Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 - Add jest spoko gościem, trochę samotnym dlatego chcę to naprawić i się z nim zaprzyjaźnić. - powiedziała cicho do Elinor i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 - A ty kurduplu? - zapytał ostatnią dziewczynę siedzącą w kuchni. - Ty też musisz wyjść. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Emily podeszła do Ritsu, chwyciła ją za rękę i wyciągnęła z mieszkania. - Idziemy! - zarządziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Gdy wszyscy wyszli Add też to zrobił i zamknął drzwi na klucz. - nie wierze w to co się dzieje... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2015 -Nie... Jestem... Kurduplem! - poprawiła Add'a. Nie chciało jej się w sumie nigdzie wychodzić no ale została wyciągnięta xd ((KP zaakceptowane)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 ((Yh, ni wiem co robić :T)) Simon szedł chodnikiem, pisząc sms-y w telefonie i nie zwracając uwagi na otaczający go świat. Wkrótce zderzył się z Ritsu, przewracając ją i upuszczając telefon. Po sekundowej ocenie sytuacji, zdecydował najpierw podać rękę Ritsu, a dopiero potem podnieść telefon. - Przepraszam, moja wina - powiedział z zażenowaniem i wyciągnął dłoń w stronę dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2015 Dziewczyna o coś walnęła i przewracając się myślała, że był to słup no bo przecież każdy normalny człowiek by się odsunął. Ale gdy trzymając się za bolącą głowę spojrzała do góry ku jej zaskoczeniu zobaczyła chłopaka. Chwyciła jego rękę i wstała. -Nie, to ja się zagapiłam - zaśmiała się. -Jestem Ritsu - przedstawiła się bo czemu by nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 - Jeśli przez 'zagapiłam się' masz na myśli 'zostałam staranowana' to niestety masz rację. Jestem Simon - odpowiedział chłopak po usłyszeniu imienia Ritsu, nadal będąc zawstydzonym. Następnie schylił się po telefon i wytarł go o bluzkę. Zauważył na nim rysę i schował go do kieszeni, przerywając pisanie sms-a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Serena minęła grupę dzieciaków ze swojej szkoły. Wypuściła dym z ust w stronę Add'a. Zaśmiała się cicho i ruszyła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 ((Dzieciaków... każdy ma po okoo 17 lat. )) Gdy Add ,,dostał dymem'' wkurzył się. Spojrzał na dziewczynę i zupełnie przypadkiem akurat kopnął ją prąd gdy musnęła ręką latarnie. Boleśnie kopnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 [Dla niej to dzieciaki...] Serena gdy dostała prądem odwróciła się w stronę Add'a z uśmiechem. Pokazała mu język i ruszyła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Simon uważnie przypatrzył się sytuacji, która miała miejsce.Wysunął wnioski - Add prawdopodobnie jest czarodziejem. Potem jak gdyby nigdy nic odszedł od grupki i poszedł w swoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Biedne i krótkie to KP jak na mnie, ale trudno (pisane i tak długo, bo ciągle ktoś zawraca głowę). Imię i nazwisko: Sonny Salmon Rasa: Syren [bo dostałem pozwolenie, lel]Wiek: 17 latCharakter: Względnie specyficzny. Chłopak sprawia wrażenie spokojnego, który zawsze unika większej grupy ludzi, siedząc gdzieś w swoim świecie z słuchawkami na uszach. Poza tym, twierdzi, że panicznie boi się wody, toteż z głowy ma wszelkiego rodzaju zabawy nad jeziorem, czy inne temu podobne. W rzeczywistości, jak już się z kimś dogada, to otwarty i raczej sympatyczny, czasem szczery wręcz do bólu.Wygląd: Niespecjalnie wysoki, bo mierzący jakieś 178 cm wzrostu. Delikatny typ urody, oczy i włosy tego samego odcienia błękitu, a cera wręcz mlecznobiała. Szczupły. Zasłania większe płaszczyzny swojego ciała, twierdząc, że to kwestia cery wrażliwej na słońce, w rzeczywistości, długi rękaw, czy długie spodnie (praktycznie nigdy nie nosi zwykłych t-shirtów z krótkimi rękawkami) mają na celu izolować go przed ewentualnym kontaktem jego skóry z większą ilością wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 [simon to jebany wróżbita Maciej. Każdego może kopnąć jak dotknie metalu] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 ((Dokładnie, skąd wiedziałeś? :T Po kolorze języka wnioskuje, że Serena jest wampirem. -10 do kamuflażu)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 [Jak kolor jezyka?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Emily zauważyła że Add się zdenerwował. - Nie denerwuj się Króliczku~ - powiedziała wesoło poklepując go po ramieniu. - A ty panienka z fajkami! Nie wiesz że palenie zanieczyszcza środowisko?! Nie nauczyli cię w szkole? - zawołała za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 (edytowany) - Nie cierpię takich ludzi... - Powiedziała oburzona zachowaniem dziewczyny obok - nie dość że wygląda jak... To będzie nam chuchać w twarz... Założę się że nie myła zębów...języka też Edytowano Lipiec 23, 2015 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Powiem tak. Mi już nic nie zaszkodzi. O środowisko się nie martwię. Wyglądam jak wyglądam bo sama na siebie zarabiam. A co do zębôw i języka. Dbam o higienię jamy ustnej. Jak nie wierzysz to patrz.- powiedziała pokazując białe ząbki a następnie pokazując język.- Jeszcze jakieś pytania?- zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 - Spadaj. - powiedziała po czym uśmiechnęła się do niej słodko. - Idź sobie zanieczyszczać środowisko gdzie indziej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2015 (edytowany) -Naprawdę nic się nie stało. Gdzie idziesz? - zapytala z ciekawości. Ritsu zobaczyła wydłużone kły u dziewczyny która dba o higienę jamy ustnej. "Rany, jaką trzeba być debilką żeby tak się zdemaskować"-pomyślała. Edytowano Lipiec 23, 2015 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Do sklepu. Muszę kupić warzywa i mięso. Obiad sam się nie zrobi.- powiedziała z uśmiechem wyrzucając kiepa do śmieci.- A co?- zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2015 -To nie było do Ciebie - odparła trochę zakłopotana ;___; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 - Jeśli to było do mnie, to idę do domu. Na obiad. - odparł Simon i oddał pytanie, bo stwierdził, że chyba tak wypada - A ty? ... Wy? Bo widzę, że jesteś z przyjaciółmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Sonny jak to miał w zwyczaju, przechadzał się odcięty od rzeczywistości, swoimi słuchawkami. Lubił muzykę. Oczywiście nie bardziej niż wodę. Ale z pewnością była dla niego jedną z ważniejszych rzeczy. W pewnym momencie przyuważył w nieznacznej odległości grupkę osób. Kojarzył ich ze szkoły. Chyba. Zsunął słuchawkę z jednego ucha. Po co? Ano po to, żeby usłyszeć, jakby mówili o czymś ciekawym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts