Decaded Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Ale Tric już założył tu konto Albo zwyczajnie ktoś ma to samo IP 1 Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Nie wnikam, ja tu tylko roznoszę listy Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Ale Tric już założył tu konto Albo zwyczajnie ktoś ma to samo IP Hi...Btw, wiedziałem, że tak będzie Jak ktoś mówi, że odchodzi na zawsze, to zwykle trwa to od jednego dnia, do ok tygodnia... Link do komentarza
Guardian Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Jak ktoś mówi, że odchodzi na zawsze, to zwykle trwa to od jednego dnia, do ok tygodnia... Pewnego dnia powiedziałem sobie "A jeden dzień bez forum...co mi tam" i wróciłem po kilku miesiącach :I Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 @Sosna to ogłoszenie jest jeszcze potrzebne? Jak nie, to weź to wywal, bo mi oczy męczy Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Trikieł twierdzi, że nie ma drugiego konta, a przynajmniej o nim nie pamięte Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) HHHHHHHNNNNNNNNNGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH W takich chwilach żałuję, że nie oglądam już koników. ... Chyba pójdę pod prysznic. Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez Airlick 1 Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 HHHHHHHNNNNNNNNNGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH W takich chwilach żałuję, że nie oglądam już koników. Natomiast koniki wcale nie żałują, że już ich nie oglądasz 1 Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Natomiast koniki wcale nie żałują, że już ich nie oglądasz A ty się utop. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Damn, a co niby wyszło z Trickiem? Bo jakoś też mnie kilka miechów nie było (przynajmniej miałem życie do ogarnięcia). Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 No siema, Arłuk @Czarny, pamiętasz go jako ogarniętego gościa pewno. Nie było go jakiś czas, wpadał potem na sb i pisał głównie tylko i wyłącznie "meh", potem zniknął znowu i coś się stało i został wyznawcą Bibera. Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Aaaa, no fakt, był dosyć ogarniętą postacią. Cóż, zmieniają się ludzie, nawet dosyć bardzo 2 Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Na stopklatka tv jest Dobry, Zły i Brzydki Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Na stopklatka tv jest Dobry, Zły i Brzydki Film o Krzyźwiele Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Czujecie się czasem jak mieszkańcy Sulejowego Lasu? :^) Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) The Phantom Pain... W fabule się jeszcze nie odnalazłem i nie mam zielonego pojęcia kto jest kim ale... TEN GAMEPLAY MIODNOŚĆ LEJE SIĘ Z EKRANUhttp://steamcommunity.com/id/Yaxes/screenshots/ <- Polecam ostatnie screeny Ale zgiń btw. Ty grasz na very low? Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez PervKapitan Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 "Puchałke...""Co Prosiałke?""Jesteś je*anym grubasem...""spie*alaj..." Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Pierwszy września, więc nie jest rzeczą niespodziewaną, że idzie front z Niemiec ( ͡° ͜ʖ ͡°). Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Dodają heisterkę z Australii do Payday'a 2 Chyba czas dorzucić trochę hajsu na steama i wypatrywać DLC Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Obrabowałbym jakiś bank, ale nie mam z kim Link do komentarza
Recommended Posts