BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 N: Bellamina, brzmi ciekawie i zapada w pamięć 10/10 A: Nowy i ciekawie się prezentujący 10/10 S: Nadal, bez zmian i dobrze, bo to co dobre, dobrym pozostaje 10/10 U: Mógłbym powielić ocenę sygnaturki, ale nie lubię powtórek, więc napiszę, że spoko się spotkać czasami na forum, lub skype 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 NAS: Nie widzę zmian U: Brakowało mi ciągłego trafiania na jego osobę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 N: Replin 10/10 A: Fajny kucyk :O 10/10 S: Best Rarity 10/10 U: Spoko ziomal, często wpadamy na siebie i dobrze 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 NAS: No bez zmian... U: Rozkręca się jak widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 NASU: Wszystko takie same jak ostatnio oceniałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 N: wiej007 czyli uciekaj agencie 007 A: Mroczny jednorożec S: Cytat : So true . UU Luna coś tak jakby spadała ..... U: Widzę go dosyć często na forum i ogólnie uważam że jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 N: Kojarzy mi się A: No nie powiem... specyficzny S: To samo... ołówek... U: Nie widzę go za często ale raczej jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 N: Mnie też kojarzy się ... z replikacją A: Wow, kolejna nowość i tym razem Derpy S: Tutaj, bez zmian Rarity U: Widzę, go często i spoko się nam razem gada ze sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 N Prosty i ciekawy 9/10 A Zaspana Celestia. Wypisz wymaluj mój poranek. 10/10 S Bez zmian, gif jest ciekawie zrobiony 9/10 U Miło z nim pogadać choćby na Skype 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 N: Bellamina Bella od włoskiego piękna mina od polskiego Mina czyli Piękna Morda XDD A: Colgate S: Pinkie VS Pinkamena U: Raczej wydaje się spoko XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 NAS: Oceniałem ostatnio ale spoko... U: W porządku... zawsze go widzę tylko w tym temacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 N: Replin. Re-e-e-eplin. I have no idea xd A: Dełpi? :> S: Bardzo mi siem podoba ^^ U: A miły, fajny ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 N: Dobrze mi się kojarzy jeszcze z MC xD AS: Niestety nie siedzę w tych klimatach i nic mi się nie kojarzy... U: A bardzo miła osoba... W sumie nie pogadałem z nią za długo no ale cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 N Replin 9/10 A Party hard w stylu Derpy? 10/10 S Aż takim kiepskim grafikiem, jak to mówiłeś, nie jesteś. Ja nawet czegoś takiego nie umiałabym zrobić. 10/10 U Miły, fajnie się z nim rozmawia.10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 N: Nadal ta sama Bellamina... A: Widzę zmieniasz avatary jak rękawiczki S: Jednak niezmienna... U: Bardzo miła osóbka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 N Replin, jak to Replin A Ty też S Sweet Rarity U Miły, z poczuciem humoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 NAS: Do tej pory żadnych zmian... U: No widzę, że teraz to ty na mnie cały czas trafiać będziesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Nick: Replin 9/10 Avatar: Szalony,fajny i pomysłowy podoba mi się 10/10 :3 Sygna: Sweeet 10/10 User: Widzę go coraz częściej,zbytnio nie znam ;P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 N: Nie kojarzy mi się zbytnio... A: Podoba mi się S:Podoba mi się cytacik o nie dbaniu xD U: Nie znam niestety dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 NASU Dobrze wiesz, że wszystko mi się podoba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Nick: Bellamina Av: Pinkamena Sugnatura: Pinkie i Pinkamena. User: Bardzo fajna użytkowniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 N: No nick się raczej nie zmienia... A: Jazzowy xD S: Miodna U: Bardzo miła avatarka RD... co dodać do tego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 N: Nick mi niewiele mówi ale spoko. A: DERPY NA ZABAWIE! JEEE 10/10 S: Ładna i orginalna. 8/10 w każdym razie lepsza niż moja. U: Ciężko powiedzieć, w każdym razie często piszesz zabawne posty. chyba jesteś raczej optymistą :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 N: Widuje rzadko bo rzadko ale widuje... A: Rainbow w Rosji? S: Wyczytałem, że jeśli chodzi o youtube mamy to samo xD U: Myślę, że jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 N:Nie znam się na nickach,ale według mnie fajny A:Bardzo ładny avek z Derpy,ale nie ma rzęs S:Jedno słowo...Słodziaśna U:Miły user,na którego często trafiam Ocena końcowa:Miły i aktywny user ( 8/10 ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się