Dashidania Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 N: Fajna,... a a: Ładny S:Ładnie U:Nieznom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 N : Made in Denmark A : To jest chyba najbardziej ...to jest...jedyny avek , którego nie umiem skomentować S : Złodzieje sygnatur nadal atakują U : Jest kolejną ofiarą złodziei sygnatur...W zasadzie, kto to w ogóle jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 N: Fajny, oryginalny A" NAJSZ S: Coś związane w czymś z jeszcze czymś U: Jest spoko, szanuję. Miło się gada z nią, polecam 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 N: Tyle razy czytałam go w głowie, przeglądając forum A: ANIME TAK CHIŃSKIE BAJKI TAK ????? S: JESTEM OTAKU TAK ? U: Stary kochany koń forum, no spójrzcie na licznik postów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Październik 30, 2016 Share Napisano Październik 30, 2016 N: Ja wiem? Z niczym mi się nie kojarzy A: Luna! Mój drugi ulubiony kucyk z serialu! S: Zdechło...xD U: Kojarzyć kojarzę. Nie pamiętam, abyśmy jakoś ze sobą rozmawiali, ale dość często widuję na forum... znam raczej wyrywkowo, mimo to wygląda na usera, z głową na karku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 30, 2016 Share Napisano Październik 30, 2016 N: fajne przekształcenie imienia (pewnie własnego) domyślam się nie wiem czy słusznie że jest to zlepek pierwszego i drugiego imienia A: jakaś cytrynowa rybka z nieznanej mi animacji... ale dzięki temu userka jest rozpoznawalna S: <<NO SIGNAL>> U: Kojarzę... wydaje się być bardzo sympatyczną osobą, udziela się tu i tam. Nie miałem jeszcze okazji z nią rozmawiać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 30, 2016 Share Napisano Październik 30, 2016 N: Proste, ładnie brzmiące, aprobuje A: Bardzo ciekawie narysowana Twi z dobrą grą światła, również dobre S: Nuka Cola \o/ U: User mi nieznany, choć może gdzieś widziałem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 30, 2016 Share Napisano Październik 30, 2016 N: Brzmi całkiem ciekawie A: Luna bardzo ładnie wygląda na tym avku moim zdaniem S: Niestety nic nie widać :( U: Widywałem w różnych tematach niestety nigdy nie miałem okazji pisać jednak wydaje się być w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 30, 2016 Share Napisano Październik 30, 2016 N : *wpisuje ,,magus" w google" Aaaa to już wiem kim jest A : Szkoda, że rozmazany, a oczka ładne, należą do tego kucyka z sygnatury. Nie pamiętam jak się zwał, więc nie będę pisać bo będzie przypał. S : Podoba mi się bardzo, ładnie wygląda i w sumie chyba jest niezmienna od dłuższego czasu. U : Znam tylko z widzenia , siedzi na forum prawie tak długo jak ja. Ma cudne tło na profilu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 29.10.2016 at 19:18 Cassidy napisał: N : Made in Denmark A : To jest chyba najbardziej ...to jest...jedyny avek , którego nie umiem skomentować S : Złodzieje sygnatur nadal atakują U : Jest kolejną ofiarą złodziei sygnatur...W zasadzie, kto to w ogóle jest nie rozumiem Cię... Nie ukradłam nic,... ja przerobiłam to zdjęcie w avku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 30.10.2016 at 11:56 Chip napisał: N: fajne przekształcenie imienia (pewnie własnego) domyślam się nie wiem czy słusznie że jest to zlepek pierwszego i drugiego imienia A: jakaś cytrynowa rybka z nieznanej mi animacji... ale dzięki temu userka jest rozpoznawalna Akurat drugi człon nick'u jest imieniem żółwika na awatarze, może to Ci się skojarzy z jakąś animacją... N: Dashidania- hm... daję plusa za tą Dashi, kojarzy się z moim ulubionym kucem (pewnie ma się tak kojarzyć) A: Osobiście to nie jestem za Mane7... S: Ni ma U: Kojarzę tylko z tego tematu. Po ostatniej odpowiedzi mogę tylko stwierdzić, że nie złapała aluzji Cassidy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 16 minut temu GosiElla napisał: nie złapała aluzji Cassidy xD A to jej odpowiedź to chyba troll był i tak. N : Teraz wiem, że to imię żółwika! Żółwiki są spoko, naprawdę. Można nimi kręcić, jeździć na nich i wgl. A : To ten żółwik pewnie z tego nick'u. Kojarzę ten film, ale nie wiem jak się nazywał. S : Ej no no no 18 minut temu GosiElla napisał: S: Ni ma ty hipokrytko ty U : Nie znam, wydaje się być ok, ale nigdy nie pisaliśmy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 N: Cassidy... Brzy trocchu jak “Kasa”. A: Śliczny art. Bardzo podobają mi się jego barwy. Zacnie. S: [brak oceny. Obecnie jestem na wersji mobilnej i nie jestem w stanie przeskoczyć na “normalną” wersję forume.] U: Z czego, co kojarzę, to jedt zacną osobą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 (edytowany) N: Całkiem przeciętny A: Aluzja do Serbii