Syrth Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 @Dec, ze mną możesz jeżeli się podzielisz :c Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Zjadłabym takiego :3 Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 To też bym zjadła ;_; Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 @Sosna to ogłoszenie jest jeszcze potrzebne? Jak nie, to weź to wywal, bo mi oczy męczy Jakby nie było potrzebne, to by nie wisało Link do komentarza
Simplistic Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Jakby nie było potrzebne, to by nie wisało Wyrwane z kontekstu zabrzmiało dość dwuznacznie...Elo wszystkim! Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Witam Jak mnie wkurzają takie dzieciaki, co płaczą, że wakacje odeszły. Jest inna rocznica do upamiętnienia, a nie postowanie debilnych obrazków. Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Witam Jak mnie wkurzają takie dzieciaki, co płaczą, że wakacje odeszły. Jest inna rocznica do upamiętnienia, a nie postowanie debilnych obrazków.Serio cię to obchodziło jak miałeś ~13 lat? Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Serio cię to obchodziło jak miałeś ~13 lat? Tak się składa, że tak Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 uważaj, bo uwierzę Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Akurat w 2011 roku w 1 gimnazjum to mnie obchodziło Zwłaszcza że szkoła patriotyczna Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 może i cię obchodziło ale szczerze wątpię, czy wybuch II wojny światowej obchodził cię na tyle, żebyś stawiał ten horror na horrorem zwanym rozpoczęciem gimbazy Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 może i cię obchodziło ale szczerze wątpię, czy wybuch II wojny światowej obchodził cię na tyle, żebyś stawiał ten horror na horrorem zwanym rozpoczęciem gimbazy No nie wiem jak wy, ale dla mnie rozpoczęcie gimbazy niczym wielkim nie było Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Słucham sobie piosenek z serialu w różnych wersjach....This Day Aria po niemiecku brzmi jakby w każdym zdaniu był rozkaz na rozstrzelanie Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Od 3 podstawówki nigdy nie byłem na rozpoczęciu, zakończeniu, czy jakimkolwiek zapowiedzianym apelu Wolałem spać :v Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 mnie w podstawówie zmuszali, żebym na to chodził Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Dec Dec I cze, Sosnę Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Szkoły mocno to i zastój mocno Link do komentarza
Recommended Posts