Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 N-Z języka suahili.(chyba) A-Uroczy. S-Bardzo mi się podoba. U-Bardzo ją lubię, już chyba wczesniej wyjaśniałam czemu.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nick: Ciekawy, nie wiem dlaczego akurat taki wybór ale podoba mi się. Avatar: Miły dla oka nawet. Sygna: Prace tej osóbki, jak tak przeglądam to są niezłe. Sam lepiej rysowań nie umiem, więc xD.. User: Nie znam, ale jako że jest od niedawna na forum to łap na przywitanie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N Nie powiem ci z czym mi sie kojarzy A Kawaii ^^ S Nie widac...oto wady pisania z innych urzadzen niz komputer U Swego czasu rozmawialam z nim troche, mamy podobny gust muzyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N-Bella kojarzy mi się z ,,piękną" a mina, z miną wybuchową. A-Ładnie wykonany. S-Fajny cytat. U-Wydaje sie miłą osobą... Czas potem pokarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N- Maisha...lubię bardzo takie nazwy więc bardzo mi się podoba A- Starannie narysowany i śliczny OC :3 S- Hm....dodałam bym tu coś U- Wygląda na miłą osobę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N - Symfonia- Tylko ciekawi mnie symfonia czego ? A - Siostrzyczki zawsze spox. S - Mi się podoba. U - Nie znam, mam nadzieję że spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dawno już tutaj nie byłem N - Symphony... Brzmi ładnie, lubię to słówko. A - Cutie Belle i Rarcia... Fajny obrazek. S - pomysłowa, mimo że ja bym ją raczej wycentrował i dał pełną Rarcię... I szkoda, że jej kolory są takie, jakie są, bo napisy w kolorze jej grzywy są lekko... nieczytelne. Dałbym już bardziej w kolorze jej cieni do powiek. Ale nie jest źle, bo podoba mi się ta czcionka. U - nie znam na tyle, by podjąć się oceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N. Kojarzy mi się ze zespołem Jonas Brothers.xD A. DRUPPPPPP.! COOOL S.Pomysłowe. Uwaga Krendens nadchodzi.! U.Hmmm nie umiem tego powiedzieć, Chyba Twi.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N. Bardzo oryginalny, podoba mi się :3 A. Urocza Rainbow zawsze spoko :3 S.Nie powiem, troche denerwująca, ale co kto woli ;] U.Nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N:Poppi....Taki słodziutki 9/10 A:Flutterka jedząca ciasteczko jest taka ładna ^^ 10/10 S:Mało umiem o niej powiedzieć,ale i tak 8/10 U:Nie znam,ale oceniając na oko musi być przynajmniej odrobinę taka jak Fluttershy ^^ 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N-Malinka... lubię maliny.^^ A-Bardzo fajny, lubię Derpy. S-Śmiechowa. U-Myślę że jest fajną osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N.-Maisha to na pewno coś znaczy albo i nie A.-Fajny kucyk z fryzurą jak u vinly scrach S.Lyra i DA ok? U. nie znam ale wydaje się fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N.Bardzo oryginalny. A.Też. S.Bardzo ładne rysunki. Trening czyni mistrza. U.Nie znam, nie gadałam, ale wydaje się być nawet spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N: Bardzo fajny. A: RD :3. S: U: Lubię ją, jest miła, fajnie się z nią banuje :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N.Bardzo Oryginalny. A.Lyra. S.SplitFire. I love it. U.Jest spoko, lofciam ją.<3 Ma świetne cięte riposty.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N.Nie lubię za bardzo nicków z liczbami. A.Urocza RD S.Wydaje mi się że ma trochę za wielkie policzki. U.Po reputacji myślę że jest sympatyczną osobą. Nie znam ale wydaje się fajny Tak na marginesie to jestem dziewczyną. ._. Nie wiem jak zmienić to ,,Brony", choć w ustawieniach pisze inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vienes Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N: Bardzo japoński A: Ciekawy, chudy pegaz z cutie markiem wyglądającym jak rana postrzałowa S: Lubi Lyrę U: Jeszcze nie wiem, za krótko tu jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N.Kojarzy mi się z wieńcem. A.Zamaskowana klacz. Element z dzieciństwa jak zostać superbohaterem. S.Ma LINKA U: Hmm... wydaje się po sposobie pisania na mądrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N:Zarąbisty... A:Przepikny... S:Zarąbiste,własnymi Kopytkami U:Pozytywny...!! Świetna Klacz...!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N: Aż zachciało mi się iść do lodówki A: RD i AJ... miło S: AJ sie nie nudzi tak przeskakiwać przez lasso? U: Z tego co widzę nowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N: kojarzy mi się z tym co słyszę za oknem... zimnym wiatrem... i morderczym Jamesem Bondem. Może niezbyt pozytywne skojarzenia xD A: mroczny OC pony. I taki groźny... Ale ciekawy S: Śliczna Luna, ładny cytat U: Widzę, że bardzo aktywny i prawie dorosły Pozytywnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N.Styl anime. I like it. A.Luuuunnna. S.Małe a cieszy. U.Widać jak na prawię dorosłą świetnie się prezentujesz. Oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N: Phinbella781 A: Rainbow na chmurce. S: Znowuż RD. U: Spoko userka, nie mam zastrzeżeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N: Nie wiem, czemu ale bardzo mi się podoba ^^ Taki Słodziaszny :3 A: Bardzo ładny wektorek S: Nie wiem, czemu ale mam dziwnee wrażenie, że lubisz roseluck... hm... U: Nie znam... znów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vienes Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 N: Kojarzy mi się z folią bąbelkową. A: Też chcę takie duże ciastko. S: Fluttershy, która sprawiła, że się rozpłynąłem. U: Fanka Fluttershy, ale nie znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się