wiej007 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Imię siostry Pinke która ponoć zginęła w fanficu Silent Ponyville (grindark... I LOVE GRINDARKS ) 9/10 A: Pinkamena zrobiła dziurę... mam nadzieje że nie chce mnie dorwać 8/10 S: Ten obrazek to odzwierciedlenie mojej duszy pełnej smutku ale teks pod nim sprawia że sie uśmiecham. 9/10 U: Nie znam ale widzę że dołączyła jakieś 3 tygodnie temu. 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N Mam jakieś skojarzenia z krajobrazem...wieś, wiatr, wierzby 7/10 A Ładny OC, ciekawe oczy i ładna grzywa 8/10 S Lekko grimdarkowa. I ten cytat...nice! 10/10 U Nie znam, ale co jakiś czas widzę go w offtopie 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Słysze Bellamina myślę Silent Ponyville 9/10 A: Patrze w oczy Pinkameny i chyba mnie lubi 8/10 S: Patrz na obrazek- smutek, przeczytaj tekst pod obrazkiem- smutek przemija 9/10 U: Jest chyba z jedną z niewielu userów którzy skojarzyli mój nick z wiatrem a nie z uciekającym Bondem 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Zawiewa mi klimatem z przeminelo z wiatrem A: Boi sie spojrzec Replinowi w jego ochydne oczyska S: Mrocznie... Jazzowo jak lubie xD U: Bardzo pozytywnie powazany przez ma osobe... o co w sumie nie ciezko ale zawsze sie liczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Kojarzy mi się z Applejack (Nie wiem dlaczego ) A:z kapitana bomby ? S: Keola U: Spoko loko foko ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Imczyslawa kojarzy mi sie ze skokami wiary z MC A: Atomowki! ^^ S: Tu brutalnie przyznam sie ze nie widze sygnatury bo jestem na telefonie, ale z tego co pamietam to bylo w porzadku U: Jest dobrze a nawet czasem dobrze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N Kojarzy mi się z...repliką? 7/10 A Ciekawy...8/10 S Wiesz dobrze...a poprzedniej nie widziałam 4/10 U Nie znam, oj, nie znam 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Myslisz ze jak Pinkamena napiszesz inaczej to sie nie polapia? xD A: To fajne spojrzenie Pinkameny S: Co prawda widze tylko tekst ale juz mi sie podoba xD U: Oj jeszcze mnie pozna oj pozna... W pozytywnym mam nadzieje stopniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Nie wiem z czym mi sie kojarzy 6/10 A: Z kapitana bomby (nie oglądam) 7/10 S: Brak 4/10 U: Pozytywnie poznany user 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: wieju jest wieju i nic tego nie zmieni A: Kojarze te postac bynajmniej nie z jego tematu w Own Characters S: Jak wypowiadalem wczesniej i wypowiadac bede... miodnie xD U: No jak ja nie moglbym lubiec tego usera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Nick: Kojarzy mi się z Replay, powtórka. Avek: Toż to admirał GF w swoich trendy okularach ;d Sygna: Edytowana przez Keo User: Nie miałem okazji na konkretną rozmowę, ale rozleniwił się ostatnio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Kolejna Syrenka... nie wiem co o nich myśleć... A: Pięknie ujęta Luna S: Widzę małe czary mary xD U: Chętnie porozmawiam... a co do rozleniwienia czuje się urażony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Replin A: Jedna z postaci występująca w kreskówce Kapitan Bomba S: "Ogromniasta sygnatura. Max. wysokość to 240px ~Keola" co cóż dla nich się liczy rozmiar nie przekaz XD U: Widziałem go nie jednokrotnie na forum, po postach sądzę że spoko człowiek z niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Niebieski projekt A: Fajnie narysowany OC S: Ołówek U: Dawno go nie widziałem ale jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Zaś ten zawiewający waćpan A: Kolejny raz postać która ma źrenice jak ja kiedy wstaje rano xD S: Oczy... U: Nasze drogi dość często się krzyżują xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N No po prostu replin 7/10 A Kapitan bomba...? Nigdy o tym nie słyszałam 7/10 S Applejack: accepted 8/10 U Ostatnio często tu go widuję 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Bellamina... nic dodać nic ujać... A: Ciągle spoglądająca Pinkamena... genialnie... S: Takie przejście ze skrajności w skrajność U: Ciagle ją tu widzę a oprócz tego jej nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N : Replin , kojarzy mi się z Chaplinem 9/10 A : Natomiast awatar , przypomina mi takie hity jak " Kapitan Bomba " 9/10 S : Niestety utajniona :( U : W sumie , to jeszcze się tak nie znamy , ale wiem , że pisze równie dużo co ja w off topie , że nie nadążam z odpowiedziami i do tego lubi Rarity , Lunę i RD 10/10 "Ma osoba teraz korzysta z telefonu wiec Sygny nie widzi" A zatem jesteśmy kwita , bo twojej też nie widzę :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 N: Mowi sam za siebie... A: Pelen Celestii xD S: Ma osoba teraz korzysta z telefonu wiec Sygny nie widzi U: Chetnie lepiej sie zapoznam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Po prostu Replin A: Nie oglądam kapitana bomby więc nie wiem kto to S: Po kilku próbach sygnaturka jest i przedstawia AJ U: Znowu nasze drogi się krzyżują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Zawiewa mi tu monotonia gdyz kolejny raz trafiam na ciebie A: No coz... czarny kucyk z moimi oczami xD S: Jazzowo U: No wieju i nic wiecej w tym temacie dodawac nie trzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Replin... Replin, oryginalny nick, kojarzy mi się z gadami xP A: Lol, śmieszny staruszek, wybacz moją ignorancję jeśli powinienem go znać ale nie znam S: No, nareszcie masz sygnę AJ i jej genialna mina, co tu dużo mówić ;D U: Widzę chyba drugi raz, nie miałem okazji z nim pogadać ale wydaje się spoko ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Wisienka na torcie A: Dat Twilight... S: Nie widze gdyz pisze to moknac po drodze ze szkoly na telefonie U: Kolejna osoba ktora zamiast do mnie napisac czy cos to pisze ze mnie nie zna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Jak zwykle Replin A: Nadal nie wiem kto to jest S: AJ U: Znowu się spotykamy Replinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 N: Wiej A: Zadnych zmian S: Nie widze ale zadnych zmian xD U: Wiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się