Imeshovy Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 WUNSZ W ŁODZI @Prynces Kura :3 Link do komentarza
Niklas Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 I jak tam, Imesz? :3 Link do komentarza
Imeshovy Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Plecy sobie rozwaliłem po robocie Link do komentarza
Imeshovy Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Boisko do siatkówki plażowej grabiłem, godzina roboty z tym, bo od roku tam nikt nie grał, ponad 30 stopni = nie mogę się schylać Link do komentarza
Hoffman Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Nie do końca rozumiem dlaczego Tric usunął konto. Być może tak musiało być, a może jest to część czegoś większego. Jego przemiana była zaskoczeniem również i dla mnie, ale raczej nie wzięła się z niczego.Nie pozostaje mi nic innego, jak w bulu i nadzieji życzyć mu wszystkiego dobrego.Dobranoc PS: Czym jest człowiek...? Link do komentarza
Imeshovy Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Tak na nockę muzyka od faceta, który prawdopodobnie wynalazł wehikuł czasu i przybył tu z lat 80 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Mnie bardziej zastanawia nie "czy", ale "kiedy" będzie pisał podanie o przywrócenie konta. Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Czym jest człowiek...?A miserable little pile of secrets. Link do komentarza
Syrth Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 @Hoffman, dla jeszcze większej atencji. Jakby nie miał jej mało... Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 @Hoffman, dla jeszcze większej atencji. Jakby nie miał jej mało...Wiesz... Akurat ty na usunięcie konta przez Trica narzekać nie powinnaś. Link do komentarza
Syrth Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Wiesz... Akurat ty na usunięcie konta przez Trica narzekać nie powinnaś.Nie narzekam. Wypowiadać się chyba mogę. I tak wróci. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Możesz. Nie mniej zarzucanie atencji, podczas gdy też miałaś epizod z kasacją konta, wygląda przynajmniej nie na miejscu. Link do komentarza
Syrth Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Dlaczego? Usunęłam i założyłam cicho konto, więc gdzie tu atencja? No i przede wszystkim nie trollowałam. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Po cichu to się przestaje korzystać z konta, a nie prosi o jego kasację, powodując, że nagle setki wiadomości nie mają znanego autora. Każda prośba o kasację konta jest próbą zwrócenia uwagi. Jak nie na siebie, to na jakąś sprawę. Link do komentarza
Syrth Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Widzę, że psycholog się znalazł. No to trudno, według Ciebie zwróciłam na siebie uwagę (zastanawiam się czyją, może Twoją ), ale dla mnie lepiej było usunąć, żeby nie wejść dla zwykłego kaprysu, a założyć konto z chwilowego kaprysu by mi się nie chciało Szczeliłam focha na forum, ale o atencji nie myślałam, bo zrobiłam to mając dość userów, więc skoro kogoś nie lubię to raczej zbędna mi była ich uwaga Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Prosta sprawa. Pokazałaś tym samym swojego focha. Link do komentarza
Syrth Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 No tak. Tego akurat zaprzeczyć nie mogę Link do komentarza
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 O czym tam plotkujecie tym razem? Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 O niczym Ktoś w docie powiedział, że ma przeczucie że jestem dobrym graczem Link do komentarza
Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Ma przeczucie... Skoro napisał, że tylko MA PRZECZUCIE to musiało ci średnio pójść :C Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) Te nowe forum to jednak takie złe nie jest. Wreszcie lista postów jest w sensowny sposób ułożona i mogę normalnie znaleźć swoje posty z przeszłości.I przy okazji znaleźć tego typu perełki Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 @Uszatka Cóż, jednego kolesia wywaliło z meczu i nie przyszedł, a on chyba chciał czekać bo myślał, ze jestem dobra a potem może się trafić ktoś chu*owy XD@Krzysiu, no mi się bardzo podoba nowe forum. Edytor tekstu w statusach jest bardzo fajny. Czekać tylko na sb jakie będzie ^^ Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Ja czekam na możliwość edycji posta z wyłączonym BBCode. Zawsze wolałem pisać posta w ten sposób, jak przy użyciu opcji. Link do komentarza
Recommended Posts