Jump to content

Gdzie mieszkamy? (Spis Bronies i Pegasis)

Downdraught
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Hejka!
Przez około pół roku była cisza, nic nie aktualizowane ~ taka prawda, że pracowaliśmy z ekipą nad nową oprawą graficzną strony...
I oto jest: aktualizacja do wersji 3.0 :pinkie4:

(Troszku się pozmieniało, napiszcie co sądzicie, może znajdziecie jakieś błędy...)
Edit: Linki są takie same jak wcześniej

Edited by Downdraught

• 4 weeks later...
var points = [
    ['name1', 59.9362384705039, 30.19232525792222, 12, 'www.google.com'],
    ['name2', 59.941412822085645, 30.263564729357767, 11, 'www.amazon.com'],
    ['name3', 59.939177197629455, 30.273554411974955, 10, 'www.stackoverflow.com']
];

To powinno działać na mapie. Linki do profilu danej osoby.

Nie znam sie na google maps api, ale w php, czy html moge pomóc.

16 godzin temu Raven K2 napisał:

To powinno działać na mapie. Linki do profilu danej osoby.

Nie znam sie na google maps api, ale w php, czy html moge pomóc.

Aktualnie mniej więcej na takiej zasadzie to działa, a z php chętnie skorzystam ale dopiero jak się zabiorę za robienie aktualizacji :)

10 minut temu Triste Cordis napisał:

Jest, jest. Z "miasta" znanego ze "Święta Ziemniaka" i smrodu gdy się do niego wjeżdża :crazytwi2:

Mońki, tak?. Z tego co słyszałem, tam szwagry mieszkają. A może to była Dąbrowa :lunathink:

A tak btw zapytam: co się robi w trakcie tego święta? Obieranie ziemniakóf na czas czy coś w tym stylu ? :kappa:

Edited by Zexel !

21 minuty temu Zexel ! napisał:

Mońki (sprawdzałem w necie, bo nie wiedziałem gdzie xd). Z tego co słyszałem, tam szwagry mieszkają. A może to była Dąbrowa :lunathink:

A tak btw zapytam: co się robi w trakcie tego święta? Obieranie ziemniakóf na czas czy coś w tym stylu ? :kappa:

Nie. Dawno temu "święto ziemniaka" = "dni Moniek". Rozbito to na dwie imprezy. "Dni Moniek" zawsze są latem, zaprasza się gwiazdę (byli już: Stachursky, Elektryczne Gitary [pozamiatali], I. Santor, Krawczyk [kurde, ale były tłumy :twilightconfused:], Piersi, Czerwone Gitary, Łzy [bez Wyszkoni :'(] P. Markowska [nudna jak flaki z olejem], Boys [zeszli na psy] i wielu innych... Ciekawe kogo wezmą w tym roku, wykonawcy się kończą ;) ). Święto ziemniaka to taka "wsiowa" impreza, na którą dają dużo mniej kasy. Pokaz ciągników, konkursy typu jedzenie babki ziemniaczanej na czas... Hmm... obieranie? A wiesz, że może i coś takiego było? "Miejscowi" idą tam, połażą 30 minut i wracają do domu :P Miasto organizuje je chyba z przyzwyczajenia, sentymentu, cokolwiek... Ale na "Dni Moniek" warto przyjechać, tym bardziej, że nie ma żadnych biletów. 

Ok, koniec offtopu o tym co jest w jakim mieście :P

Edited by Triste Cordis
  • Upvote 1

A czy ty potrafiłbyś zgadnąć gdzie ja mieszkam bez wchodzenia na mój profil ?(pewnie wiesz) Miasto, w którym wydarzył się Cud Eucharystyczny :) 

4 minuty temu Triste Cordis napisał:

Ale na "Dni Moniek" warto przyjechać, tym bardziej, że nie ma żadnych biletów. 

Tak w sumie to czemu nie? Mieszkam niedaleko, więc co mi szkodzi. Tylko którego odbywa się to "święto"?

Bez oglądania profilu, nie :) To "święto ruchome" :crazy:, ale z reguły lipiec-sierpień (najwidoczniej dostosowują się do wykonawcy). Dwa dni. Sobota (szkoda czasu) i niedziela (wieczorem występuje "główna atrakcja") Ostatnio przez pogodę zahaczyło o poniedziałek. Była taka burza i ulewa, że tylko przygłup wystąpiłby w miejscu otoczonym drzewami