BiP Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 N: Znany mi już doskonale xD A: ZNOWU NOWY?!?!?! S: Linki i ciekawy tekst... U: Spoko moderator, który NIE ZROBI TEGO, co mi powiedział! Dawno nie gadaliśmy na gg, ale przynajmniej tutaj nadrabiamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Nick: BiP, Broniesy i Pegazisy jak mawiał kotekipiesek (pokój jego duszy, a jak nie umarł, to niech umrze) Całkiem spoko. Avatar: Przeżuwająca Celestia z podpisem, mam do niej słabość. ^^ Sygnatura: Princesski i inne alicorniaste zwierzaki w jednym ^^ User: Pro user, zawsze z Tobą bracie, ochroniarz, były ( :( ) avatar Scootej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 N: Daffy Cartman... hmm . Zobaczyć te dwie postaci w jednej kreskówce, to by było coś. A: Lubię tego typu dziwactwa, oczywiście na plus. S: Niech ktoś zamknie okno bo przewiew jest . U: Wieczny poszukiwacz obrazka pod swoim nickiem, lubi "mądre cytaty" oraz często go widać na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Eter A: Zecora z niezłą spluwą. S: Super AJ U: Znamy się głównie z tego działu i jest jedną z 5 osób jakie poznałem osobiście w realu. Mieszka podobnie jak ja w Lunaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Broniesowy pegazis A: Jedz bananka będziesz wielki! S: Equestria Woman . U: Fajny user, nareszcie ujawnił swą prawdziwą płeć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Pasujący do awatara xD A: Powalająca Fluttershy. S: (Nowa) Super Celestia! U: Znana mi już Pegasis, szkoda że nie z reala... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Nick: Cóż można rzec, wszechogarniający. Prawie jak rząd ZSRR. Avatar: Nie jest zły, aczkolwiek za Celestią nie przepadam. Nie żeby coś, ale tamten z zaspaną księżniczką był lepszy. Sygnaturka: W mojej opinii jedna z najlepszych na całym forum. Nie mam co więcej słodzić. Użytkownik: Aktywny, miły, otwarty, nie znam za bardzo, bo nawet na shoutboxa nie wchodzę, bo nie działa mi :/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Taki prosty, że aż w oczy wpada (nazywasz się jak mój brat) A: Może mi się wydaje... Ale chyba lubisz czerwony kolor S: Ciekawa prawda, wynika z Twej sygnaturki. U: Poznaliśmy się sporo czasu temu, często siedzimy razem w tym temacie, ale i po za nim czasami się spotykamy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Bardzo dobrze mi już znany. A: Celesia była i jest. Znów fufny awatar. S: Jak to zobaczysz masz 1000% pewność ze to BRONIESiPEGASIS. U: Fajna userka. Nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Nick: Maisza, Połączenie Maju i szaju? Jest takie słowo wgl? W każdym razie, oryginalnie. Avatar: Tęskniłem za tą mordką jak jej nie było, 10/10, avatar niszczy. Sygnatura: Najbardziej przyciąga Jack Sparrow, po za tym parę linków. User: Spamuje statusem, fajnie rysuje, spoko userka, nie mam aż tak dużo zarzutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Daffy - chociaż jego nie zmienia, choć nie do końca A: Nie wiem co to ale wygląda fajnie S: Samo-bujające krzesło, tylko w Mango. U: Stał się częścią forum, już należy do nas ! Ogólnie mówiąc jest fajnym userem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) N: Daffy Cartman. Połączenie dwóch imion/nazwisk z kreskówek, jeśli się nie mylę?A: Nie za bardzo wiem, o co w tym chodzi, ale wygląda fajnie.S: Dat krzesło.U: Fajny user, napisał fajnego fika.EDIT: WilkU mnie wyprzedził. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Swahili...nie znam tego języka... A: Bardzo fajny(OC też) S: Minecraft...przykro mi,ale nie lubie tej gry U: Niestety nie jestem w stanie nic o niej powiedzieć po tej dwu miesięcznej przerwie...Ale na pewno ładnie rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) N: Maaalinaaaa! A: Nope. S: Wszystko, byle nie było tyxh twarzy. U: Nie znam. Więc się za bardzo nie wypowiem. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) N: Maisha, hmm , podoba mi się ale nie wiem dlaczego kojarzy mi się z Rosją... A: Podoba mi się, jednak nie wiem co to za stworzonko na nim się znajduje. S: Krótko, zwięźle i na temat - na plus. U: Często widuję w offtopie, lubi grać w TF, dobrze rysuje, nic więcej niestety nie wiem. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Nie wiem co co znaczy, albo czym jest. Ale jest charakterystyczny. A: Super postać + ładna strzelba S: Fajna Derpy U: Fajny, sympatyczny user, jeszcze nie widziałem w realu ( w sklepie ) ale może to się kiedyś zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: coś z wilczej rodziny A: fajny kuc S: to śmiglasty samolot U: ogólnie dość spoko udziela się w temacie o historii lotnictwa, choć chyba ostatnio zapomniał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Drzewo. Lubię drzewa. A: Spitfire is ossom. S: Wszystko Ok, z wyjątkiem ostatniego bannera. U: Nie znam za bardzo, raz go pomyliłam z dziewczyną. x: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 N: Chyba wymyślony samodzielnie. Gratuluje chęci A: To jest....., to chyba....., czym to.... Nieważne ale ma fajny grymas. S: Magiczny link jest super: (dobrze że nie mam epilepsji) U: Całkiem spoko userka, fajnie mazia po zeszytach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 N: Wilczek forumowy... Zupelnie jak Wiczyca Nati xD A: Całkiem spoko. S: Fajny samolot, galeria i OC. U: Jakoś jeszcze nie mieliśmy okazji do rozmowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 N: Juz dobrze znany na forum. Weź tu znajdź kogoś kto nie zna BRONIESiPEGASIS. A: Celestyja. Maiszu apruvs. S: Juz nie mam pomysłów by to skomentować. :C U: Spoczko user. Lubi wszystkie kucyki bez wyjątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nick: Maisha, no cóż, nie kojarzę niczego innego o takiej nazwie. Więc chyba oryginalnie. Avatar: Psychiczne stworzonko wlepiające gały w nieokreślonym kierunku. Wyraz twarzy jak próbuje przekazać "Zrobię sobie fotel bujany z twoich kości." Sygnatura: Linki, Linki, Jack Sparow Wut, Wszechświat, jakieś chłopki z głupiej gry której nie toleruję. User: Lubię ją, sympatyczne zwierze, jej avatar zawsze poprawia mi humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 N: Jedyne skojarzenie to kaczor Duffy A: Kocham go jest śliczny! Taki słodki i mroczny S YAY! Oznacza więcej niż 1000 słów. U Tyle wiem, że ma nagrodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 N:Prosty ale fajny A:Zawsze te samo mhroczne OC S:Cel:Szukanie Leviego U:Fajna,psychopatyczna osóbka,jak ja ma swojego anime crush i lubi Włoszka i Mathiasa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) N: Hrabina Oktavina A: Jakaś dziewczyna, nawet ładna. S: Psycho sygna z psycho linkiem... CZAD. U: Fajny mąż który ma talent do powalania ludzi swym talentem! Lubię to Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się