Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 No jak grubym trzeba być? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 O ty skubańcu, edytowałeś swój post w powitaniach, aby ciebie nie znaleziono Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mnie się nie da znaleźć, ha.Zero informacji poza tym, że jestem piękny. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mnie się nie da znaleźć, ha.Zero informacji poza tym, że jestem piękny.Raczej gruby. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Raczej gruby.Nie myl mnie z innymi Jakubami na tym forum :| Link do komentarza
Silicius Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ja byłem kiedyś "bos457" byłem takim co się rejestrował i odchodził, bo 99% gier mnie nudzi Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Nie myl mnie z innymi Jakubami na tym forum :| Gruby Gronek. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Gruby Gronek.Chciałbym być grubym Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Chciałbym być grubym Fetyszysta. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Chciałbym być grubym Na forum jesteś. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 O ty skubańcu, edytowałeś swój post w powitaniach, aby ciebie nie znaleziono Usunąłem tylko swoje nazwisko i wpisałem swoje drugie imię, które rzadko używam. Also dalej można mnie łatwo namierzyć jak umie się pewne informacje przetwarzać i łączyć w logiczną całość. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Fetyszysta.Oj, ty chyba nie wiesz, jakie to uczucie mieć 190 cm i jakieś 60 kg Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Usunąłem tylko swoje nazwisko i wpisałem swoje drugie imię, które rzadko używam. Also dalej można mnie łatwo namierzyć jak umie się pewne informacje przetwarzać i łączyć w logiczną całość.Znaleziony. Zajmujesz się łucznictwem? Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Oj, ty chyba nie wiesz, jakie to uczucie mieć 190 cm i jakieś 60 kg masz swojego ryjka na profilowym? Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Czasami żałuję, że podaję w różnych papierach swoje drugie imię. Trochę głupio to wygląda, jak wisi np. lista grup laboratoryjnych pełna Ann Kowalskich i Janów Nowaków, aż tu nagle dzikie "Zofia Elżbieta" wyskakuje ci na twarz i usiłuje wydrapać oczy. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Od pewnego czasu już nie, ale chyba znalazłeś. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Czasami żałuję, że podaję w różnych papierach swoje drugie imię. Trochę głupio to wygląda, jak wisi np. lista grup laboratoryjnych pełna Ann Kowalskich i Janów Nowaków, aż tu nagle dzikie "Zofia Elżbieta" wyskakuje ci na twarz i usiłuje wydrapać oczy.JEJ WYSOKOŚĆ ZOSIASummon @Kuracyja Edytowano Październik 3, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 masz swojego ryjka na profilowym?Mam, ale chyba inne zdjęcie, niż znajdujące się na forum. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 ZOFIA ELŻBIETA ILTIN SMUTEG Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Czasami żałuję, że podaję w różnych papierach swoje drugie imię. Trochę głupio to wygląda, jak wisi np. lista grup laboratoryjnych pełna Ann Kowalskich i Janów Nowaków, aż tu nagle dzikie "Zofia Elżbieta" wyskakuje ci na twarz i usiłuje wydrapać oczy.Akurat Zofia to bardzo ładne imię tak samo jak Elżbieta Link do komentarza
Szczygiel Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 bulwy szpiegujo Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Chciałem zrobić niespodziankę i ci przekazać info na samym fejsie, ale masz zablokowane odbieranie wiadomości od obcych.No nic. Teraz czas na Gronisława. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Wszystkie znane mi Zofie to ułożone, miłe i zabawne istotyTylko niektóre lubią narzekać.Chciałem zrobić niespodziankę i ci przekazać info na samym fejsie, ale masz zablokowane odbieranie wiadomości od obcych.No nic. Teraz czas na Gronisława.Ale zdobyczami to się podziel, co? Kto jak kto, ale Gronka akurat powinienem miećPewnego krasnala też byłoby śmieszno Edytowano Październik 3, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Akurat Zofia to bardzo ładne imię tak samo jak Elżbieta Nie w tych czasach, nie u Iltin Link do komentarza
Recommended Posts