Skocz do zawartości

Tymczasowe /sb/

Siper

Recommended Posts

Dnia 7.09.2015 o 10:51, Prynces Kura :3 napisał:

Kiepskie ułożenie menu.

To kwestia wizualna, nie silnika. Można je dowolnie zmienić za pomocą stylu. Słaby argument.

Dnia 7.09.2015 o 10:51, Prynces Kura :3 napisał:

Teraz to już niczego nie będę zmieniał, bo byłby to strzał w stopę.

Więc lepiej zostawić brzydkie coś, niż zrobić raz a porządnie? Kiepska reklama :v

• +1 2
  Dnia 7.09.2015 o 10:55, Decaded napisał:

To kwestia wizualna, nie silnika. Można je dowolnie zmienić za pomocą stylu. Słaby argument.

To wskaż mi jeden styl, w którym menu poziome wygląda praktycznie.

Dnia 7.09.2015 o 10:55, Decaded napisał:

Więc lepiej zostawić brzydkie coś, niż zrobić raz a porządnie? Kiepska reklama :v

Nie chcę się z tobą kłócić, ale każdy ma swój gust i robi wygląd według niego :v Strona ma być praktyczna, ładny wygląd to druga sprawa...

>Bądź mną
>Chciej założyć działalność gospodarczą
>Znajdź świetną lokalizację lokalu w Trójmieście, dodatkowo w bardzo atrakcyjnej cenie
>Przygotuj biznesplan i całą resztę ważnych dokumentów
>Rób wyliczenia, brakuje pieniędzy z powodu podatków
>Pomyśl o dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej
>Musisz znaleźć dwóch frajerow poręczycieli, którzy zarabiają min 2800zł
>Nawet jeśli znajdziesz to musisz zatrudnić chociaż dwóch pracowników
>W efekcie albo będziesz zarabiał poniżej 500zł przy dużym zapierdolu, albo po prostu będziesz stratny

Mój kraj taki piękny. Zamiast pomóc obywatelowi w rozwijaniu gospodarki i zmniejszeniu bezrobocia - musisz się męczyć z durną biurokracją po to aby móc w ogóle coś na tym zyskać. I niech jakiś zwolennik socjału mi powie, że wysokie podatki są potrzebne :lol: 

• +1 1
  Dnia 7.09.2015 o 11:01, Prynces Kura :3 napisał:

To wskaż mi jeden styl, w którym menu poziome wygląda praktycznie.

Styl się robi samemu w tego typu projekcie. No ale dobra, raz, dwa. Sekunda w google.

Dnia 7.09.2015 o 11:01, Prynces Kura :3 napisał:

Nie chcę się z tobą kłócić, ale każdy ma swój gust i robi wygląd według niego :v Strona ma być praktyczna, ładny wygląd to druga sprawa...

Fakt, gusty gustami, a strona ma być praktyczna. Jednakże, wygląd jest równie ważny, bo to on przyciąga ludzi. Możesz mieć niesamowicie praktyczną stronę, która nawet kawę podaje i salta fika, ale nikt się nią nie zainteresuje, jak nie będzie ładna.

• +1 2
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...