S: Spoko U: Ja wiem? Nie kojarzę zbytnio... Edytowano Listopad 1, 2016 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 N: Fajny i ciekawy, przypomina mi inną użytkowniczkę forum, której już tu od dawna nie ma. A: Znam tę bajkę, ale jakoś nie oglądałem jej. S: Brakkkk... Spoiler U: Chyba nie pisaliśmy jeszcze na pw, czy sb, więc się nie bardzo raczej znamy, ale też nigdy nie było między nami zatargów, więc zawsze jakiś plus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 (edytowany) N: Domyślam się, że od imienia (i nazwiska? . Ja bym tak nie chciał, bo bym wyszedł na PawJana) A: Cokolwiek to jest, wygląda słodko Spoiler Chociaż znając życie, smakuje jak kurczak. Ba Dum Tsss... S: Brak... A może jest, ale w kolorze tła? U: Nick znajomy, ale osoby nie znam. Czyli... znana mi z tego, że mi nie znana EDIT. N: Jeden z najbardziej charakterystycznych. Poza tym taki cenzuralny - "biiiiiip" A: Błyskotliwy foch! S: Bardzo fajny. Nie zajmuje pół ekranu, animowany i w ogóle A U: Trzymał w ryzach całe CMC czego Appledash (D'oh! Przypadkowy literówkowy shipping) Applejack na spółkę z Rarity i Rainbow nie potrafiły. Swój chłop @Chip No właśnie... Dlaczego... Mógłby zdjąć dopiero po tym, jak go Rey po twarzy prześwięciła . Abrams, ty Łotrze Jeden! Edytowano Listopad 1, 2016 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 N: Z niczym konkretnym mi się nie kojarzy, mimo wszystko fajny i rozpoznawalny A: jestem ciekaw jak by wyglądały słuchawki nauszne dla kucy... S: czemu Ren zdjął tę maskę, czemu U: Nie znam osobiście i nie miałem okazji pogadać. Ogólnie go kojarzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 (edytowany) N: lubię jednowyrazowe nicki, właśnie takiego typu A: Luna po nocnym dyżurze wygląda jak by miała zaraz walnąć głową w poduchę S: <<panie sierżancie zawiało, biało jak sk*****n że nic nie widać>> U: Wydaje się być w porządku, widuje tu i tam. 9 minut temu Zirathel napisał: N: Kojarzy mi się z "Chip i Dale" to były wiewiórki czy coś w Europie te zwierzaki to burunduki, a w USA pręgowce 10 minut temu Zirathel napisał: A: Jak dla mnie, najładniejszy avatar z Twilight Dzięki, dzięki... Edytowano Listopad 1, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 N : Chip kojarzy mi się tylko z Microchipem A : To jest jeden z najładniejszych avatarków na tym forum S : Nuka Cola, nic dodać nic ująć U : Nie znam ,kojarzę z offtopu jedynie, ale wydaje się być całkiem ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 31.10.2016 at 12:55 Cassidy napisał: N : Teraz wiem, że to imię żółwika! Żółwiki są spoko, naprawdę. Można nimi kręcić, jeździć na nich i wgl. No, ale palców żółwiom nie radzę do buźki wkładać, bo są gatunki, u których ugryzienie w palec= podłożenie palca pod gilotynę... i radzę nie męczyć, bo przyjaźnię się z Pinkameną xD 31.10.2016 at 12:55 Cassidy napisał: S : Ej no no no ty hipokrytko ty Co w wypowiedzi "Ni ma" wskazywało na dwulicowość? N: Ładny, przez niego łatwo płeć pomylić, bo wg mnie to trochę bardziej dziewczęcy... A: Śliczna gra kolorów S: Obrazek trochę ciężki do zinterpretowania, w każdym razie wg mnie tworzy pewien kontrast z avkiem, na którym dominują barwy ciepłe. U: Nie pisaliśmy razem nigdy, ale tak oceniając po pozorach wygląda na osobę, z którą można normalnie porozmawiać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 N: Ciekawy, trochę przypomina mi nazwę miecza Ciri A: Jedna z lepszych na forum jakie widziałem. S: Brakkk... Spoiler U: Chyba nie pisaliśmy razem jeszcze, albo nie pamiętam ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 N: jakieś starożytne coś? xD A: Piękna Luna! S: Dziwne.... U: Nie znam, ale pogadała bym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 (edytowany) 46 minuty temu Dashidania napisał: Nie znam, ale pogadała bym Uważaj, patrzę N : Coś z Rainbow i Danią? A : Nie podoba mi się, kadr z filmu jeszcze ze znakiem wodnym kanału .-. i wgl. brzydkie. Chwila, ponoć to graficzka...może to jedno z jej dzieł *czyta napis* a bo to chyba miało się rymować. S : Nie ma U : Nie znam , wątpię żebyśmy się dogadali. Edytowano Listopad 9, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 N: Podoba mi się A: Ekstra Luna S: Nadal brak... Spoiler U: Wydaje się spoko użytkownikiem, choć się zbytnio nie znamy, wiem tylko że lubi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 N: Ładny, prosty, krótki. Ogółem podoba mi się A: Krwistoczerwonogrzywy batalicorn. Czy może być coś bardziej OP? ładny arcik swoją drogą S: Heloim już dawno się skończyło ale doceniam. U: Kojarzę, acz nie miałem okazji pogadać. W sumie nie mam zarzutów 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się