Cloud Kicker Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: pasujący do pegaza (kopnięta chmurka znika z fajnym trzaskiem) Avek: kucyk ze słuchawkami, ładnie to wyszło, tylko jaki to kuc? Sygna: dość spójna, pasuje do RD i dobrze dobrana poza User: Kojarze z wypowiedzi, sympatyczna postać To jest kucyk o imieniu Cloud Kicker jest taki http://mlp.wikia.com/wiki/Cloud_Kicker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 A w "Past Sins" Cloud Kicker jest mamą Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Pawlex Avatar: Maska Sygnatura: Crysis? User: IDM EDM i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Keola - dalej nie umiem tego poprawnie odmieniać Av: Joe - czy jak mu tam było - z pączkiem by Spromultis Sygna: Joe i teksty Floydów (z Breathe tym razem) User: dobra muzyka, fajny charakter, ciekawe rozmowy, fajne arty. Ogólnie spoko gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Suchieńki Ava: Bicykl Sygna: Wersja 2.2 ^^ User: Mój bro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nick: Pawlex Avek: Maska - spoko Sygna - Jestę Tuńczykię! XD User: Chyba spoko :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 N: Hedzio A: a jaki zaciesz S: U: SpoxXowy user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Kaziu Avek: Świetny! Sygn: Jest Derpy jest ok! User: Wydaje się ok zdecydowałem się na ocenę bo podoba mi się jego av Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: makówka Avek: Fluttershy i Raibow (czemu to mi się kojarzy z Titaniciem XD) Sygna: Fluttershy, ale jaka taka mała i wychudzona :( User: Muszę poznać (Czy mu się to podoba, czy nie ) bo nic praktycznie nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Makówka Avatar: + za Fluttershy Sygnatura: + za Fluttershy User: Nie znam, ale wydaje się fajny Nick: Przyszłościowy Kucyk Avatar: Nieźle zrobiony Sygnatura: User: Fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick:Keola(kojarzy mi się z Paulo Coelho ) Avatar:Tego strażnika nie kojarzę,ale av całkiem fajny Sygnatura:No i to mi się podoba najbardziej:) User: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Keola Av: Zmienił na Derpy w zbroi Sygme: Jestem ciekaw na jaki film poszły Ures: Jest Spoko Nick: MacTavish Av: Luna mnie kocha Sygma: RD pociesza Lunę User: 4 dni temu dołączył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Tego strażnika nie kojarzę,ale av całkiem fajny To jest Generał Derpy Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Jestem ślepy albo już nie wiem.Po oczach jej nie rozpoznałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick:MacTavish avk:luna z rysunkiem? sygna:sad art user: nie znam chyba nowy wiec witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Sygna: Fluttershy, ale jaka taka mała i wychudzona :( W połowie "zatopiona" w chmurce , nigdy bym jej nie dał wychudzić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: makówka......? Avek: fajny Syga: też fajna User: ........procesing....... Brak danych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctor Whooves Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Major Kusanagi (bardzo fajny skojarzył mi się z burmistrzem) Avatar: Wow! Rarity gotowa do walki musi nawet dobrze wyglądać. (Teraz masz Applejack zmienisz tak na kolejne z Mane 6?) Sygna: Wojna ale brakuje Rarity. Pozatym bardzo fajne! User: Nie znam ale podoba mi się ! (derp) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Doktor Who Av: Who? Sygma: Who i Derpy User: Nie za bardzo znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick : Wiej Av : Oc Sygna : Paczadła User : Bardzo go lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Trum Avatar: Jeden z bardziej epickich, to on skłonił mnie do zamówienia jednego u Spromultisa Sygnatura: Haters gonna hate. User: Lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Koala? ;d Av: Zajedwabisty Sygna: RD się nudzi nawet na horrorach (przyjmuję iż to jest horror) User: Fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 N: krewny Bonifacego (kota)? A: Deal with it S: nice! U: Wporzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Major Kusa Nagi , WTF ! ? xD Av: Me Gusta Sygna: Me Gusta User: Za dużo Me Gusta , spoko koleś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Maxkeypl Av : Soarin Sygna : Kucyki + tekst User : Znam z "widzenia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się