Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Also, skoro mamy już większą grupkę ludzi z EU4, to może jakieś multi? xD Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Also, skoro mamy już większą grupkę ludzi z EU4, to może jakieś multi? xDJa dopiero kupuję [albo i nie], muszę się ogarnąć w tym i owym, czyli rozegrać ze dwie-trzy gry zanim rozpocznę wielko prusko kampaniem.Skoro już o tym mowa: Kogo polecacie na trening? Potrzebuję kogoś do ekspansji, kolonizacji i handlu. Preferencyjnie Bałkany lub Europa Zachodnia [z naciskiem na Włochy/Niemcy]. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Pyrlandię i ogarnianie buntów szlacheckich. Polecam gorąco Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Skoro już o tym mowa: Kogo polecacie na trening? Potrzebuję kogoś do ekspansji, kolonizacji i handlu. Preferencyjnie Bałkany lub Europa Zachodnia [z naciskiem na Włochy/Niemcy].Charrua xDA na serio - Polsza, Kebab, Brandenburgia, Hiszpania, Portugalia. Anglii nie bierz, bo krótko po starcie mają Dwie Róże, i małe szanse na potomka aby nie było DR Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Francja. Od początku masz wojnę z Anglią, po której musisz poskładać swój kraj do kupy, podbijając małe księstwa, aby pod koniec gry zacząć bawić się w kolonizację. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Francja. Od początku masz wojnę z Anglią, po której musisz poskładać swój kraj do kupy, podbijając małe księstwa, aby pod koniec gry zacząć bawić się w kolonizację.Kilka patchy temu to zmienili, na starcie białe flagi nie mają z Brytolami wojny Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Francja to lemingi takie teraz Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 http://www.dobreprogramy.pl/Samsung-jak-Volkswagen-Telewizory-oszukuja-w-testach-poboru-pradu,News,66965.html Szajsung Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Jestem za leniwy, by grać w grę, w której się głównie klika.Dammit. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 KUP GRĘ MÓWILINA WYPRZEDAŻACH TANIEJ MÓWILIA chciałem się zamknąć w 20 eurosach... Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Właśnie wydałam 200 zł na podręczniki. Chciałam dorzucić jeszcze atlas medycyny weterynaryjnej, ale kosztował kolejną stówkę.A teraz idę żyć na diecie z jaj i ziemniaków. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Właśnie wydałam 200 zł na podręczniki. Chciałam dorzucić jeszcze atlas medycyny weterynaryjnej, ale kosztował kolejną stówkę.A teraz idę żyć na diecie z jaj i ziemniaków.Nie lepiej było ściągnąć pdf-a/zrobić ksero/wypożyczyć z biblioteki? Link do komentarza
War Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Właśnie wydałam 200 zł na podręczniki. Chciałam dorzucić jeszcze atlas medycyny weterynaryjnej, ale kosztował kolejną stówkę.A teraz idę żyć na diecie z jaj i ziemniaków.Taniej by cię wyniosło ściągnąć pdfa i wydrukować, hm? Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 KUUUUUUHHHHWWWWWWWAAAAAAAAAA, przez palec w osu! (znowu) nie mogę grać. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 KUP GRĘ MÓWILINA WYPRZEDAŻACH TANIEJ MÓWILIA chciałem się zamknąć w 20 eurosach...g2a.com - sprawź jeszcze tam xd Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Nie mam tuszu w drukarce (i papieru - powodzenia z drukowaniem 700 stron Biochemii Harpera), z PDFa nie mogę korzystać na ćwiczeniach (nie będę przecież wyciągać telefonu/laptopa w prosektorium, prowadzący z miejsca wykopie mnie z budynku), a w bibliotece może zabraknąć. Już wolę kupić podręcznik, mieć go pod ręką i odsprzedać po studiach za pół ceny. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Nie mam tuszu w drukarce (i papieru - powodzenia z drukowaniem 700 stron Biochemii Harpera), z PDFa nie mogę korzystać na ćwiczeniach (nie będę przecież wyciągać telefonu/laptopa w prosektorium, prowadzący z miejsca wykopie mnie z budynku), a w bibliotece może zabraknąć. Już wolę kupić podręcznik, mieć go pod ręką i odsprzedać po studiach za pół ceny.Wciąż uważam, że skserowanie/wydrukowanie z pdf-a w drukarni jest lepszym biznesem, no ale już jak tam chcesz Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) Jak ładnie pulpit posprzątany. Edytowano Październik 2, 2015 przez Garin 1 Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 KUUUUUUHHHHWWWWWWWAAAAAAAAAA, przez palec w osu! (znowu) nie mogę grać. Szykuje się post Jak ładnie pulpit posprzątany. To zobacz mój... Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 g2a.com - sprawź jeszcze tam xdG2A - 175,79zł cały pakiet, który podanoSteam - 39.22€, 39.22*4,245 [aktualny kurs ojro] = 166,48złPrawdopodobnie kupię to poprzez PSC, toteż dwa procent za wymianę walut, wychodzi 169,81.Przelicznik walut PSC [Euro > złotówki] mówi natomiast, że włącznie z tymi dwoma procentami wychodzi mnie 163,26.NIEMALŻE 10ZŁ TANIEJALE TO I TAK ~170ZŁ NA GRĘ W MAPĘSUPER BIZNES K WO Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Wyskakuj z szekli, skąpa rukwo Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 To zobacz mój...Ukryta zawartośćAle mój był cały zasyfiony różnymi clopobrazkami, r34, gore wszelakiej maści oraz artami z Berun~★ Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Garin, dostałeś wczoraj moją wiadomość? Tak Arku i tylko mi tam sióstr Scarlet brakowało. 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Tak Arku i tylko mi tam sióstr Scarlet brakowało. Ty mały, zdradziecki... Link do komentarza
Recommended Posts