Decaded Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Kiepskie ułożenie menu.To kwestia wizualna, nie silnika. Można je dowolnie zmienić za pomocą stylu. Słaby argument.Teraz to już niczego nie będę zmieniał, bo byłby to strzał w stopę.Więc lepiej zostawić brzydkie coś, niż zrobić raz a porządnie? Kiepska reklama 2 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Nicolas D. Od kiedy to zacząłeś dystrybucje swoich albumów w formie faktycznych płyt CD? Chyba nie chcesz aby skarbówka się o tym dowiedziała, co? :^)Implying, że ja w ogóle doczłapie na tym do maksimum kwoty wolnej od podatku :VVV 1 Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 To kwestia wizualna, nie silnika. Można je dowolnie zmienić za pomocą stylu. Słaby argument.To wskaż mi jeden styl, w którym menu poziome wygląda praktycznie.Więc lepiej zostawić brzydkie coś, niż zrobić raz a porządnie? Kiepska reklama Nie chcę się z tobą kłócić, ale każdy ma swój gust i robi wygląd według niego Strona ma być praktyczna, ładny wygląd to druga sprawa... Link do komentarza
Siper Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2015 >Bądź mną>Chciej założyć działalność gospodarczą>Znajdź świetną lokalizację lokalu w Trójmieście, dodatkowo w bardzo atrakcyjnej cenie>Przygotuj biznesplan i całą resztę ważnych dokumentów>Rób wyliczenia, brakuje pieniędzy z powodu podatków>Pomyśl o dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej>Musisz znaleźć dwóch frajerow poręczycieli, którzy zarabiają min 2800zł>Nawet jeśli znajdziesz to musisz zatrudnić chociaż dwóch pracowników>W efekcie albo będziesz zarabiał poniżej 500zł przy dużym zapierdolu, albo po prostu będziesz stratnyMój kraj taki piękny. Zamiast pomóc obywatelowi w rozwijaniu gospodarki i zmniejszeniu bezrobocia - musisz się męczyć z durną biurokracją po to aby móc w ogóle coś na tym zyskać. I niech jakiś zwolennik socjału mi powie, że wysokie podatki są potrzebne 1 Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 To wskaż mi jeden styl, w którym menu poziome wygląda praktycznie.Styl się robi samemu w tego typu projekcie. No ale dobra, raz, dwa. Sekunda w google.Nie chcę się z tobą kłócić, ale każdy ma swój gust i robi wygląd według niego Strona ma być praktyczna, ładny wygląd to druga sprawa...Fakt, gusty gustami, a strona ma być praktyczna. Jednakże, wygląd jest równie ważny, bo to on przyciąga ludzi. Możesz mieć niesamowicie praktyczną stronę, która nawet kawę podaje i salta fika, ale nikt się nią nie zainteresuje, jak nie będzie ładna. 2 Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Spałam jakieś dwie godziny. Nigdy więcej.Also, czy to fochy mojego kompa, czy spoilery wyleciały z paska formatowania? Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 I niech jakiś zwolennik socjału mi powie, że wysokie podatki są potrzebne Są potrzebne. Hordy bezużytecznych urzędasów same się nie utrzymają. 4 Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Zimno. I mokro. I pizga jak w Kieleckim. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Czy to normalne, że jak otwieram własny dokument na GDocsach, to mi oczy wypływają? I czemu mi się grafika w HoMM 4 pieprzy Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Zimno w istocie. Z dnia na dzień coraz zimniej. Kawa nie pomaga, kołdra nie pomaga, nijak nie mogę się rozgrzać. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Czy to normalne, że jak otwieram własny dokument na GDocsach, to mi oczy wypływają? I czemu mi się grafika w HoMM 4 pieprzy Przeinstaluj sterowniki w oczach. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Ylthin, motyla noga, tak, normalne, zrób sobie przerwę od pisania i zajmij się czymś innym. Bieganiem, na ten przykład. Bieganie jest spoko. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 No siema, Scyfer. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Wyskakuj z kasy frajerze Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 http://m.se.pl/wiadomosci/swiat/grecja-polak-zgwaci-psa-w-atenach_347796.htmlPolski zoofil złapany w Grecji! Na ateńskiej ulicy Polak umyślnie potrącił swoim samochodem bezdomnego psa, a potem zabrał go do pojazdu i odjechał.Ja to tylko tutaj zostawię... Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Te hejty w komentarzach Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 http://puu.sh/k2YG5/1268f406e1.pngThevebin i stany nieustalone Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Te hejty w komentarzach Widzę nowego cwela w avku. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Arług, Flądre to ty szanuj, bo skończysz jak Lubbock w mandze. Jak ci się avek nie podoba, to wciąż możesz się taplać w nieskończonym blasku chwały i majestatu mojej sygnatury. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 >zrób sobie przerwę od pisaniaNie Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 W sumie zacząłem coś pisać bez kucyków, ale ni chuja nie chce mi się kończyć, to jak ktoś lubi czytać rzeczy urwane w połowie, to mogę podesłać link na pw Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Dziś tak bardziej Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 @Arług, Flądre to ty szanuj, bo skończysz jak Lubbock w mandze. Jak ci się avek nie podoba, to wciąż możesz się taplać w nieskończonym blasku chwały i majestatu mojej sygnatury. Utop się. Link do komentarza
Onyx Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Od jakiegoś czasu mnie nie było, czemu konto Tric'a wzięło i umarło i powstało nowe? Link do komentarza
Recommended Posts