładna humanizacja i kolory. U: nie miałam okazji poznać bliżej, ale sprawia wrażenie miłej, choć nieco mrocznej ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 N: Krótki i śmiesznie brzmiący, jestem na nie. A: Suodki, podoba mi się. Jestem na nie. S: Hmmm... sea pony... k, jestem na nie. Czy razy nie... U: Złoty guzik, ratuję Cię. Idziesz do pół-finału. Fajowa userka, lubię to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 N: ELFKA Z AMANU ZAWSZE NA TOPIE. A: Mmmmm, Thranduil na jego wspaniałym łosiu S: Moja ulubiona U: Takie tam Elfiątko, jestem na tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) N: Kojarzy mi sie z krową i moim tumblrem, hm. kocham bo tumblr. Btw tytuł, my boy lolipop plz no A: Ić mi s tym gdzieś daleko ok. Nie podoba mi sie już nawet nie patrząc na słabą jakość. S: Sygnatura mi sie podoba... ale no nie my boy lolipop nie U: Już skończyłam pisać dla elfki z amanu, a ty mi sie tu wpierdzieliłaś. Weś ić :/. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Hajime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 N: Kojarzy mi sie z imieniem Selena A: Bardzo Łady. Fajna kreska i ogółem kawaii S: Tradycyjna. :/ Bardzo ładnie rysuje. Podoba mi się kreska U: Niestety nie znam, więc nie ocenię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się