Jump to content

Gdzie mieszkamy? (Spis Bronies i Pegasis)

Downdraught
 Share

Recommended Posts

Ciekawe... zaraz pokombinuję dlaczego... (błąd zlokalizowany i naprawiony)
Co do mapki to może kiedyś, tylko nie wiem jeszcze jak to zrobić...

Edit.

Przed chwilą założyłem GG, więc ewentualne problemy proszę kierować właśnie tam (nie będziemy robić offtopu) ~ A z resztą podam: 53728070
Ewentualnie pozostaje wiadomość prywatna na forum :)

Edited by Downdraught

K***a... ludzie... chyba jasno napisałem, że mnie nie ma na tydzień (wielkie dzięki DaringDo za pomoc). Chwilowo listy nie uzupełnię, ponieważ jak patrzę za posty, to muszę zrobić zakładkę z odpowiedziami na skargi i ewentualne pytania (wszystkie się powtarzają)...

Pragnę przypomnieć, że spis prowadzę dobrowolnie i nieodpłatnie... równie dobrze mogę wpisywać nowe osoby po połowie roku albo wcale, poświęcam na to swój wolny czas... dodaję nowe elementy (przez wielu niezauważalne) i naprawiam błędy...

Jeżeli moja praca wam się nie podoba, proszę bardzo zróbcie nowy spis. Z chęcią zobaczę czy poprowadzicie go dłużej niż ja :v

Edit: Wszyscy dodani, jeżeli kogoś niema skargi proszę kierować do Google xD

Edited by Downdraught

Dnia 8.05.2015 o 10:23, Triste Cordis napisał:

Pustynia, ponieważ jeszcze mnie nie dodano. Żeby nie było: "poczekam, popatrzę, nie cofnę kijem Wisły" :P

Coraz więcej problemów z tym formularzem :v

Jedyne co mogę poradzić to ponowne wysłanie zgłoszenia...

Edited by Downdraught
Prośba użytkownika

Wszystko w swoim czasie, jeszcze 2 lata temu nie powiem jak to wyglądało, aktualnie cała strona jest praktycznie javascriptem... php i msql dopiero zaczynam się uczyć, ale projektu nie porzucę :)

Z wpisywaniem na listę był problem tylko na starcie (300 zgłoszeń w 3 dni + masa błędów do naprawy)... teraz dziennie mam w porywach do 4 osób, minuta wystarczy.

Aktualnie pracuję nad systemem statystyk, które wyjdą na światło dzienne prawdopodobnie podczas "Vistulian"-u

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

* Ogłoszenia parafialne *

1. Dzisiaj (21.06) testowane są opcje zmiany podkładu oraz odtwarzanie dźwięku - jeżeli wszystko będzie działać, możliwe będzie zgłaszanie propozycji indywidualnych (np. na      dany dzień lub kilka).

2. Zastanawiam się nad publikacją statystyk opartych na spisie (będą one przedstawione na jednym z paneli podczas Vistulian-u), czy chcielibyście dostęp do takich informacji?

• 4 weeks later...

Zapisany. :rd8: (Pod nick: Lucas)

Dobrze, że coś takiego prowadzisz. Ułatwi to kontakt w wśród fandomu.  :NjdaT:

Wygląda na to, że jestem sam jak igła w stogu siana w tym Bełchatowie. :dunno:

Edited by Lucas

• 2 weeks later...