Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Astronomia, nic ciekawego - powiedział myśląc, że coś takiego ani trochę jego towarzyszki nie zainteresuje. - W zasadzie pokoje są identyczne. Mam nadzieję, że mogłem sobie wybrać? - lekko uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) Thera nadal lekko czerwona uśmiechnęła się do Almura. - Jasne że mogłeś - powiedziała do niego wstając z łóżka. - Ja pójdę się umyć. - dodała. Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Jest niezła - stwierdził odnośnie łazienki. Postanowił nie wnikać czemu jego mistrz poszukiwał muszli pod wodą. - Ogółem wanna zamiast prysznica, nie jest to jakaś straszna klitka więc ujdzie. Środki do sprzątania, które kupiłem zostawiłem tam w szafce jak coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ta. Właśnie to mi się przypomniało. - powiedział z uśmiechem. - Dziecięcie obietnice. - dodał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -To ile jestem Ci winien? - zapytał po czym dopalił papierosa i zamknął balkon. Usiadł na plastikowym krześle żeby nie zamoczyć kanapy i wyciągnął z kieszeni portfel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - W porządku - powiedział, po czym również podniósł się na nogi. Z braku zajęcia wyciągnął swój notes ze szkoły i ponownie przyjrzał się planowi lekcji. Po jakimś czasie wyszedł, by trochę dokładniej przyjrzeć się mieszkaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ustalmy, że następnym razem po prostu Ty kupujesz potrzebne rzeczy, pasuje? - Przeciągnął się na kanapie, po czym znów otworzył notes i zaczął coś w nim bazgrać. - No chyba, że znów wyjdzie, że wszystko kupię, to wtedy mi oddasz kasę - dodał spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Boisz się że mnie stracisz? - zażartował Zack robiąc sobie wieczorną kawę - Nie przejmuj się, nie będzie tak że mnie tu nie ma każdego wieczoru. Mam nadzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Thera po jakimś czasie wyszła z łazienki owinięta w ręcznik. Przeszła do swojego pokoju i przebrała się w piżamę. Dopiero wtedy mogła dokładnie rozejrzeć się po swoim nowym pokoju. Wyglądał bardzo podobnie do pokoju Almura. Poszła do kuchni i nalała sobie wody, po czym usiadła na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - I, jak ci się podoba mieszkanie? - zarzucił tematem Almur, opierając się o ścianę. ((afk)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Tiaaa~ Słodkie to było tak w sumie. - powiedziała wciąż się cicho śmiejąc. - Chciałbyś żeby tak się naprawdę stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Jest naprawdę ładne. Nie spodziewałabym się - uśmiechnęła się patrząc na Almura. - A ty co o nim myślisz? - spytała z zaciekawieniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dave uśmiechnął się i zaczerwienił. - N...no... a ty chcesz? - zapytał zakłopotany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Taaaak, nie mam o co być zazdrosny tylko o to, że kumpel wraca za późno do domu, bo plącze się gdzieś z kobitami. - Uśmiechnął się lekko, przewracając oczami. - Kurde, wydało się - dodał z udawaną rozpaczą w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Od zawsze wiedziałem że się we mnie podkochujesz. - powiedział zmęczony Zack czekając na kawę - To jak jutro z tym włamaniem robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Mruknął coś niewyraźnego tylko pod nosem. Znów zamknął notatnik i spojrzał na współlokatora. - Nie wiem. Ale trzeba ogarnąć to jakoś sensownie, żeby było bez przypału - stwierdził marszcząc brwi. - Lepiej się głupio nie narażać na początku roku przez wasze podejrzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Jest takie powiedzenie. Na przypale, albo wcale. - Zack mówił tak jakby opowiadał o pogodzie, - Zobaczmy jeszcze jak to będzie z nią jutro, co Ty na to? Jeśli jutro też będzie coś nie tak to działamy. Pasuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi zaśmiała się. - Pierwsza zapytałam~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Mnie się podoba. Spodziewałbym się czegoś o wiele gorszego - powiedział, rozglądając się. - Dobra, idę zwiedzić ostatnie pomieszczenie, przy okazji się umyję - powiedział i poszedł do łazienki. ((Nie ogarniam tych Fal )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - W porządku - uśmiechnęła się do znikającego w drzwiach Almura. Dziewczyna dopiła wodę i umyła szklankę, po czym odstawiła ją do szafki. Wróciła do swojego pokoju i włączyła telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((To jest coś takiego, twoja postać ma własną aurę, może być spokojna, kojąca, agresywna, ogólnie na podstawie charakteru twojej postaci)) - No... to nie miałbym nic przeciwko... - powiedział Dave po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Jak obliczyć własną aurę? I kto mmoże ją zobaczyć?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ja tak samo~ W sumie fajnie by było, tak myślę~ - zaśmiała się i usiadła obok Dave'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Tego się nie da obliczyć, ogólnie aura broni rośnie wraz z ilością dusz jaką zje, mistrzów poprzez trening. A widzą ją ludzie którzy taką umiejętnością mają od urodzenia, ale też mogą się nauczyć, aura ma też konkretne kolory, jednak fioletowa oznacza wiedźmę a czerwona larwę Kishina)) Dave uśmiechnął się. Nie mógł spojrzeć na Emi i pomyślał że chciałby w jakiś sposób zrobić coś na wzór kontaktu wzrokowego poprzez chociażby dotknięcie jej ręki, po chwili zrobił to. - Nie przeszkadzała by ci moja ślepota? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((A aura mistrza? Bo wiesz, wypadałoby własną aurę znać )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts