Po prostu Tomek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 >chiliDropped Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 @GarinNie, bo przeze mnie go zbanowali @Żyźwił ಠ_ಠTo brzmi też dobrze, szczególnie z tym sosem sojowym. Ale chilii to bym nie dawała dużo. Link do komentarza
War Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Wygląda jak jajko z robaczkami :^ Link do komentarza
Gość Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 >nie dawać dużo chilli Z chilli wszystko smakuje najlepiej, niestety miałem tylko w proszku, but still gud Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jak chcę, żeby mnie piekło, to albo idę na kebsa, albo piję wódę. Na diabła mi chili Link do komentarza
War Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Kupiłem dziś olej kokosowy, bo wyjazd w miasto, studia i mieszkam sobie fajnie, to zaszalałem, biorąc jakieś coś.Warmoooomnmnmnmnmn taki samodzielny Robi się też inne rzeczy, żeby piekło Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 to jest smażony ryż z kurczakiem(pieczonym, został ze wczoraj xD) do którego wjebałem chyba kilogram chilli, a dodatkowo jedno jajko rozbebłane z 1,5 łyżeczki sosu sojowego.Jakiś warzyw wskazany, bo nie ma wyraźnego smaku, ja zastąpilem go keczupemSmacznego Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 to jest smażony ryż z kurczakiem(pieczonym, został ze wczoraj xD) do którego wjebałem chyba kilogram chilli, a dodatkowo jedno jajko rozbebłane z 1,5 łyżeczki sosu sojowego.Jakiś warzyw wskazany, bo nie ma wyraźnego smaku, ja zastąpilem go keczupemŻigłe. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 @Żyźwił ಠ_ಠ dem gembuj Link do komentarza
Gość Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 @Żyźwił ಠ_ಠ dem gembuj Chciałbyś, co? NIE DLA POLAKA BOGACTWO XDDD Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jak dajesz kilo chili to równie dobrze możesz jeść same kaszki z chilii, bo i tak nie będziesz czuć smaku :| Bardzo ostre potrawy są kijowe, bo nie czuć smaku. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Chciałbyś, co? NIE DLA POLAKA BOGACTWO XDDDTeż mam. I to nowszej generacji, bo Advance I poki goldy do tego. PokePoke~ Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Kurde, chciałem zobaczyć dlaczego Gronki jarają się RimWorld, wiec pobrałem ten ważący ~60MB plik z grą, uruchomiłem i.... CZEMU TA GRA TAK MAŁO METALU DAJE NA START PRZY SPAWNIE Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Kurde, chciałem zobaczyć dlaczego Gronki jarają się RimWorld, wiec pobrałem ten ważący ~60MB plik z grą, uruchomiłem i.... CZEMU TA GRA TAK MAŁO METALU DAJE NA START PRZY SPAWNIE Szukaj góry, a nie Ja tam czekam aż Superior Crafting zaktualizują na nową wersję, bo bez tego nie chce mi się grać Edytowano Październik 1, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Uważaj na wściekłe wiewiórki i spadające dachy. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Wściekłe wiewiórki są OP. Będą cię tak drapały, że nie trafisz w nie z shotguna Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 No elo elo! Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Spadającego dachu też raczej nie trafisz z shotguna. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ja tam radzę uważać przy całkowitym rozkopywaniu jakiejś małej góry, często się zawala po zniszczeniu ostatniego kawałka Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ukryta zawartość Eat me, it hurts to live.Czy to ta słynna papaja? :^) 1 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Karol, człowiek który został owocem. 4 Link do komentarza
Recommended Posts