Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @izak a co jeśli moim autorytetem jest pizza? Link do komentarza
SnuJ Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) @Ylthin Maruda jeśli chodzi o niego, to tak, proponuje eutanazje Tak btw. poproszę o wróżbe nr. 21 Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Snuja Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 A dlaczego jak ja wybrałem 8 to dostałem 5? Bo nie umiesz w wybieranie, więc wybrał za ciebie Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 VI =/= 13Coś mi mówi że izak miał kontakt z zusowską-magią :/.@Niklas może i mu zabrać ładowarkę ? :> Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Bo nie umiesz w wybieranie, więc wybrał za ciebie Nie. Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Hej siusiu lalala Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Obgryzanie kolby kukurydzy pokrytej masełkiem i solą Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Lala siusiu hej 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Szaba, ale czego ty tu szukasz 1 Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Szaba, ale czego ty tu szukasz Krabów Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Brzusio Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) A dlaczego jak ja wybrałem 8 to dostałem 5? VI =/= 13Coś mi mówi że izak miał kontakt z zusowską-magią :/Za każdym razem tasuję karty i rozkładam je losowo, żeby nie było żadnych oszukistów @izak a co jeśli moim autorytetem jest pizza? Ożeń się z nią.@SnujaXX The JudgementMiłość. Atmosfera w twoim domu wyraźnie się poprawi, będzie w nim mile i przytulnie. Stosunki z partnerem staną się bliższe i cieplejsze. Jeśli jesteś sam(a), teraz spotkana miłość zawiedzie cię prostą drogą do szczęścia.Praca i pieniądze. Jesteś w stanie zrealizować pomysł, z którym wiążesz nadzieje. Ale będziesz musiał(a) pracować bez wytchnienia. Warto zdobyć się na wysiłek, gdyż dzięki temu poczujesz swoją wartość, a także udowodnisz ją światu.Zdrowie. Wkrótce poczujesz się lepiej, odzyskasz równowagę i pokonasz każdy stres.Przesłanie. Dbaj o wewnętrzny spokój i harmonię z otaczającym cię światem. Wyzwoli to w tobie siły, dzięki którym poznasz głębszy sens życia.Karty przemówiły. Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez izak Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Krabów No to masz Link do komentarza
Simplistic Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Izaczku szamanku kochaniutki, co karty mówią o moim biwaku klasowym ? 2,7 Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Izaczku szamanku kochaniutki, co karty mówią o moim biwaku klasowym ? 2,7Cooo?Izak ma i takie umiejętności. Czemu nikt mnie nie ostrzegł ?! Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Obremon Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ogryzłem dwie kolby kukurydzy i smutek, bo nie ma wincyj :C Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @izak 13, o ile nie jest za późno Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @izak 13, o ile nie jest za późno Nie zawiedź się :> Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Trikieł śle podziękowania za wróżby. Proszę je gdzieś ładnie zapakować i schować na później.To tyle z wieści od niego na dziś. Pozdrawiam. Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Trikieł śle podziękowania za wróżby. Proszę je gdzieś ładnie zapakować i schować na później.To tyle z wieści od niego na dziś. Pozdrawiam.To po chuj usuwał konto Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 No, i 18 odcinków obejrzane. Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 To po chuj usuwał konto Atencji szukał (i nadal szuka) Also, wyrażaj się 3 Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Trikieł śle podziękowania za wróżby. Proszę je gdzieś ładnie zapakować i schować na później.To tyle z wieści od niego na dziś. Pozdrawiam.A kogo to obchodzi ? Also, nie dziw się, jak ludzie zaczną ciebie też ignorować, jak twojego guru, bo robisz to samo co on, tyle, że nie gadasz o boberze, a o swoim szefie... To po chuj usuwał kontoDec ma rację... tak bardzo brak atencji Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Recommended Posts