Feather Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N: Hau :3 A: Słodki całkiem, fajne oczka ma ten jego... avek. S: Nie podoba mi się kwadrat po prawej, henrykkopter zawsze spoko. U: Nie znam, lel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N: Piórko :3 . A: Pegaz (chyba OC) na poduszcze, w tle piórka fajny ^^ . S: Mother of Celestia . Torturują biedaka jednego Obrazek jeden z oryginalniejszych na forum, link do tumblr'a, po skończeniu posta odwiedzę. U: Nie kojarzę zbytnio, parę razy na SB widziałem, chyba sympatyczny człowiek lubiący łaskotki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) N:Ładny...taki lekki =3= A:Ocek w skarpetkach,why not? S:Tortury łaskotkami i zdanie twierdzące w kilku kolorach,o Tumblr! U:Rzadko widuje,czasem w off-topach zobaczę więc nie mam za bardzo zdania,na razie wydaję się być ogarnięty wiec jest dobrze. Edit,Syrenko-filozof mnie wyprzedził ;A; N:Tak bardzo filozof :3 A:LOVELY S:AMAZING U:Ogarnięty,miły i na poziomie [poziomie xD] user,więcej takich! Edytowano Październik 23, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N : Fajny i ciekawy. Kucyk którego bardzo lubię przyodziany w męski znacznik. A : Nie wiem kto to, ale widać że lubi ptaszki. S: Całkiem oryginalna i ciekawa. Oprócz tego odnośniki, tekst i psychodeliczny link U : Znam ją i bardzo ją lubię i jej podejście do różnych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N: Sajback nie mogę się domyślić co to miało by znaczyć, ale jako nick się sprawdza. + A: Octavia, przyjemny kuc, przyjemny avatar S: Neon light i Octavia, może byłby z tego nawet niezły shipping. U: Jeden z najmilszych userów na forum, to że jest ogarnięty każdy wie. Znany i lubiany, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N: WilkU, ładny ale ja i tak będę cie nazywać Łolfi A: Przecudny OC'ek, jeśli popatrzy się na niego dłużej niż minutę to chce się go przytulić. S: Lynky do jutuba! Jak fajnie! U: Znam usera z "widzenia" Sugerując po zabawnych wpisach przy statusach innych userów jestem prawie pewna że user jest miły, zabawny i ma gadane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N: Insomnia - słownik mi mówi, że to po angielsku "bezsenność". Ostatnio chyba po trzech latach wreszcie się z tego wyleczyłem ^^ Nick na pewno oryginalny i fajnie brzmiący . A: Celestia w fajnej czapce i w jeszcze fajniejszym szaliku idealny obrazek na ocieplenie w chłodną jesień (no, obecnie nie aż tak chłodną ) S: Z oczu Celestii bije trochę smutku. Pomimo tego - sygna jest po prostu prześliczna :3 . U: Sprawia wrażenie ogarniętej, ma świetny gust do avatarów i sygnatur, dwa odznaczenia, 0 punktów ostrzeżeń - brak zastrzerzeń . Wzór użytkownika, oby tak dalej! . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) N: Filozof Imesh, ostatnio widziałem tylko Imesh... level up! A: Najlepsza członkini CMC, jaki słodziak. S: Luna... Czyli patronka wszystkich militarnych bronych na świecie . U: Ogarnięty user, bardzo dobry towarzysz do rozmów oraz posiada świetny gust muzyczny Edytowano Październik 23, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N: Eter... xD A: Super Pinkie, ale Pony Wiedźmin, był S: Fajne niebo xD U: Spoko ziomal, jeden z nielicznych, którzy mnie poznali osobiście i JEDYNY który mnie widział w moim mundurze ochrony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 N : Mało oryginalny, ale w pełni zasługuje na ten nick A : Świetny! Lepszy niż poprzednie, naprawdę miły dla oka. S: Fajny montaż postaci. U: Lubię go bardzo i piszę często na GG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 (edytowany) N: sajback, nick dobrze znany wszystkim A: Wujek Google mówi że to niejaki Raziel, nie wiem z jakiej gry, ale design postaci robi wrażenie. S: W sumie to samo co na avku, + tekst U: Czasem się spotykamy na forum. Należy do grupy userów na poziomie, + Edytowano Październik 24, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 N: Wiele jest wilków ale ten jest wyjątkowy A:ładny i fajnie zrobiony S: fajny helikopter i AJ U: ogarnięty, miły i ogólnie fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 NICK: Drzewowy.AVATAR: Neko (^_^)SYGNA: Yay. Otaku.OCENA KOŃCOWA: Lubie Masło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 N: Mało oryginalny ._. AV: Może być, chociaż mało na nim widać :I Sygna: Lepsza od avka, uśmiechnąłem się do niej, lel, takie uczucia łał. Ocena końcowa: Meh... nie znam jej, ale wydaje mi się, że szpamerka growa-forumowa taka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 N: Całkiem fany i wysoce uzasadniony. A: Świetnie zrobiony i ogólnie fajny. S: Jedna z najoryginalniejszych jakie widziałem. U: Znam go i jest naprawdę super, a ponadto prosperuje na moją złotą listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 [offtop]kobieto wybierz automatyczny kolor tekstu bo jak napiszesz czarnym to kij widać na ciemnym stylu [/offtop] N: Feather podoba mnie się A: Fajnypegaz w skarpetach S: zabawna jest U: Miły, pisze fajne wiersze i ciekawie prowadzi sesje EDIT N: Sajback z niczym mi się nie kojarzy więc pozytywnie A: Mrocznawy dość ale fajny S: podobnie jak avek mroczna ale fajna U: sympatyczny i miły, dobrze zajmował się działem pod nie obecność Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Ocena końcowa: Meh... nie znam jej, ale wydaje mi się, że szpamerka growa-forumowa taka Pfff... Jestem na forum od roku. <czy to ma coś wspólnego ze sb...?> N: Nadal drzewo. A: Nadal nie moge sb przypomnieć z czego to było. S: ... OK: Trololo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 (edytowany) N:Crash :u A:Uroczy S:Uroczy i fajny U:Lubi Yaoi i JR + Edytowano Październik 24, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 N: Wciąż fajny i ciekawy A: Ale fajny ptaszek. S: Taka wyzywająca i urocza. U: Dobrze znam i wiem że lubi Anime. Ja też nieco, ale bez szaleństw. A ogólnie fajna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 N: Charakterystyczny, a to raczej dobrze. A: Nie wiem co to za postać, ale z niewiadomych przyczyn skojarzyła mi się z komiksem "Zombie Marvel", gdzie wszyscy bohaterowie zamienieni zostali w żywe trupy. Polecam, a avatar fajny. S: Ta sama postać co z avatara, dałam popis swojej spostrzegawczości. Ciekawy tekst. U: Często na off topie, nie miałam okazji bliżej poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 N: Przypomniał mi osu! <wtf> A: Creepy. S: Creepy. U: Jest Creepy XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) Nick: No cóż... Nic dodać, nic ująć. Swoją drogą, był kiedyś taki film "Rrrr!" Avatar: Nie wiem, któż to taki, ale że nie wygląda nazbyt antypatycznie to obrazek mogę uznać za umiarkowanie pozytywny. Gdyby tylko mniejszy kontrast był. Sygnaturka: Opinia identyczna jak o avatarze. Nie mam nic więcej do powiedzenia. Użytkowniczka: Niestety, w rzeczywistości nie miałem okazji jej poznać, a w Internecie widuję ją rzadko. Nie wyrobiłem sobie osądu na jej temat. Edytowano Październik 25, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Nick: No cóż... Nic dodać, nic ująć. Swoją drogą, był kiedyś taki film "Rrrr!" Nie cóż ty zrobił, gdy o nim zapomniałem byłem taki szczęśliwy, N: Bez zbędnych wymysłów i nicków. Po prostu tomek czyli porządnie. A: ,,...wznieś w górę sztandar, sztandar czerwony..''? S: Krótka, zwięzła, zawiera kilka haseł. No i możemy jeszcze czekać na resztę. U: Fajny user, o poglądach komunistycznych, co w moich oczach oczywiście nie obniża oceny. Używa rozbudowanego słownictwa. ..w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Spice and Wolf xd A: Kucyk... Cały szary, nie zbyt mi sie podoba... Ale nawet słodki c:. S: WTF?! U: Najprawdopodobniej nie dawno dołączył, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N:Rau :u A:Ale brecht,ciekawe z czego się śmieje xd S:Optymizm i wolność przede wszystkim,make smile not war U:Dawno nie wchodziła na forum i nic pewnie nie ogarnia,szczególnie w sprawie użytkowników i ich pobycie tu,jest otaku i yaoistką więc jak dla mnie plusik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się