Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Typowy Lovecraft Jeszcze perfumy próbuj wciskać Perv Śmierdzę? Ja w poniedziałek mam rektorskie Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 A ja nie mam ich w ogóle. A i tak jestem w cholerę zadowolony z planu. Co dwa tygodnie mogę się całkowicie opierdzielać. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Śmierdzę? Ja w poniedziałek mam rektorskie znaczy nie wiesz po prostu o co chodzi z perfumami od Lovecrafta Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Mi się średnio podoba. Tzn nie jest zły,ale super też jakiś nie jest. Podoba mi się to, że oprócz angielskiego i wfów mamy w jednym kampusie. Bo mamy dwa kampusy na polibudę, jeden na drugim końcu miasta, drugi na drugim Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 ja też mam dwa kampusy... jeden oddalony od drugiego jakieś dwadzieścia minut z buta Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Derp derp:3 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 U mnie wszystko, poza angielskim, odbywa się w jednym budynku. Języki obce są nauczane w naszej bibliotece, 5 minut drogi. Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 A u mnie pół godziny...autobusem w sumie może nie pół miasta, z tym to przesada, ale czasami na pierwszym roku mieliśmy 10 minut na dojechanie na drugi kampus ._. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 chyba kogoś tu pojebało http://fakty.interia.pl/polska/news-sejm-ma-nowe-logo-koszt-12-tysiecy-euro,nId,1895151 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Takie życie. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 >12 tysięcy reichsmarek, tj. jakieś 40 tysięcy cebulionów>40+ miesięcy mojej ciężkiej pracy Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 około 50 kafli za dwie kreski, prostokąt i napis? ...rzucam studia i zostaję grafikiem projektującym rządowe loga Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Ale to jest Feszyn Dizajn, więc musi kosztować. Edytowano Październik 1, 2015 przez Garin Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 no 12 tysięcy ojro to dokładnie tyle cebulionów Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Czejś, Tomek. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Cygnus, straszyłbym. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 @Kath @CahirPrawie jak rubensowe. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jestem Decusiem. Kochajcie mnie Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 To w Polsce jest klasa średnia? Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Super pierwsza przygoda z RimWorlda.Dostaję info, że wściekłe zwierze w okolicy. Patrzę, to wiewiórka. "Meh, wiewiórka to dużo nie zrobi." Myślę sobie.NAGLE JEB!Skurwysyn wpada do bazy, żądając krwi, atakuje moją panią doktor. Następnie dostaje kulę między oczy i pada martwy.Przygotowuję łóżko szpitalne dla pani doktor, myślę że już jest git. Nope, dach się na nią zawalił.gg Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Wedle tego kryterium jestem klasą: bieda. Cała moja rodzina jest klasą: biedaCommunism is stronk in me No i siema Nikład. Miło wiedzieć, że jeden z niewielu fików jaki śledzę się kontynuuje. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Super pierwsza przygoda z RimWorlda.Ukryta zawartość Piękne. Będzie z ciebie dobry nadzorca kolonijny. Link do komentarza
Recommended Posts