Zexel Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 W takim razie czeka mnie podróż Bla Bla Car'em, bo jak tak teraz patrzę to nie mam żadnego PKS'a i PKP do Moniek. Chociaż tak praktycznie mówiąc to mam... z przesiadką w Białymstoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 A na kogoś z Kielc lub okolic to tu raczej nie ma co liczyć, co nie ? Smutno trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonsz Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 3 minuty temu Maniek116 napisał: A na kogoś z Kielc lub okolic to tu raczej nie ma co liczyć, co nie ? Smutno trochę Z tego co widzę na Facebooku, to istnieje kielecka grupa: https://www.facebook.com/groups/210929355708193/?fref=ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Właśnie teraz Wonsz napisał: Z tego co widzę na Facebooku, to istnieje kielecka grupa: https://www.facebook.com/groups/210929355708193/?fref=ts No proszę, nie jest tak źle Dzięki za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TalkativeCloud Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 bronies pegasis z gubina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Boż... mnie znowu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 (edited) Mistrzem ankiet* ** nie jestem, ale coś trzeba było zrobić ~ zapraszam:http://goo.gl/forms/5PDzQZWqGAuao4KB2 * dotyczy nowej wersji spisu ** tak, to prawdopodobnie będzie wersja finalna Edited May 18, 2016 by Downdraught Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frowzie Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Aktualnie Sosnowiec, ale może znów się przeprowadzę, może do Wrocławia Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbowdash41 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 A Ja jestem ciekawa ilu Bronies lub Pegasis jest w Sandomierzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Jest ktoś z okolic Polesia Lubelskiego??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedale 90 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Jest ktoś z Wołomina albo okolic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubblegum Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Lubuskie, Zielona Góra ;-; ..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 (edited) 5 godzin temu Bubblegum napisał: Lubuskie, Zielona Góra ;-; ..?? Byłem, pojechałem z mamą jak robiła kiedyś interesy ( miała tam swój sklep czy coś). Posiedzieliśmy tam kilka dni, gdzieś tak w połowie dołączył do nas wujek, aby nam pomóc. Dzień po jak przyjechał ukradli mu radio w samochodzie. Ładne miasto, złe wspomnienia. Ale są też dobre strony! Zielona góra zawsze mi się kojarzy z wakacjami, bo przejeżdża się przez nią jak się jedzie nad morze ( ta sama trasa od lat- Świdnica-Strzegom-Legnica-Lubin-Zielona Góra-Gorzów Wielkopolski-Szczecin-Morze ). Z wyjątkiem tego roku, bo ten wyjątkowo spędziłem na wyspach... Spoiler W Anglii robiąc na kuchni. xD 1.09.2016 at 00:19 Hedale90 napisał: Jest ktoś z Wołomina albo okolic? Znam takich dwóch, jeden bardzo spoko ziomek i mój kolega, ale marzyciel i naiwniak, druga- urocza, ale roztrzepana pegasis, która nie wie co chce od życia i odpierdziela co jakiś czas dziwne akcje. Także ten... ciekawi ludzie. Są na forum, powodzenia w szukaniu. Edited September 4, 2016 by 1stChoice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowTraitor Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Ktoś Bytom bądź jego rejony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pate Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 19.04.2015 at 06:04 Accurate Accu Memory napisał: Zapisany, ciekawe ilu Bronych jest z Małopolski Między innymi ja jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Pozdrawiam wszystkich z Poznania! U mnie na Różanym Potoku, Piątkowo, wszystko gra! Ciekawie się chodzi na spacery, i patrzy na piękną panoramę Poznania od strony północnej 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 5 godzin temu Mielcar napisał: Pozdrawiam wszystkich z Poznania! U mnie na Różanym Potoku, Piątkowo, wszystko gra! Ciekawie się chodzi na spacery, i patrzy na piękną panoramę Poznania od strony północnej Ja też z Piątkowa jestem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 12 godziny temu BiP napisał: Ja też z Piątkowa jestem To super, może się kiedyś spotkamy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Milicz takie zadupie na Dolnym Śląsku, dziura jak 155 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 17 minut temu Mielcar napisał: To super, może się kiedyś spotkamy? Czemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJxenon33 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Czy jest jakiś brony z chojnic ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Parylak Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 wysłane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syiten Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 ciekawe czy jest ktoś z sosnowca... lub katowic kto chce się poznać ...(mieszkam sobie w sosnowcu, ale do katowic mam bardzo niedaleko well ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perszing Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Wysłane ^^ Natomiast nowy spis nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted July 27, 2017 Author Share Posted July 27, 2017 13 godzin temu, Perszing napisał: Wysłane ^^ Natomiast nowy spis nie działa. Wiem wiem, dane mam, tylko projekt był zawieszony z powodu matur. Bardzo prawdopodobne. że nowa wersja będzie na koniec września ale niczego nie gwarantuję 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts