Simplistic Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 AAAAA!!! *budzi się z krzykiem* Nigdy! Nigdy nie polubię mangoamino! Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Izak, wróżbuj się Nie Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Wróżba dla Klinasa: Tric nawiedzi Cię we śnie i będzie nawracał na Bejbera Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) @SelunaWybieraj kartę od 1 do 23 lub trzy karty od 1 do 23 i temat na jaki ma być wróżba. Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez izak Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Wybieraj kartę od 1 do 23 lub trzy karty od 1 do 23 i temat na jaki ma być wróżba.Ja wybiorę 8 c; Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) To ja też poproszę ^^13, temat pieniądze Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Obremon Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Też chcę wróżbę :C Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @Minish. Bohater BurzyV The HierophantMiłość. Jesteś podatny na porywy serca i mogą Cię opanować dziwne tęsknoty za czymś niezwykłym. Lepiej nie przysięgaj miłości do grobowej deski, zwłaszcza gdy zakochałaś(eś) się pięć minut temu. Małżeńskie problemy znikną, jeśli staniesz z nimi twarzą w twarz. Inaczej będą się ciągnąć w nieskończoność.Praca i pieniądze. Pojawiają się okazje, by zarobić pieniądze i wspiąć się na najwyższy szczebel kariery zawodowej. Nowy projekt przyniesie Ci dużo zadowolenia w przyszłości, ale pod warunkiem, że będziesz w nim aktywnie i z zaangażowaniem uczestniczyć.Zdrowie. Na zły nastrój i przemęczenie najlepszy jest sen.Kładź się wcześniej do łóżka i nie wstawaj na ostatnią chwilę. Poranny pośpiech może Cię zniechęcać do pracy.Przesłanie. Dokształcaj się, to z pewnością się opłaci. Rozwój intelektualny pomoże Ci wyjść poza ciasne ramy Twojej oceny świata.Karty przemówiły. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 22, temat: niszowe nawiązania. Also, nie ma wyników Literackiego Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ja teraz jem Pizza Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Dec disconnected A tymczasem: http://aszdziennik.pl/115057,80-proc-polakow-nie-przyjeloby-polakow-do-polski-ci-ludzie-sie-nigdy-nie-zasymiluja Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ładowarka motzno #foreveronline Link do komentarza
SnuJ Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Trzeba Deca odłączyć Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 W sumie skoro jestem trikowym medium, to mógłbym pisać w jego imieniu w sumie cokolwiek Ale póki co poproszę wróżbę numer 8 na wynos Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 *kradnie Decowi ładowarki* Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @SelunaXIV Temperance I Magician XII The Hanged ManOtrzymasz mobilizację do nauki i zmiany spojrzenia na życie. Choć wydaje ci się, że nie starczy Ci sił to nie prawda, bądź cierpliwy, idź małymi krokami a wszystko się uda. Aby osiągnąć sukces, czasami będziesz musiała manipulować innymi, a w niektórych momentach to od ciebie zależy, jaki będzie przebieg wydarzeń. @ObremonVI LoversPrzyda ci się czujność i odwaga. Okazja do zarobienia pieniędzy może przyjść nagle i niespodziewanie. Będziesz musiał(a) błyskawicznie podjąć decyzję. Nie trzymaj się kurczowo schematów i wybieraj nietuzinkowe rozwiązania.@DecadedXIX SunCzeka cię wiele rzeczy ważniejszych niż pizza. Możesz albo podążyć za swoimi autorytetami, albo zostać tam gdzie jesteś i jeść pizzę. Twój wybór.@Ylthin MarudaIII The EmpressNiszowe rozwiązania są dobre.@TW SoliVIII JusticeMiłość. Masz duże wymagania i czasem naprawdę trudno z tobą wytrzymać. Pamiętaj o tym, gdyż możesz wypłoszyć nawet najbardziej cierpliwego partnera. Bądź łagodniejsza(y), a odkryjesz miłość na nowo.Praca i pieniądze. Źródłem twoich cierpień jest przerost ambicji i ogromna porywczość. Skoncentruj się na tym, co robisz dobrze. Licz tylko na siebie, bo inni mogą ci przeszkadzać. Teraz niczego nie zmieniaj, nie podejmuj ważnych decyzji. Koniecznie bądź w zgodzie z prawem!Zdrowie. Jeśli jesteś zmęczona(y) zestresowana(y), zadbaj o zdrowie. Zrób badania kontrolne i pamiętaj o właściwej diecie.Przesłanie. Szczodrość pomoże ci osiągnąć wszystko, o czym marzysz. Bogactwo, używane z myślą o szczęściu i radości innych powiększy się - szczególnie wtedy, gdy dzielimy je z potrzeby serca.@PervKapitanNapisz kartę od 1 do 23 i masz wróżbę Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @SelunaXIV Temperance I Magician XII The Hanged ManOtrzymasz mobilizację do nauki i zmiany spojrzenia na życie. Choć wydaje ci się, że nie starczy Ci sił to nie prawda, bądź cierpliwy, idź małymi krokami a wszystko się uda. Aby osiągnąć sukces, czasami będziesz musiała manipulować innymi, a w niektórych momentach to od ciebie zależy, jaki będzie przebieg wydarzeń. @ObremonVI LoversPrzyda ci się czujność i odwaga. Okazja do zarobienia pieniędzy może przyjść nagle i niespodziewanie. Będziesz musiał(a) błyskawicznie podjąć decyzję. Nie trzymaj się kurczowo schematów i wybieraj nietuzinkowe rozwiązania.@DecadedXIX SunCzeka cię wiele rzeczy ważniejszych niż pizza. Możesz albo podążyć za swoimi autorytetami, albo zostać tam gdzie jesteś i jeść pizzę. Twój wybór.@Ylthin MarudaIII The EmpressNiszowe rozwiązania są dobre.@TW SoliVIII JusticeMiłość. Masz duże wymagania i czasem naprawdę trudno z tobą wytrzymać. Pamiętaj o tym, gdyż możesz wypłoszyć nawet najbardziej cierpliwego partnera. Bądź łagodniejsza(y), a odkryjesz miłość na nowo.Praca i pieniądze. Źródłem twoich cierpień jest przerost ambicji i ogromna porywczość. Skoncentruj się na tym, co robisz dobrze. Licz tylko na siebie, bo inni mogą ci przeszkadzać. Teraz niczego nie zmieniaj, nie podejmuj ważnych decyzji. Koniecznie bądź w zgodzie z prawem!Zdrowie. Jeśli jesteś zmęczona(y) zestresowana(y), zadbaj o zdrowie. Zrób badania kontrolne i pamiętaj o właściwej diecie.Przesłanie. Szczodrość pomoże ci osiągnąć wszystko, o czym marzysz. Bogactwo, używane z myślą o szczęściu i radości innych powiększy się - szczególnie wtedy, gdy dzielimy je z potrzeby serca.@PervKapitanNapisz kartę od 1 do 23 i masz wróżbęA dlaczego jak ja wybrałem 8 to dostałem 5? Link do komentarza
Recommended Posts