Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

Nick: do niedawna myślałam, że jesteś kobietą. dopiero niedawno znajomy uświadomił mi, że jednak nie ;p Avatar: bardzo donutowy ;] Sygna: równie donutowa. User: słucha dobrej muzyki, nawet bardzo dobrej ; D

Nie ma to jak oceniając nick dać jego nazwę... x.X Bardzo interesująca ocena, doprawdy ;p (wchodzę tu tylko po to, żebyście ocenili mój nowy mhroczny avatar i moją nową mhroczną sygnaturkę, huehuehue. Fairy Tail FTW.) Nick: Moja koleżanka ma taką ksywkę. Milutko brzmi :P Avatar: Nyx... :3 Szkoda tylko, że ten avatar taki prosty, mimo wszystko całkiem ładny i słodziutki ^^ Syngatura: Trochę niewyraźna i taka średnia... :P User: Nie znam. Kręci się po różnych zabawach, poza tym nic o nim nie wiem.

N: Pawlexio

A: bawisz się w zabawę Flutteshy która nazywa sie "Ciiii"?

S: mhoczne czerwone oczy

U: SpoxXowy userek

...

User - W porząsiu. Wódki mu dać !

O tak! Z chęcią się napiję wódki :D

Nick: Cloud Kicker Ava: Zabij mnie...nie mam pojęcia :O Sygna: Z testu wynika że jest jak Pinkie i Rainbow Dash i troszkę Rarity.....no cóż....gratulację? User: Bardzo lubię :3

Nick: pasujący do pegaza (kopnięta chmurka znika z fajnym trzaskiem) Avek: kucyk ze słuchawkami, ładnie to wyszło, tylko jaki to kuc? Sygna: dość spójna, pasuje do RD :rdwild: i dobrze dobrana poza User: Kojarze z wypowiedzi, sympatyczna postać :luna: