Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 N:Bezsenność w Somni! xD A:Czarno biała Celestia (?) z wyrazem twarzy jak kosmici w Simsach S:Luna która swoją miną kradnie "vital region" każdemu kto na nią spojrzy...i ten astronomiczny podpisik,arkada magii lubi to U:Jedna z najbardziej lubianych użytkowników przez ze mnie,czci księżniczki,a najbardziej Obamę i Celestię,dodatkowo ślicznie rysuje i ogólnie jest śliczna.Żona idealna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 N:Tyle już powiedziałam,że brak mi pomysłów... A:Ten Islandia jest taki uroczy... S:Ciekawa...szczerze...lepsza od poprzedniej... U:Ma wielki talent plastyczny,uwielbia Hetalię i yaoi...podobnie jak ja (chyba) "lubi" serię "Story of Evil" Vocaloidów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) N: Malinowy słodki nick, nice. A: RIN I LEN! S: Ładna bo kolorowa. U: Nie znam, jedyne co mogę powiedzieć o tej userce to to, że (chyba) lubi przebywać w offtopie. Edytowano Październik 1, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Nick: Bezsenność, kiedyś miałem z tym problemy i wspominam to całkiem dobrze, cholernie dobry czas na przemyślenia. Avatar: Nie mam pojęcia co to za kuc, ale prezentuje się nawet dobrze. Sygnatura: Bije epickością na prawo i lewo, gratuluję, best of the fucking best. User: Rozgarnięta userka, nie zaśmieca forum postami, wręcz je upiększa. A skoro mowa o upiększaniu, grzeszy urodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Nick: Możnaby się bardzo długo rozwodzić nad odniesieniem kulturowym i tym "co autor miał na myśli", ale mi się nie chce. Plusa nie będzie, niestety, bo Kruczek bardziej mnie się podobał. Avatar: Ładna Fluttershy. Oby tylko tam została, jeśli wiesz co mam na myśli. Plus. Sygnaturka: Pasuje do nicku, jest estetyczna, no i nie cytaty, jak na przykład moja. Plus. Użytkownik: Elokwentny, rozważny, a jednak też potrafi wyluzować. Ma poczucie humoru, ceni sobie klasykę. Trzyma poziom. Oczywiście to wrażenie wywarte przez twoje zachowanie w Internecie, a wiadomo jak to z tym jest. Tak czy inaczej, warto byłoby poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 N: No taki najzwyklejszy w świecie Tomek, co ich pełno.Fajny A: Bezpośrednio wskazuje na poglądy.Taki sobie. S: Trochę cytatów, które nie mają zastosowania we współczesnym świecie.No nawet U: Widziałem kilka razy, wydaje się być inteligentnym userem, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 N: WilkU, czyli do Wilka dodano "U" A: Zapewne jego OC S: Prawdzie nie znam się na helikopterach, ale mogę napisać że to zapewne Chinooki, które kiedyś widziałem, ale mogę się mylić U: Jedynie co wiem, to to że lubi wojskowe technologie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 N: Szarik kojarzy mi się z czterema pancernymi czyli na plus A: ładny kucyk w barwach narodowych S: widać, że jest fanem Roseluck U; nie znam, lecz wydaje się sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 N: Sosna - bardzo sympatyczne drzewo z igiełkami, więc mi się podoba . A: Sexy ^^ fajny ogon ma ta pani, ogólnie niezły kociak z niej . S: Fan Spitfire i git, bo fajny pegaz z niej . U: Ogarnięty, na poziomie, user na medal . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) N:Kojarzy mi się z imgurem lub z jakimś shake'em/koktajlem. A:Aż chcę zabrać to Sweetie do domu... S:Za pewne wiem co to znaczy(napisy),ale nie chce mi się tłumaczyć... U:Nie znam za bardzo.Zdaje się być miły i ogarnięty. Edytowano Październik 2, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 N: Imesh, nie spotkałam się jeszcze z takim. A: Trochę dziwne ma oczy. S: Luna is the best pony. U: Nie miałam okazji poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) N: Kojarzy mi się z Indyjską Boginią :C Av: Miałem pytać. Ten wilkieł to twój własny art, czy coś z internetów? Sygna: Mało to to troche Ale jest Jacek Wróbel, więc jest dobrze User: Widuję ją tylko w tym jednym temacie, i nie wiem jak ocenić, bo minus za hejcenie anime i + za charakter i radosny derping w profilu XD P.S. Będę miły. Mój nick oznacza "SPINWIDE" I teraz wszystko ma sens. Na zawsze. Edytowano Październik 2, 2013 przez スピンワイド Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Nick: Dość... Interesujący? Avatar: Nie wiedzieć czemu zacząłem myśleć o Dragon Ball (LOL) Sygnatura: Ładna kreska, lubię gify:D User: Osobiście nie znam, zauważyłem sporo jego postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Nick: dość ciekawy 6/10 Avatar: Pospolity tylko za biały dziwny pasek minus 4/10 sygnatura: mało w niej rzeczy niech będzie 4/10 ocena ogólna (końcowa) : 5/10 Edytowano Październik 2, 2013 przez megaxsardas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) N: Xsardas, czy to ten Xardas ? A: Flutter, całkiem całkiem, białe paski odrobinę psują efekt S: Brak, może kiedyś... U: Nowy na forum, zdania nie mam, jeszcze się okażę Edytowano Październik 2, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 N:Wilkuuuuu~! Kojarzy mi się z koleżanką która ma takie przezwisko A:Za pewnie OC,ładne ma dobranie kolorów S: Widać że lubi maszyny U:Zdania za bardzo nie mam,gdyż z nim nie rozmawiałam jednak mogę stwierdzić że lubi przebywać na Of-topie i wydaje się być sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 N: Mrs.Octavia, niezmienny na zawsze. A: Anime/manga. Nie lubię, ale nie jest zły. S: Jak wyżej. W psychodeliczny link boję się wchodzić . U: Fajna userka, lubi anime, ale nie przeszkadza mi to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 N: Swahili, Swahili, ale jaki dialekt? Nick w porządeczku. Uszanowanko. A: Podejrzewam że kuc powiązany z jakąś grą, ale że nie wiem jaką to zachowam neutralność w stosunku do niego. S: Moja znajomość z Majnkraftę ogranicza się do tego, że mój brat kiedyś grał, a ja obserwowałam. To już coś, nie? Ruchoma, więc plus. Lubię gifowskie sygnatury. U: Nie lubi podejrzewam anime, pogratulować. I działa w bazgrołach, też pogratulować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) N: Noctural Light, nie wiem co to, Jako nick daje rade A: Ahhhh.... te wymachiwanie włosami S: Dalej uważam że ten gość wydaje się być sympatyczny. U: Trochę ponura userka, ale nie jest tak źle Edytowano Październik 4, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Ponura? Ja Ci zaraz dam kurde. Ponura. Phi. N: Podzielę się informacją, że do mojej szkoły kiedyś chodził pewien wilku. I trochę dalej nie wiem po co to duże "U" na końcu, ale niechże bydzie. A: Mam nadzieję że nie z żadnej gry, bom nieogarnięta w tym temacie. Przykro. Ale sam kucyk... Entuzjastyczny. Tak trzymać. S: Samolot któremu się z tyłka fajczy. Skojarzył mi się ze Starscreamem z Transformersów. Transformersy są zabawne. Popieram. U: Spotykany bardzo często w czyichś statusach, ewentualnie w off-topie, czyli tam gdzie ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Wciąż ten sam niezmiennie fajny A: Nie znam gościa, lecz podejrzewam, że to gitarzysta Megadeath ale mogę się mylić S: Uważam, że ten mężczyzna jest lekko przerażający U: Nie miałem okazji bliżej poznać, jednakże wydaje się być ogarnięta i dobrze sprawuje funkcję regenta księżniczki nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Nick: Sosna, drzewo takie, pozytywnie! Zmieniony z Sosny i paru cyferek. Avatar: Animce ale nawet fajnie wygląda, czemu ta pani ma ogon? Sygnatura: Sporo userbarów i wpis świeżego pana Inkwizytora. User: Sporo siedzi na SB, wszystkich huga na powitanie, dobry moderator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Kaczor Daffy. Jestem ciekawa, ile jeszcze razy nick ten się zmieni. A: Nie wiem dokładnie kogo przedstawia ten avatar, ale wygląda ciekawie. S: Am I a wizard? Daffy zawsze fajny. U: Były Avatar, siedzi dużo w Offtopie i często odpowiada na statusy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: A: Często je zmienia. Ale z każdym coraz bardziej zmuszają mnie do refleksji. S: Minecraft... tego jest od cholery w internetach. U: Całkiem fajna użytkowniczka, często przesiadująca w offtopach. Super jest. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 N: Aj dont like Fineasz end Ferb. A: S: Jakiś znaczek i Linki. Pożałowałam jak weszłam na Myspace. U: Spoczko user, lecz wolałam awatar z MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się