Garin Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) @Garin Już bez ?Ale co już bez AJ? ._.'Nie mów mi, że dział mi zabra... nie, jednak dalej jest wszystko po staremu.AJ nie mam już w avatarze od ponad ~dwóch tygodni, a ta słodziaśna ponifikacja Yuno Gasai aż prosiła się o wstawienie w avek. Nie tyle "znowu", co przez wiele czynników nie mogłem zapomnieć o pewnej damie [i to naprawdę damie], którą znam już nieco ponad rok, sprawiając, że od mniej-więcej połowy czerwca oskarżam się o paranoję.I nie mów pisz mi, że nie podjąłeś żadnych kroków ku bliższemu poznaniu jej. Za to powinieneś uzyskać tytuł "Czempiona Airlicka" z nagrodą składającą się z rybiego łba, deski i poduszki.Już Niklaz mnie zwyzywał od gorszych niż Arłuk, także...A żywą deską bym nie pogardził. Najlepiej żeby była o rok młodsza, nosiła okulary i cunderowała.No nie mylisz się. Z powodzeniami jednak bym się wstrzymał: Choć niebiosa mówią, że będzie lepiej, to i tak wolę pesymistyczne nastawienie.Oj tam, to jest test gimbazjalny. Trzeba być "nie-wiem-kim", by nie wyrobić ponad 50% z podstaw.W tym roku, z wielu podanych już przyczyn [w tym niektórych nie przeze mnie], prawdopodobnie ograniczę wizyty, ale, no, będę próbował.Ale jednak się pojawisz, to dobrze. Przynajmniej nie będzie przynudnawo. Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez Garin Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Czego się dziś nauczyłem:Niczego się nie nauczyłeś, grubasie Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 @Garin chodziło mi o awek, nie dział luz... xD Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 -mierzyć siły na zamiaryTylko się nie przeliczyć.-warto być otwartym na pozytywnych ludziAno warto. Tylko zależy w jakim sensie pozytywnych i jak bardzo. Tylko przypadkiem za bardzo na nich nie bądź otwartym...-styranie się wcale nie pomaga w zaśnięciuNa ogół nie pomaga, ale kiedyś się zdarzyło.Jak chcesz zasnąć to nie prześpij poprzedniej nocy [to nie jest tutorial paradoksu czasowego].-australijski akcent jest wyjątkowo łaty do zrozumieniaNajbliższy pierwotnemu brytyjskiemu, ogólnie Australijczycy to naprawdę mili ludzie.-altruizm nie zawsze jest najlepszym wyjściemZdecydowanie.-jestem beznadziejnym sportowcemNie jesteś sam Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) http://i.imgur.com/Q77rRff.jpg tusz mi na linearcie "wybił" i będę musiała białą farbką poprawiać Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez MLO_pl Potrzebuję jeszcze zarys wyglądu Arłuka w minigrze : D Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 O, piszemy czego się dzisiaj nauczyliśmy. Ja dzisiaj się nauczyłem następujących rzeczy:- Chaos jest najlepszym lekarstwem na problemy.- Małe cycki w ecchi > Duże cycki w ecchi.- Arłuk Pauka po wsze czasy.- Trolling is a magnificul masterpiece art.- Japońskie dzieci w mangach to jednak zwyrole.- Gry studia JSK ocierają się pedofilię.- Gry tegoż studia to wyjątkowo rozbudowane symulatory siscona lub zboczeńca.- "Dbaj o swych nieprzyjaciół. Tak szybko odchodzą."- Przedawkowanie amino to jednak nie jest dobry pomysł.- Maid costume to jednak to, na czym swój wzrok bym zawiesił.- Szkolne stroje kąpielowe w Japonii są jednak bardzo zboczone..- Dalej nie zrozumiałem do końca Japonii.- Jak nic się w moim życiu nie zmieni, to mogę wkrótce zmienić swoją orientację seksualną. ;-; 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 http://i.imgur.com/Q77rRff.jpg tusz mi na linearcie "wybił" i będę musiała białą farbką poprawiać Ciekawa produkcja, aż się przypominają obrazy z amerykańskich filmów osadzonych w Miami i okolicach.I nie mów pisz mi, że nie podjąłeś żadnych kroków ku bliższemu poznaniu jej. Cóż, zgadnij... Od zawsze byłem teoretykiem, a plany, jakie potrafię stworzyć, są porównywane z planami Hitlera.PSZYPADEG?Mam szansę naprawić moje altruistyczne podejście, tym bardziej, że parę panien też chciałoby mi pomóc. Mam też przyjaciela w podobnej [w zasadzie nawet gorszej] sytuacji, a więc jakikolwiek sukces byłby mi bardzo na rękę.Niczego nie obiecuję, a jak nie chcesz nudy, to sprowadzaj tu Kath. W trymigach. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 @MLO_pl : D Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Co tam Vanadiss"Ku asy z białej kiełbasy." Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 WOOOOOOOOOOOOOOOOOLNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŚĆ - Jak nic się w moim życiu nie zmieni, to mogę wkrótce zmienić swoją orientację seksualną. ;-;Poznałeś jakąś loli i przestajesz być homosiem? Plot godny kolejnej-sztampowej-ecchi-bajki, Nufagi-kun. Also, Zegarowi wyrasta konkurencja: Udostępniłeś materiały, na które wzgląd ma tylko ekipa, Air. Nieładnie...~ MyhellInb4 ban za działanie na szkodę forum. Chociaż w sumie nie, nie mogą mnie zbanować, mam minus 11 punktów, a banan to 10 punktów, więc mam jeszcze duży zapas. Mamy jakiegoś żyda albo czarnucha na forum? 2 Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) aż się przypominają obrazy z amerykańskich filmów osadzonych w Miami i okolicachCałkiem słusznie. Chociaż panorama w tle przypomina Nowy Jork (Empire State, dwie wieże w cholerę podobne do WTC), to, powiedzmy, fabularnie (fabuła i lore w bijatykach, dobry żart...) miasto, w którym "osadzono" akcję klipu inspirowane było raczej Miami... Widać ktoś w ekipie grafików/reżyser miał lenia i nie zrobił porządnego researchu, tylko skorzystał z pierwszych lepszych zdjęć amerykańskiego miasta, jakie były pod ręką. Japonia lat 90. (konkretnie - roku 1997) pozdrawia.Główną inspiracją było ujęcie ok. 6:04 (postać w lekkiej sepii, fioletowe tło, panorama miasta) oraz kilka innych (2:28, 5:30 - monochromatyczna paleta barw, proste cieniowanie, postać odwrócona bokiem). Spory wpływ miała również sama muzyka (przyjemna dla ucha, ale i bardzo melancholijna), która przygrywała mi w trakcie szkicowania i moja neoficko-fanatyczna znajomość backstory i osobowości rysowanej postaci (o której nie będę wam ględzić, bo nikt tego nie przeczyta tak czy siak). Mogłabym się rozpisać jeszcze o kompozycji (linia budynków stopniowo obniża się w kierunku postaci, sama postać umiejscowiona jest w dość konkretnym miejscu na kartce) czy małych testach anatomii (odkryłam, że kluczowy jest podział wszystkiego na trzy części), ale kogo to interesuje poza maniakami. A teraz idę znaleźć gdzieś życie. Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Servant Saber Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 (edytowany) http://img.sadistic.pl/pics/cffeb574ca6e.jpg Edytowano Wrzesień 12, 2015 przez Aglet Treserka Smoków Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 ^ Ale S[t]ulejmana niech zostawio Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Kiedy cenzura usuwa ci posta, to wiedz, że coś się dzieje. Jak coś to ślijcie paczki na Księżyc. Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 @Vanadiss the GlejtObawiam się, że Kath tu raczej już nie uświadczysz... I być może jest w tym trooooochę mojej winy. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Ktoś wie, co jeszcze powinien mieć ten Mickiewicz? Szukam inspiracji. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 @Vanadiss the GlejtObawiam się, że Kath tu raczej już nie uświadczysz... I być może jest w tym trooooochę mojej winy. Opowiadaj palusz- nibynóżką. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Ktoś wie, co jeszcze powinien mieć ten Mickiewicz? Szukam inspiracji.Dłuuuuuuugi nos Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Wolisz długą wersję, czy krótką wersję? Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Kocie uszka, Ever. Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 tl'dr Kachir obraził pedała z pedalskiej bajki Kath, i tak się skończyło. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Wolisz długą wersję, czy krótką wersję?Poproszę bagietkę.czyli długą Link do komentarza
Recommended Posts