Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zack w milczeniu dopalił papierosa i dopił kawę, zgasił go na chodniku, a kubek po napoju wyrzucił do śmietnika, po czym ruszył w stronę szkoły, przez ramię rzucając do Felixa - Chodź, już czas. Wolę mimo wszystko się nie spóźnić. Kiedy wszedł do budynku, bez trudu znalazł salę do której zmierzali i wszedł zdecydowanym krokiem do środka. -Cześć wszystkim. - ni to powiedział, ni mruknął i usiadł za Dave'm i Emi. Spojrzał na dziewczynę i się uśmiechnął, po czym jego wzrok padł na Dave'a. Odruchowo powstrzymał śmiech i puknął go w ramię. - Hej Emi. Pewnie wiesz co chcę powiedzieć, prawda Dave? - zapytał po koleżeńsku, z niewielką nutą szyderstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) - Aww dzięki, to milusie.. - powiedziała z uśmiechem. - Ale widzisz, ja mimo wszystko czuję się jakbyś mnie widział. A nawet jeśli nie to mnie to nie odchodzi. Jesteś najfajniejszą osobą jaką znam~ - spojrzała na Zack'a. - Jesteś głupi... Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zack uniósł brew patrząc na Emi i w odpowiedzi jedynie uśmiechnął się, chociaż jego szare oczy pozostały mocne i czujne. Zapytał jej z przekąsem - to tak od dziś mówimy sobie "cześć"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Dave nie przejmował się Zackiem. Wzruszył ramionami. - Moża po prostu cię nie lubi. - powiedział nawet nie odwracając się do Zacka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -Zdarza się i tak. - Zack oparł się na krześle i mruknął coś do siebie, po czym zwrócił się do Dave'a - właściwie to do twarzy Ci w tym kolorze włosów, jakby się zastanowić. Ostatecznie to i tak tylko wygląd. powiedział to spokojnie, bez cienia emocji. - A Ty Emi zluzuj, czy chcesz czy nie musimy się rok tolerować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Nie mam pojęcia jak to wygląda. Nawet nie wiem jak wygląda ten kolor. - stwierdził spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Emi nagle przestała się uśmiechać. - Mam taką naturę że lubię wszystkich, ale spróbuj być nie miły dla Dave'a to głowę ci ukręcę i wrzucę cię do zbiornika z kwasem. - powiedziała po czym uśmiechnęła się serdecznie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -Przynajmniej bym sobie popływał. Nie musisz mi grozić Emi, to strasznie dziecinne. Znasz mnie, więc doskonale wiesz że nie mam w zwyczaju uprzykrzać dzień ludziom których szanuję. - Zack spojrzał na nie rozumiejąc zupełnie jej dziwnego wybuchu. Skarcił się przy okazji w myślach, nie tak miało zabrzmieć to co mówił do Dave'a. - Wracając do rozmowy Dave, to wybacz. Nie o to mi chodziło. Swoją drogą zawsze chciałem Cię o to zapytać, tylko najpierw powiedz:skoro nie widzisz to masz wyostrzony słuch i węch, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Owszem, bez problemu mogę ocenić gdzie kto jest po samym dzwięku, nawet po oddechu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Dziewczyna słysząc wymianę zdań trójki znajomych zaśmiała się pod nosem. Spojrzała na Almura. - Jak tam u ciebie? - spytała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -Zatem mniej więcej masz kolor włosów taki jak pachnie róża. - Zack podrapał się po głowie - Czy to co powiedziałem miało jakikolwiek sens? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Wiem że jestem dziecinna i dobrze mi z tym~ - zaśmiała się. Wyciągnęła z kieszeni dwa lizaki. Jednego z nich wsadziła Dave'owi do ust a drugiego sobie samej. Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Wyrwany z zamyślenia chłopak nie od razu odpowiedział. - U mnie? Po staremu, wszystko w porządku. Dzięki, że pytasz; a u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Wszystko leci bez większych problemów. Jak na razie się nie skarżę - uśmiechnęła się i usiadła na ławce, a nogi postawiła na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) - Nie, zapach nie łączy się dla mnie z wyglądem. No ale cóż, przyzwyczaiłem się że nie wiem co ma jak kolor. - stwierdził. - I dzieki za lizaka Emi. - powiedział. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 -Hmmm, zastanawiam się czy jakoś dałbym radę Ci to wytłumaczyć. - Zack zamyślił się na chwilę. Spojrzał przelotnie na Emi, ale darował sobie rozmowę z nią, przynajmniej na razie. - W każdym razie to wygląda okej. Na pewno lepiej niż jakbyś miał zielony. Trawa jest zielona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Szczerze ciekaw jestem tego roku. Zastanawiam się, co by było, gdyby na przykład coś się w tej szkole zmieniło. Niekoniecznie na lepsze... Kishin, co jeśli coś się nam nie uda? - Nie był zbyt dobry w podtrzymywaniu rozmów. Możliwe, że właśnie nieświadomie gadał jakieś bzdury od rzeczy. - Ale, to w sumie czyste spekulacje, niczym niepoparte defetyzmy. Zapędziłem się chyba z lekka. - Przybrał dziwny grymas, który miał być uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Proszę~ - powiedziała uśmiechając się. Postanowiła że nie będzie już przeszkadzać w rozmowie. Włożyła do jednego ucha słuchawkę i zaczęła coś cicho nucić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Thera zaczęła się śmiać. - Ty to się potrafisz zapędzić - powiedziała wesoło. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Dave wzruszył ramionami. - Może kiedyś uda mi się zobaczyć jak to wygląda, chociaż to mało prawdopodobne. - stwierdził spokojnie i spojrzał na Emi, a raczej skierował na nią głowę. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Śmiech udzielił się i jemu. - Ta... - dodał. Po chwili, nie wiedząc zupełnie, co powiedzieć, odwrócił głowę w stronę okna, desperacko szukając tematu. - Ładna pogoda... - Gdyby miał coś cięźkiego, chętnie uderzyłby się tym przez łeb. Co ja wygaduję... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Dziewczyna zaśmiała się ponownie. - Czasami chciałabym wiedzieć, co chodzi ci po głowie - powiedziała śmiejąc się. - Ale tak, pogoda ładna - przyznała z rozbawieniem w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zack spojrzał w lewo na dwójkę gadającą o pogodzie. Wstał i stanął obok nich. - Siemka Almur, hej Thare. - powiedział przyjaźnie, stając w pozycji z której może się i przytulić i uścisnąć rękę, zależy kto pierwszy zechce mu odpowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Witaj, Zack. - Almur podniósł się lekko na ugiętych kolanach i uścisnął znajomemu dłoń, po czym znów usiadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Kean wreszcie się poruszył. Ściągnął okulary i je schował, wyciągnął słuchawki z uszu i wyciągnął talię kart.-Ktoś ma ochotę zagrać w pokera?- zapytał osoby w klasie. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts