Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 N: Nie lubię hejterów A: Też tak uważam że P.luna jest the best pony S: Luna O: Nie znam kolegi up ale spoko 4,99/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 N Dosyć oryginalny A N nickiem i pryzmatem S Z vinyl, zdaje mi się, ze została wykonana przez Vanai U Jest tu dość nowy, wiec jeszcze nie zdążylam poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 N : Znany na całym forum i nie tylko A : Kolejny nowy awatar, ale żaden nigdy nie był zły, czy brzydki S : Też nowa i też fajna....(brzydkich też nigdy nie było) U : Jest ambitna, pracowita, zajmuje już 5 stanowisk na forum! Szybko awansuje i dużo robi na nim i po za nim. Jest aktywna i zawsze neutralna, ciężko Ją zdenerwować xD Pozdro BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 N: OK A: OK S: Super O: 9/10 bez komentarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 jacob, myślę, że nie na tym polega ta zabawa. Jeżeli nie chce Ci się odpisywać porządnie, to tego nie rób N Jacob le Zwierz A Kostucha ze swoją kosą i oskubanymi z piór skrzydłami S Pokonają Cię tylko najszybsze anioły? To byś się zdziwił U Wydaje się lubić śmierć. Ciekawe ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 N: Bella, znana na forum i po za nim xD A: Wyjątkowo pozbawiony PP i Octavii SZOK:wat: S: Też nowa i ciekawa U: Jest nie mal wszędzie, dba o 2 działy na forum, działa w radiu i gazecie na forum, plus jest członkinią SH xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 N. Dość popularny. A. Ohh... jak ja kocham Miku (jest na drugim miejscu zaraz po Luka) S. Trzeba jakoś uczcić przecież Dzień Derpy. U. Jest przemiłą i fajną osobą. XD Często z nią ma Skype rozmawiam. [EDIT] CZY ON ZAWSZE MUSI BYĆ PIERWSZY PRZEDE MNĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nick: Też popularny, ale i pomysłowy ^^. Avek: Chyba jakiś Vocaloid, ale niestety nie jestem pewny jaki.. Sygna: Genialna mina, serio bardzo mi się podoba ta sygnatura . User: Widać że jest dość lubiana na forum, nie miałem okazji z nią porozmawiać. Myślę jednak że to się zmieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nick: PitPl...oryginalne Avek: Możecie mnie znienawidzić, ale nie lubię Fluttershy. Sygna: Tylko że uśmiech to wielki wysiłek gdy jest się smutnym :-/ User: Nie znam za dobrze, ale wydaje się w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 N. Kojarzy mi się z Pawelcem. Nie wiadomo czemu. A: Chyba strasznie lubi antagonistów. S. Ma bardzo mądrego uczonego. U: Nie miałam przyjemności z nim pisać ale myślę że jest nawet całkiem spoko. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N:Phinbella778 A: Jakaś panna z anime, której kojarzę co nie zmienia faktu że avek nie jest brzydki. S: 2 gify z RD U: A całkiem fajna userka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N: ok A: ok S: ujdzie U: jest good ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N: Apple Bloom A: Nawet fajny S: Może być U: Nie znam za bardzo, ale wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N: Szarik, mocno kojarzy mi się z odcinkiem Generała Itali pt. Lampa Dżina (odc. 111) A: Podoba mi się. S: Prosi o pytanie U: Nie znam, ale po reputacji można stwierdzić ze jest lubiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 N: Niezmienny, a znany już na forum. A: Nie wiem, co to, ale fajne. S: Jak wyżej. U: Jest już długo na forum, ludzie go znają. Co więcej dodać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 N: Swahili A: Hah jak by widział samego siebie w tej scenie S: Dość ciekawe U: Widzę że jest dość aktywnym userem na forum widząc ilość postów na jej koncie a i po treści w nich zawartych mogę powiedzieć że jest spoko osobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 N: Bluedraft. A: Jego OCek. S: Tego nie skomentuję. U: Znam go, jest spoko userem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 N: Hmm...może fajny..? Dobra fajny A: Fajny bardzo, ale szkoda że z MLP (filmu) S: Hmm sam zrobiłeś? O: Nie znam go zbyt mocno, ale widziałem go kilka razy więc dam razem 7,0708/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 N Kojarzy mi się z jakimś leśnym zwierzem A Dalej Kostucha, teraz troszkę inna S Dash i kilka linków U Uważa się za Śmierć To swój człowiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 N:Oj jak dawno go nie widziałem A:Jakiś nowy... nie widziałem... ale w porządku S:Wydaje mi się, że stara U:Jak najbardziej w porządku duszyczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 N.oryginalne pewnie przezwisko A.RD bawi sie w snajpera ciekawe w kogo celuje? S.spiaca rarity nic dodac nic ująć U.spoko typ .lubi rarity i zabawe w snajpera:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N:Pierwszy raz widze ten nick,czyli musi być oryginalny A:Flutterka ze ściętą grzywą wygląda tak cute :3 S:Te poniacze z pistoletami są takie cute :3 U:Zdaje się być miłą osóbką,ale nigdy nie miałam okazji z nim pogadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nick: Ładny tylko po co te 12 ? A:Jakiś taki trochę nie wyraźny. S: Fajnie że sama prawdopodobnie robiła,co nie zmienia faktu że nie wiem kto na niej jest. U:Z tego co zauważyłem to miła userka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N: Trochę trudny do zapamiętania, ale bardzo fajny. A: Trust me, I am a doctor. S: Reklama działu Flutter. Mało, a jak dużo mówi. U: Na pewno jest znany i lubiany, poza tym został regentem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 N:Kiedy go widzę to przypomina mi się jak w tłumaczu wyświetla mi się napis swahili A:So cute :3 S:Biegająca Pinkie U:Miła z wielkim talentem osóbka (Tensa Zangetsu, tu masz pełny rozmiar avka...może teraz będzie wyraźniejszy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się