Ukeź Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Felix gdy tylko znalazł się w mieszkaniu od razu poszedł do swojego pokoju się przebrać, zdejmując ten nieszczęsny spłaszczak i zakładając mocno luźną koszulkę na siebie. Skoro wszystko jasne, to przynajmniej od teraz w domu już całkowicie bez stresu może chodzić z cycatą klatą, nie męcząc się ciągłym ściskaniem, jedyny plus. Wziął notatnik i zaczął go sobie przeglądać. - Pewnie znów polazł do Thery - mruknął pod nosem. - W sumie nie moja sprawa, o ile nikomu nic nie powie - skarcił się zaraz i zaczął coś bazgrać na kolejnej pustej kartce w zeszycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 -Głuptas. - Zack uśmiechnął się i pogłaskał Therę po głowie. Przy niej zapominał o wszystkim, nawet o rafalali z którą dzieli pokój. - Miałaś uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Dooobra, to idziemy~ - powiedziała i wyszła z mieszkania razem z Davem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - No to, do tego rozwalonego kościoła. - powiedział Dave przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Dziewczyna chwyciła Dave'a za rękę i zaczęła go prowadzić w odpowiednim kierunku. - Meh, kościoły... Nie lubie tych miejsc... Są takie strasznie ponure i wieje od nich chłodem. Nic tam ciekawego nie ma... - mruknęła Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - Jak nic w nich nie widzisz i czujesz tylko ten chłód i słyszysz echo odbijające się od ścian czujesz jakby właśnie było się w jakimś przeklętym miejscu. - powiedział idąc wraz z dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Dokładnie. Nigdy też nie zrozumiem po co tam w ogóle przychodzą ci wszyscy ludzie. To bezsens. Jest tam zbyt ponuro... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - To im w jakiś sposób pomaga. Nie wiem dokładnie w jaki ale w jakiś tak. - powiedział Dave poprawiając włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Wiara w coś w sumie jest potrzebna i w ogóle ale powinni jakoś ożywić te kościoły żeby zachęcić ludzi do chodzenia tam a nie... - zamruczała zakładając kaptur na głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - Wiesz, to już zależy od osobistych preferencji, bo niektórych taka ponura atmosfera odpycha, ale niektórych zachęca, a jest tam zimno bo kościoły są duże i ogrzewanie ich było by strasznie drogie. - powiedział chłopak. Po pewnym czasie dotarli do zniszczonego kościoła. W zasadzie to główna część była cała, tylko w paru miejscach nie było dachu a ławki były zniszczone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 - Trochę mi nie wyszło - zachichotała. - Ale żyję, nie jest aż tak źle. Za to ty wyszedłeś bez szwanku? - spytała patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 -Jakimś trafem tak. Ale nie przyzwyczajałbym się. - uśmiechnął się do niej. Zobaczył także Almura w pokoju. Krzyknął do niego. - Yo. Jak daliście radę wczoraj? Bez przypału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 - Brrr... Na drugi raz naprawdę muszę omijać te miejsca i to szerokim łukiem. - zamruczała pod nosem do niebie i przeciągnęła się. Zaczęła się rozglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Felix siedział poirytowany nad szkicownikiem, kolejny raz wycierając coś, co nijak nie chciało mu akurat dziś dobrze wyjść. To nie jest moment na rysowanie. Rzucił szkicownik na kanapę i poszedł do pokoju się przebrać z powrotem w spłaszczak i założył słuchawki na uszy, by wyjść zaraz na dwór. Ruszył przed siebie bez specjalnie określonego celu. Nie wiedział, czy na dobrą sprawę o co mu teraz chodzi. Z jednej strony czuł, że chciałby pogadać z kimkolwiek, kto się teraz napatoczy, z drugiej, chciał zostać sam ze sobą. Ale jak siedział w akademiku sam ze sobą to też go nerwica brała. - Ogarnij się, olej to - mruknął do siebie pod nosem, ostatecznie siadając na schodkach niedaleko jakiegoś sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Po szkole Kean poszedł do sklepu po lizaka. Na schodach zobaczył Feliksa.- Siema. Co ty taki samotny?- zapytał siadając obok niego i otworzył puszkę coli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Zdjął jedną ze słuchawek i spojrzał na kumpla z klasy. - Siema - przywitał go krótko. - A tak po prostu, włóczyłem się bez celu i sobie tu przysiadłem, ile można siedzieć samemu w mieszkaniu. - Wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Cindy po wyjściu ze szkoły przebrała się i poszła biegać. Widziała przy plaży Zacka który szedł w stronę akademika. "Cały i zdrowy. Prawidłowo. Thera się ucieszy." Pobiegła dalej nucąc pod nosem. - Pain, without love. Pain, can't get enough... Edytowano Maj 12, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 - Chyba cię nie słyszy - zaśmiała się ciągnąc chłopaka zdrową ręką do swojego pokoju. Usiadła na łóżku i spojrzała na niego. - Cieszę się, że przyszedłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Wyglądasz na załamanego. Chcesz pogadać?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Felix wziął głęboki wdech. - Trochę... pochrzaniły mi się relacje z mistrzem, to wszystko. Wczoraj palnąłem coś głupiego, ale dziś przy okazji innej rzeczy dodatkowo bardzo pożarliśmy się no i w sumie to tyle. Ostatecznie uznał, że nie mam do niego zaufania i sobie poszedł. - Wzruszył ramionami, w sumie zdziwiony tym, że powiedział to całkiem spokojnie, chociaż chyba głos mu lekko drżał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 – O, cześć – odpowiedział, widząc Zacka wchodzącego do pokoju. – Właśnie, tak się składa, że... – westchnął, zastanawiając się przez chwilę. – Jakimś cudem dyro był wczoraj w szkole. Chwilę po tym, jak wyszedłeś, natknąłem się na niego rozmawiającego z Keanem i Isseiem. – Wlepił wzrok pełny poczucia winy w podłogę. – Wie o wszystkich, prócz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Nie będę pytał co to za rzeczy. A po drugie to twój mistrz. Raczej powinieneś mu ufać tak jak ja swojej mistrzyni.-powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 - Świeczki niedawno się paliły. - powiedział Dave stojąc prosto, nawet nie ruszając głową. - Ale on wciąż tu jest. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 -Sukinsyny. - Warknął Zack odsuwając się od Thery by w gniewie jej nie wystraszyć. - Wsypali nas? Obydwaj!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 – Możliwe – odpowiedział, wciąż gapiąc się w podłogę. – Albo Kean celowo nam powiedział, że dyrektora nie będzie w szkole, albo po prostu dali się złapać a ten ich pociągnął za język. Nawet zakładając, że ta pierwsza opcja jest prawdziwa, to dlaczego Kean wymienił wszystkich oprócz mnie? A poza tym, może się uspokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts