Decaded Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Ale Tric już założył tu konto Albo zwyczajnie ktoś ma to samo IP 1 Link to comment
WielkiIWspaniałySoriSensei Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Nie wnikam, ja tu tylko roznoszę listy Link to comment
BiP Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Ale Tric już założył tu konto Albo zwyczajnie ktoś ma to samo IP Hi...Btw, wiedziałem, że tak będzie Jak ktoś mówi, że odchodzi na zawsze, to zwykle trwa to od jednego dnia, do ok tygodnia... Link to comment
Guardian Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Jak ktoś mówi, że odchodzi na zawsze, to zwykle trwa to od jednego dnia, do ok tygodnia... Pewnego dnia powiedziałem sobie "A jeden dzień bez forum...co mi tam" i wróciłem po kilku miesiącach :I Link to comment
Decaded Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 @Sosna to ogłoszenie jest jeszcze potrzebne? Jak nie, to weź to wywal, bo mi oczy męczy Link to comment
WielkiIWspaniałySoriSensei Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Trikieł twierdzi, że nie ma drugiego konta, a przynajmniej o nim nie pamięte Link to comment
Airlick Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 (edited) HHHHHHHNNNNNNNNNGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH W takich chwilach żałuję, że nie oglądam już koników. ... Chyba pójdę pod prysznic. Edited September 1, 2015 by Airlick 1 Link to comment
WielkiIWspaniałySoriSensei Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 HHHHHHHNNNNNNNNNGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH W takich chwilach żałuję, że nie oglądam już koników. Natomiast koniki wcale nie żałują, że już ich nie oglądasz 1 Link to comment
Airlick Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Natomiast koniki wcale nie żałują, że już ich nie oglądasz A ty się utop. Link to comment
Czarny Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Damn, a co niby wyszło z Trickiem? Bo jakoś też mnie kilka miechów nie było (przynajmniej miałem życie do ogarnięcia). Link to comment
Niklas Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 No siema, Arłuk @Czarny, pamiętasz go jako ogarniętego gościa pewno. Nie było go jakiś czas, wpadał potem na sb i pisał głównie tylko i wyłącznie "meh", potem zniknął znowu i coś się stało i został wyznawcą Bibera. Link to comment
Czarny Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Aaaa, no fakt, był dosyć ogarniętą postacią. Cóż, zmieniają się ludzie, nawet dosyć bardzo 2 Link to comment
Guest Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Na stopklatka tv jest Dobry, Zły i Brzydki Link to comment
Niklas Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Na stopklatka tv jest Dobry, Zły i Brzydki Film o Krzyźwiele Link to comment
Guest Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Czujecie się czasem jak mieszkańcy Sulejowego Lasu? :^) Link to comment
PervKapitan Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 (edited) The Phantom Pain... W fabule się jeszcze nie odnalazłem i nie mam zielonego pojęcia kto jest kim ale... TEN GAMEPLAY MIODNOŚĆ LEJE SIĘ Z EKRANUhttp://steamcommunity.com/id/Yaxes/screenshots/ <- Polecam ostatnie screeny Ale zgiń btw. Ty grasz na very low? Edited September 1, 2015 by PervKapitan Link to comment
Czarny Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 "Puchałke...""Co Prosiałke?""Jesteś je*anym grubasem...""spie*alaj..." Link to comment
Guest Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Pierwszy września, więc nie jest rzeczą niespodziewaną, że idzie front z Niemiec ( ͡° ͜ʖ ͡°). Link to comment
Amolek Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Dodają heisterkę z Australii do Payday'a 2 Chyba czas dorzucić trochę hajsu na steama i wypatrywać DLC Link to comment
Decaded Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Obrabowałbym jakiś bank, ale nie mam z kim Link to comment
Recommended Posts