VzzuuIB Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 ♥♡♥Zapisany :3 ElWariat z Czewy ♥♡♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Jest ktoś 18- z okolic Katowic? Bo raczej bronych tu nie ma, więcej fanów anime :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Bronie lub pegasis z gubina bedzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalky Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Bilston w UK. Może mnie ktoś przemycić przez granicę? Tęskno za Polską :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 1 minutę temu NiebieskieFrugo napisał: Dobry, pomoże mi ktoś z zapisem? Bo nie ogarniam gdzie to to jest / ma być Przeczytaj pierwszy post, tam są podane wszystkie informacje i linki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinkie Pie Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Większej pipidówy niż Radomsko to chyba nie ma? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Grudzień 2, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2015 (edytowany) Hejka!Przez około pół roku była cisza, nic nie aktualizowane ~ taka prawda, że pracowaliśmy z ekipą nad nową oprawą graficzną strony...I oto jest: aktualizacja do wersji 3.0 (Troszku się pozmieniało, napiszcie co sądzicie, może znajdziecie jakieś błędy...) Edit: Linki są takie same jak wcześniej Edytowano Grudzień 2, 2015 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 (edytowany) Macie błąd w banerach. Brohoof jest wpisany jako "Brohoff". Ogólnie to wygląda ładniej, choć te trójwymiarowe modele wyglądają... no dość śmiesznie, no. Edytowano Grudzień 2, 2015 przez Wonsz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Grudzień 2, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2015 Poprawiłem W tym miesiącu powinna wyjść jeszcze okrojona wersja mobilna, ale niczego nie gwarantuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Dopisany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 hah byłam juz w całej Polsce ale aktualnie moje miejsce zamieszkania to stolica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven K2 Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 var points = [ ['name1', 59.9362384705039, 30.19232525792222, 12, 'www.google.com'], ['name2', 59.941412822085645, 30.263564729357767, 11, 'www.amazon.com'], ['name3', 59.939177197629455, 30.273554411974955, 10, 'www.stackoverflow.com'] ]; To powinno działać na mapie. Linki do profilu danej osoby. Nie znam sie na google maps api, ale w php, czy html moge pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 A co mi tam. Też się wpiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Styczeń 2, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2016 16 godzin temu Raven K2 napisał: To powinno działać na mapie. Linki do profilu danej osoby. Nie znam sie na google maps api, ale w php, czy html moge pomóc. Aktualnie mniej więcej na takiej zasadzie to działa, a z php chętnie skorzystam ale dopiero jak się zabiorę za robienie aktualizacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Dobra też się dopisałem, żeby podbić trochę liczbę ludzi ze Świętokrzyskiego bo rekordowa to ona nie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Pozdrawiam ludzi z Norwegii... O ile ktoś jest z Norwegii oprócz mnie [emoji16] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 13 minuty temu mcpunkey napisał: Pozdrawiam ludzi z Norwegii... O ile ktoś jest z Norwegii oprócz mnie Pozdrawiam ludzi z Podlasia... O ile ktoś jest z Podlasia oprócz mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 13 minuty temu mcpunkey napisał: Pozdrawiam ludzi z Norwegii... O ile ktoś jest z Norwegii oprócz mnie [emoji16] Pozdrawiam ludzi z Podlasia... O ile ktoś jest z Podlasia oprócz mnie Możemy się pozdrowić nawzajem xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Właśnie teraz mcpunkey napisał: Możemy się pozdrowić nawzajem xd Pewka, czemu nie /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Dopisałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 44 minuty temu Zexel ! napisał: Pozdrawiam ludzi z Podlasia... O ile ktoś jest z Podlasia oprócz mnie Jest, jest. Z "miasta" znanego ze "Święta Ziemniaka" i smrodu gdy się do niego wjeżdża Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 (edytowany) 10 minut temu Triste Cordis napisał: Jest, jest. Z "miasta" znanego ze "Święta Ziemniaka" i smrodu gdy się do niego wjeżdża Mońki, tak?. Z tego co słyszałem, tam szwagry mieszkają. A może to była Dąbrowa A tak btw zapytam: co się robi w trakcie tego święta? Obieranie ziemniakóf na czas czy coś w tym stylu ? Edytowano Styczeń 2, 2016 przez Zexel ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 (edytowany) 21 minuty temu Zexel ! napisał: Mońki (sprawdzałem w necie, bo nie wiedziałem gdzie xd). Z tego co słyszałem, tam szwagry mieszkają. A może to była Dąbrowa A tak btw zapytam: co się robi w trakcie tego święta? Obieranie ziemniakóf na czas czy coś w tym stylu ? Nie. Dawno temu "święto ziemniaka" = "dni Moniek". Rozbito to na dwie imprezy. "Dni Moniek" zawsze są latem, zaprasza się gwiazdę (byli już: Stachursky, Elektryczne Gitary [pozamiatali], I. Santor, Krawczyk [kurde, ale były tłumy ], Piersi, Czerwone Gitary, Łzy [bez Wyszkoni ] P. Markowska [nudna jak flaki z olejem], Boys [zeszli na psy] i wielu innych... Ciekawe kogo wezmą w tym roku, wykonawcy się kończą ). Święto ziemniaka to taka "wsiowa" impreza, na którą dają dużo mniej kasy. Pokaz ciągników, konkursy typu jedzenie babki ziemniaczanej na czas... Hmm... obieranie? A wiesz, że może i coś takiego było? "Miejscowi" idą tam, połażą 30 minut i wracają do domu Miasto organizuje je chyba z przyzwyczajenia, sentymentu, cokolwiek... Ale na "Dni Moniek" warto przyjechać, tym bardziej, że nie ma żadnych biletów. Ok, koniec offtopu o tym co jest w jakim mieście Edytowano Styczeń 2, 2016 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 A czy ty potrafiłbyś zgadnąć gdzie ja mieszkam bez wchodzenia na mój profil ?(pewnie wiesz) Miasto, w którym wydarzył się Cud Eucharystyczny 4 minuty temu Triste Cordis napisał: Ale na "Dni Moniek" warto przyjechać, tym bardziej, że nie ma żadnych biletów. Tak w sumie to czemu nie? Mieszkam niedaleko, więc co mi szkodzi. Tylko którego odbywa się to "święto"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Bez oglądania profilu, nie To "święto ruchome" , ale z reguły lipiec-sierpień (najwidoczniej dostosowują się do wykonawcy). Dwa dni. Sobota (szkoda czasu) i niedziela (wieczorem występuje "główna atrakcja") Ostatnio przez pogodę zahaczyło o poniedziałek. Była taka burza i ulewa, że tylko przygłup wystąpiłby w miejscu otoczonym drzewami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się