Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 tak w sumie jedyna moja aktywność fandomowa to siedzenie na tym forum i avatarowanie nocnemu salcesonowi... kiedyś się jeszcze na wiki dość aktywnie udzielałem ale później odkryłem to forum 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 @NiklasA teraz odpowiedz sobie na pytanie, dlaczego nie przyznaję się do tego fandomu. Boś preclem Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Wiązać się może, w końcu tam ten twór powstał. Ostatnio wstawiłeś całkiem trafny film o tym zjawisku. "Hurr durr oglądam anime, Japonia najlepsza, Europa fuj, jedziem tam!"Racja, coś takiego wstawiałem. Ale ilu tak naprawdę udzielających się tutaj można zakwalifikować do "weaboos"? Arłoha kultura Japonii nie interesuje, gejowski blog Katch daleko jest od dążenia do jakiejkolwiek kultury, Cahir ogranicza się (przynajmniej w komentarzach) do "Gintanamy", a Discors swego czasu uczył się języka, więc jakiś kontakt z prawdziwą kulturą już miał... Jedynie do głowy przychodzi mi Garin, i to pewności nie mam, bo nie wiem ile rzeczywistej wiedzy było w jego gadaniu o wyższości Dalekiego Wschodu nad Zachodem. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ze 116 znajomych na fejsie zostało mi... 10 Uwielbiam czystki Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 GG TOO EASY (I JESZCZE TEN KURCZAK #YOLO )Srsly? Jeszcze ta legendarna karta w ręce [*] LymRaNe, chciał tylko pograć [*] Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ja jako mangozjeb interesuję się raczej Starożytną Japonią albo japońskim żarciem. Ale historią starożytną i jedzeniem interesuje się ogółem, a że Japońce mają wyjątkowo ciekawe te rzeczy to nie przez fakt, że oglądam anime czy czytam mangi Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 A i zapomniałabym powiedzieć o japońskich grach Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Vide: to, co zrobiły kucofagi, gdy mlp stało się popularne xdddPamiętam te czasy, jak serwery w TFa były zawalone ludźmi z kucami w avatarach. Też sobie wtedy Flutterkę ustawiłem.Ale zdjąłem ją zaraz po tym, jak kilku ludzi zrobiło nalot i zaczęło sprejować ściany clopami. Stwierdziłem, że identyfikowanie się z takimi osobnikami jednak niezbyt mi się może przysłużyć xP Link do komentarza
Gość Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 ja nie oglądam mango i amino, ale lubię japońskie żarcie, to dlatego że generalnie lubię żreć i gotować Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 ja nie oglądam mango i amino, ale lubię japońskie żarcie, to dlatego że generalnie lubię żreć i gotować żreć i żyć. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Pamiętam te czasy, jak serwery w TFa były zawalone ludźmi z kucami w avatarach. Też sobie wtedy Flutterkę ustawiłem.Ale zdjąłem ją zaraz po tym, jak kilku ludzi zrobiło nalot i zaczęło sprejować ściany clopami. Stwierdziłem, że identyfikowanie się z takimi osobnikami jednak niezbyt mi się może przysłużyć xPswoją drogą ciekawa rzecz.... inne fandomy jakoś nie bardzo chcą się przyznawać do tego, że w ich szeregi wkradło się R34... a fandom kucolubów pierwsze, co zrobił to stworzenie pierdyliarda clopów i jeszcze chwalenie się tym 2 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 http://ncmares.deviantart.com/art/Never-Be-Royals-549567590?q=favby%3Asosna564%2F48192430&qo=5 Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 swoją drogą ciekawa rzecz.... inne fandomy jakoś nie bardzo chcą się przyznawać do tego, że w ich szeregi wkradło się R34... a fandom kucolubów pierwsze, co zrobił to stworzenie pierdyliarda clopów i jeszcze chwalenie się tym Bo to fandom futrzaków zapoczątkował fandom mlp. A oni wszystko by robili z r34 Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Bo to fandom futrzaków zapoczątkował fandom mlp. A oni wszystko by robili z r34 Fandom MLP powstał niezależnie od futer. Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Fandom MLP powstał niezależnie od futer.MLP zrobiło się popularne przez Furry. Bez nich nikt by się nie zainteresował kucykami Link do komentarza
Garin Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 >implying kuce powstały z futrzaków LOL NIE Link do komentarza
BiP Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ze 116 znajomych na fejsie zostało mi... 10 Uwielbiam czystki Też ostatnio robiłem... Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 w sumie tak się zacząłem zastanawiać, czemu nie mam już BiPa w znajomych Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Przeczcie sobie, że nie zostały, ale prawda jest taka, że gdyby nie Futrzaki to by nie było MLP popularne i nie przeszłoby na inne stronki, tworząc potem nowy fandom Link do komentarza
BiP Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 w sumie tak się zacząłem zastanawiać, czemu nie mam już BiPa w znajomych Skasowałem ciebie też ? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 na to wychodzi Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Przeczcie sobie, że nie zostały, ale prawda jest taka, że gdyby nie Futrzaki to by nie było MLP popularne i nie przeszłoby na inne stronki, tworząc potem nowy fandom Ale nie xDMLP powstało bo był serial, fandom powstał bo 4chan. Futrzaki nie miały tu nic do roboty xD Link do komentarza
Garin Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Futrzaki to Illuminati? Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ale nie xDMLP powstało bo był serial, fandom powstał bo 4chan. Futrzaki nie miały tu nic do roboty xDPrzecz sobie dalej Ale nim na 4chanie zaczął pojawiać się chociaż jeden thread z kucami to na futrzakowych stronach było już tego od groma. Link do komentarza
Recommended Posts