Kobayashi Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Delfin Avek: Kiedyś był fajniejszy. Mogłem przy nim spokojnie napisać "Szalony Kuco Piekarz" Sygna: Kilka wcieleń Kuca, który został piekarzem User: Jest spoko, lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: do niedawna myślałam, że jesteś kobietą. dopiero niedawno znajomy uświadomił mi, że jednak nie ;p Avatar: bardzo donutowy ;] Sygna: równie donutowa. User: słucha dobrej muzyki, nawet bardzo dobrej ; D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Anime się kłania Avatar: RD Sygna: Is dis ? Adventure Tajm! User: każdy jest dla mnie spoko (KAAAAŻŻŻDYYYYY) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 N: Bonifacus A: Cool RD S: More Cool RD U: SpoxXowy user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nie ma to jak oceniając nick dać jego nazwę... x.X Bardzo interesująca ocena, doprawdy ;p (wchodzę tu tylko po to, żebyście ocenili mój nowy mhroczny avatar i moją nową mhroczną sygnaturkę, huehuehue. Fairy Tail FTW.) Nick: Moja koleżanka ma taką ksywkę. Milutko brzmi Avatar: Nyx... :3 Szkoda tylko, że ten avatar taki prosty, mimo wszystko całkiem ładny i słodziutki ^^ Syngatura: Trochę niewyraźna i taka średnia... User: Nie znam. Kręci się po różnych zabawach, poza tym nic o nim nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Applejuise avk: podoba mi sie sygna: fairy tail user: z tego co widze odwala kawał dobrej roboty w dziale o Aj i za to duzy + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nie za wiele o nim wiem ale ma ciekawy Nick fajny Avatar i z tego co słyszałem na mieście to ma 162 posty ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nadal jest cool Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick - Kazik w milszej formie Avek - Nyx. Już cię lubię. Sygna - ładnie umieściłeś w niej kucyki które lubię, ale ten fioletowy z okularami jest jakiś dziwny. A i tekst nie najgorszy. User - W porząsiu. Wódki mu dać ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick : Aresik :3 Avatar : Uwielbiam GoW Sygnatura : Jest piwko ... jest spoko User : Ma wiecej postów ode mnie .... oglnie jest jak najbardziej w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Chłodny ;_; Ava: Flutterka :3 Sygna: znowu flutterka :3 User: No w końcu kto nie lubi lodówek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 N: Pawlexio A: bawisz się w zabawę Flutteshy która nazywa sie "Ciiii"? S: mhoczne czerwone oczy U: SpoxXowy userek ... User - W porząsiu. Wódki mu dać ! O tak! Z chęcią się napiję wódki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nick: Kaziu Avatar: Nyx Sygna: prawdopodobnie Jego ulubione postacie User: wszedzie go pelno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 N: Cichy A: Raibow z M'ką S: Zady Marfiego u: Jak bardziej w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: *składa pokłon Majorowi* Avatar: Wspaniały, wspaniały, wspaniały ! Sygna: Yhm.. Czołgi ; D User: Dużo udziela się w dziale muzycznym ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Yuko Avatar: eee...Dashie ? Sygna: Ślimaczek Jeśli inkwizytorka to na 100% fajna. Innymi słowy...Spanish inquisition ! ! ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Future! Avatar: Told ya... fajny ^^ Sygnatura: Link do pytań + główka Shy. ^^ User: Znam, widziałem i aktywny user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick - Demoman Awatar - Dashie na Cloudzie xD Sygnaturka - Kuba i Rainbow Dash ^^ User - Wydaje się być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Cloud Kicker Ava: Zabij mnie...nie mam pojęcia :O Sygna: Z testu wynika że jest jak Pinkie i Rainbow Dash i troszkę Rarity.....no cóż....gratulację? User: Bardzo lubię :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick : Paweł Awatar : Maska Gazowa, GZ Sygna: Ty też mnie zabij bo nie kojarzę z czego to a powinienem (?), ale jest wypaśna xD User : 20% cooler ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 N: Baaardzo fajny A: Średni S: Fajniejszy niż aveki U: Uczepił się pentagonu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 N: Cloud Kicker A: Pentagon Destroyer YEEAAH! S: Cute Dashie U: 30% Cooler N: Majorek A: Rarcia gotowa na wojnę S: World of Tank U: ko ko ko ko user spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick : Kazik Awatar : Znyxowany Ninja rajder na Pentagon ! Sygnatura : Sweet Ponies User : 35 % Cooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: pasujący do pegaza (kopnięta chmurka znika z fajnym trzaskiem) Avek: kucyk ze słuchawkami, ładnie to wyszło, tylko jaki to kuc? Sygna: dość spójna, pasuje do RD i dobrze dobrana poza User: Kojarze z wypowiedzi, sympatyczna postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Arjen Ava: Słit luna :* Sygna: Arjen, luna i księżyc...owocowa mieszanka User: Nadal kojarzę z makaronem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się