WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @TW SoliXXI The WorldMiłość. Przed tobą wielkie uczucie. Wszystkie sprawy usuną się w cień, będziesz tylko ty i twój partner. W stałym związku czeka cię dużo radosnych wydarzeń: może narodziny potomka?Praca i pieniądze. Wystarczy już twoich starań, nie musisz specjalnie zabiegać o awans lub podwyżkę. Im mniej zrobisz wokół siebie hałasu, tym więcej spotka cię nagród, wyróżnień i pieniędzy.Zdrowie. Doskonałe - nie powinnaś(eś) mieć żadnych dolegliwości. Wręcz tryskasz energią i zarażasz nią otoczenie.Przesłanie. Przekazuj swoje pozytywne wibracje rodzinie, znajomym, a nawet przechodniom na ulicy. W ten sposób poszerzasz krąg ludzi życzliwych.Miłość. W poniedziałek odbieram nowego lapka, będę gierzył w Wiedźmuna Praca i pieniądze. Jutro ostatni dzień w pracy. PRZYPADEK?Zdrowie. Tutaj trochę jak gołębiem o płot, czy tam kulą o parapet.Ogólnie wróżby 7/10, polecam bardzo Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Teraz to rzeczywiście ma sens Dla was nie ma najmniejszego sensu, ponieważ nie znacie szczegółów, więc podziwiam Cię Perv. Zrozumiałaś nawet bez podstawowej wiedzy. Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @Garin, podpowiedział mi kobiecy instynkt Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Coś dla Arłuka.Prawie w skali 1:1>loli>coś dla mnieNewfagu pls. To nie CC albo Esudesu. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ja się pytam, dlaczego jest tak mało hentai z loli Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) >loli>coś dla mnieNewfagu pls. To nie CC albo Esudesu. Nie byle jakie loli, a zboczone loli. Izak, zdziwiłbyś się... Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Garin Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Ja się pytam, dlaczego jest tak mało hentai z loli Zboczeniec. Nie byle jakie loli, a zboczone loli. Izak, zdziwiłbyś się... Każde loli to złe loli. Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Airlick Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Nie byle jakie loli, a zboczone loli. Izak, zdziwiłbyś się... 12000 obrazków to mało Zboczeniec. Może Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez izak Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ale to tłumaczenie ssie w porównaniu do anglika lub niemca :/// Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ale to tłumaczenie ssie w porównaniu do anglika lub niemca :/// Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) 12000 obrazków to mało A co jeśli powiem, że to amino o zatrważającej ilości (~15!) odcinków? Najlepiej wykorzystana godzina mojego życia: Posegregowałem wszystkie obrazki z sierpnia i z początku września. Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Garin Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Tłumaczenie Mad Maxa zrobili akurat w porządku. Nazwy nieźle pasują do klimatu, chociaż wolałem Gastown, a nie Czarne Miasto.I Black on Black, po polsku Czarno-czarny (Interceptor Maxa) 1 Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 I tak nie poru... Znaczy... Nie podotykasz :c Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Tłumaczenie Mad Maxa zrobili akurat w porządku. Nazwy nieźle pasują do klimatu, chociaż wolałem Gastown, a nie Czarne Miasto.I Black on Black, po polsku Czarno-czarny (Interceptor Maxa) Ukryta zawartośćTell me, fabuła w grze opiera się na filmowej, czy jest zupełnie inna?@Garin Mów dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 A co jeśli powiem, że to amino o zatrważającej ilości (~15!) odcinków? Najlepiej wykorzystana godzina mojego życia: Ukryta zawartośćDej Erikę, tylko bez hentajców. Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ja się pytam, dlaczego jest tak mało hentai z loli Jak to mało? Na google'ach szukasz? Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Jak to mało? Na google'ach szukasz?Nie...W gazecie "Fakt" Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Jak to mało? Na google'ach szukasz?Podałbym strony, ale jestem leniwy i nie wiem, co na to regulamin Link do komentarza
Amolek Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) @izakFury Road nie oglądałem jeszcze, ale z tego, co wiem, to się różnią. edit: i jest pieseł Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Recommended Posts