Cirth Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Jasna sprawa, rozumiem. Poza tym, czy jest planowane umieszczenie ludzi nie na liście, a na mapce? Taka funkcja byłaby w sumie przydatna ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 (edited) Ciekawe... zaraz pokombinuję dlaczego... (błąd zlokalizowany i naprawiony) Co do mapki to może kiedyś, tylko nie wiem jeszcze jak to zrobić... Edit. Przed chwilą założyłem GG, więc ewentualne problemy proszę kierować właśnie tam (nie będziemy robić offtopu) ~ A z resztą podam: 53728070 Ewentualnie pozostaje wiadomość prywatna na forum Edited April 19, 2015 by Downdraught Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Zapisywałem się dobre ileś dni prze aktualizacją i nie zostałem w niej uwzględniony. Jaki może być powód? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Szybka informacja: do uzupełnienia została jeszcze wielkopolska A, nieobecny będę przez następny tydzień więc nie oczekujcie aktualizacji (ale zgłoszenia przyjmuję) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velvie Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Dziwne. Wpisywałam się jakiś czas temu, a mnie nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vabanq Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Ueeeeee.... Nikogo nie ma w pobliżu Jaktorowa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Jak coś Skradacz jest w Gdańsku tylko jeden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Formularz wypełniony po raz DRUGI, aktualizacja nie uwzględniła mojej ankiety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clicker Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Ehh, nie ma mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 A mnie, jeszcze niema w Tarnowie :( A dodałem moją osobę :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3ICHU Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Drogie kucyki, na poprzedniej stronie autor spisu napisał że nie będzie go przez tydzień. Czy tak trudno przeczytać informacje??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trahall Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Pod względem liczebności, Nowy Targ jest drugim najbardziej zawalony broniaczami miastem w Małopolsce <Propsy> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Minął już tydzień a mnie nadal niema na liście :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 (edited) K***a... ludzie... chyba jasno napisałem, że mnie nie ma na tydzień (wielkie dzięki DaringDo za pomoc). Chwilowo listy nie uzupełnię, ponieważ jak patrzę za posty, to muszę zrobić zakładkę z odpowiedziami na skargi i ewentualne pytania (wszystkie się powtarzają)... Pragnę przypomnieć, że spis prowadzę dobrowolnie i nieodpłatnie... równie dobrze mogę wpisywać nowe osoby po połowie roku albo wcale, poświęcam na to swój wolny czas... dodaję nowe elementy (przez wielu niezauważalne) i naprawiam błędy... Jeżeli moja praca wam się nie podoba, proszę bardzo zróbcie nowy spis. Z chęcią zobaczę czy poprowadzicie go dłużej niż ja Edit: Wszyscy dodani, jeżeli kogoś niema skargi proszę kierować do Google xD Edited May 2, 2015 by Downdraught Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halik Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Wow... Białystok, pustynia fandomowa, że tak to ujmę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkatePunk Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Mam pytanie, co jeśli nie mieszkam na stałe w Polsce? Czy podać lokalizacje w Naszym kraju czyy .. można wpisać dwie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Mam pytanie, co jeśli nie mieszkam na stałe w Polsce? Czy podać lokalizacje w Naszym kraju czyy .. można wpisać dwie? Podaj jedno zgłoszenie i w uwagach napisz drugie miejsce zamieszkania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Wow... Białystok, pustynia fandomowa, że tak to ujmę.Pustynia, ponieważ jeszcze mnie nie dodano. Żeby nie było: "poczekam, popatrzę, nie cofnę kijem Wisły" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 (edited) Dnia 8.05.2015 o 10:23, Triste Cordis napisał: Pustynia, ponieważ jeszcze mnie nie dodano. Żeby nie było: "poczekam, popatrzę, nie cofnę kijem Wisły" Coraz więcej problemów z tym formularzem Jedyne co mogę poradzić to ponowne wysłanie zgłoszenia... Edited August 15, 2019 by Downdraught Prośba użytkownika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 Wszystko w swoim czasie, jeszcze 2 lata temu nie powiem jak to wyglądało, aktualnie cała strona jest praktycznie javascriptem... php i msql dopiero zaczynam się uczyć, ale projektu nie porzucę Z wpisywaniem na listę był problem tylko na starcie (300 zgłoszeń w 3 dni + masa błędów do naprawy)... teraz dziennie mam w porywach do 4 osób, minuta wystarczy. Aktualnie pracuję nad systemem statystyk, które wyjdą na światło dzienne prawdopodobnie podczas "Vistulian"-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Dashie Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Ja mieszkam w Niemczech w Vaterstetten (kolo Monachium/München),a w Polsce w Tarnawie Dolnej (ok. 20 km od Wadowic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 * Ogłoszenia parafialne * 1. Dzisiaj (21.06) testowane są opcje zmiany podkładu oraz odtwarzanie dźwięku - jeżeli wszystko będzie działać, możliwe będzie zgłaszanie propozycji indywidualnych (np. na dany dzień lub kilka). 2. Zastanawiam się nad publikacją statystyk opartych na spisie (będą one przedstawione na jednym z paneli podczas Vistulian-u), czy chcielibyście dostęp do takich informacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 (edited) Zapisany. (Pod nick: Lucas) Dobrze, że coś takiego prowadzisz. Ułatwi to kontakt w wśród fandomu. Wygląda na to, że jestem sam jak igła w stogu siana w tym Bełchatowie. Edited July 19, 2015 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 (edited) Generalnie super sprawaz tą mapą, ale mi samopoczucia nie poprawia... Najblizsza osoba ok50 km stąd... Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Edited July 19, 2015 by LeszyJLB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted July 31, 2015 Author Share Posted July 31, 2015 Ktoś może ma ochotę jakieś spotkanie w Kołobrzegu / Ustroniu Morskim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts