krysztal Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Uhm... Miałem ją na laptopie... Zaraz znajde... Nie wiem czy to nie było czasem to: https://chrome.google.com/webstore/detail/queen-chrysalis/npjickokodgmjpcghaekfneokbhbagfo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kuce na kompie. Warto spróbować! Dam znać czy wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 kurcze a ja mam 10 letniego kompa xd no nic tapetę już mam ale te resztę to zaczynam próbować xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 aż dziwne ze nikt nie dał ruchomej tapety http://youtu.be/svtrkFpdTTE nagrywane na szybko i pierwszy raz Jeśli chodzi o zużycie pamięci, to gg jest o 40 % bardziej zachłanne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dobra, dobra, powiedz lepiej jak to zrobiłeś :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 a co za to dostane ? @edit tu jest wszystko napisane: http://2ne1.com.pl/wyswietlanie_wiadomosci.php?id=%201349 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ja zacząłem się bawić UXTheme'm i mam teraz problem ponieważ jak wgram byle jaką skórkę to menu start dziwnie wygląda(Win 7) tak dziwnie nie estetycznie np. Twi ma 2 prawe uszy, Fluttershy ma dwa lewe skrzydła, albo jedna połowa menu nie "skleja się" z drugą próbowałem wszystkiego nawet na googlach szukałem i nic nie znalazłem. może to wina monitora?(Już wiem co wyrzucić przez okno podczas sprzątania muahahahhahahahaha) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Nowy pulpit, zaraz poformatowy I nadal proszę o te themesy do Rainmetera, bo mnie to trochę interesuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 No i jak wam sie podoba? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Ja jedyne, co mam skucykowane to tapeta, avatary w AQQ/GG i na kilku stronach xD Moja tapeta: http://img600.imageshack.us/img600/7918/212sr.jpg Do kursorów i innych tego typu rzeczy nie mam zaufania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 @Rrrrainbow Dash XD - Taką samą tapetę miałem jeszcze tydzień temu(ostała się tylko na laptopie, przez moją wrodzoną leniwość) Lapek: A na tapecie Twixona widzę zacnego, acz nieco podstarzałego Fahrenheita I tak abstrahując od tego wszsytkiego: Gdzie podziały się te mądre głowy które chwaliły się skórkami do rainmetera, he? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Ja ci mogę powiedzieć, że mam animację śpiącą Dashie z zegarem na dole oraz obrazki z mane 6 z zegarem także, ale same kalcze się nie ruszają. Jak będziesz chciał to pisz na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zen_Xen_ni Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Bez urazy, ale windows ma za małe możliwości kucykowania. https://www.dropbox.com/s/0gx715uq369uwcg/Xfce%20manjaro.png Je bardzo słabo skucykowałem pulpit, ale nie wiem czy są sety ikon jakieś. Chyba że pobawię się sam w zrobienie takowego. Może uda mi się zainstalować Qt ponies? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Ja mam chyba tylko tło, kilka nazw ikon oraz Avatary. Standard dla mnie ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Flyghtning Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 (edytowany) Ja mam totalnie pusty pulpit i co zrobiłem to napisałem sobie program do zmiany tapety co każde uruchomienie (korzystam z XP). Powiem, że to było nielada wyzwanie, bo sama funckja WinAPI (wbudowana w system) do zmiany tapety nie konwertuje formatu jpg na bitmapę, którą tak na prawdę dopiero winda otwiera i wyświetla na pulpicie. Chodziło mi o to by trzymać wszystkie tapety w jpg (dla oszczędności miejsca) a konwertować tylko przy kopiowaniu do odpowiedniej lokalizacji. Jednak po paru godzinach rzucania mięsem na producenta windozy udało się Korzystam też z Linuxa (slackware), gdzie są cztery pulpity, więc dla każdego pulpitu ustawiłem odmienną wariację phoenixa z MLP. Chyba na tym pozostanie moja pony'fikacja systemów. ...a tapety to różne, staram się trzymać minimalizmu. Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez Flyghtning Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A ja nie mogę sobie skucykować bo dzielę kompa z bratem :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A ja nie mogę sobie skucykować bo dzielę kompa z bratem :( To po co o tym piszesz? Aglet ma delikatnie skucykowany, ale to mi w zupełności wystarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Wszystko wychodzi idealnie , prócz Deskopt Ponies znalazłam wizerunek Twilight ale mimo to gdy w to wchodzę pojawia mi się jakiś błąd. Ktoś może wie o co chodzi ?Reszta działa bez zarzutu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Wszystko wychodzi idealnie , prócz Deskopt Ponies znalazłam wizerunek Twilight ale mimo to gdy w to wchodzę pojawia mi się jakiś błąd. Ktoś może wie o co chodzi ?Reszta działa bez zarzutu Z tego co pamiętam w tej paczce są 2 pliki wykonywalne, Desktop Ponies i C# Ponies. Ten pierwszy z jakiegoś powodu nie działa poprawnie. Spróbuj uruchamiać z tego drugiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybeczek123 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Nie działa mi desktop ponies. Jeszcze raz poleci tyle emotek, to poleci warn. No i widać, że duża litera i kropka na końcu bolą... ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Mój pulpit wygląda aktualnie tak: http://imgur.com/MEXUXxD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 @Krzyświeł, High Five ;D Ubunciak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Ja mam skucykowane niemal wszystkie ikony i temat do chroma jak przyjadę do domu to wrzucę screena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Nadal nie działa -,- jaki program do tego trzeba mieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Daj screen z błędem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się