Spinwide Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 PS. Shadow fiend rządzi. Bounty Hunter uber alles Tyś rysiała? Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Miałam dziś pierwsze zajęcia z anatomii w prosektorium (nie, nie ma tam nic obleśnego ani przerażającego, za to jest zimno i pachnie formaliną). Na stoliku obok leżała krowia czaszka, w przerwach między notatkami nie miałam zbytnio co robić (ile można się gapić na eksponaty), więc wzięłam i naszkicowałam długopisem w zeszycie. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 PS. Shadow fiend rządzi. Jakieś 2 dni temu nim grałem pierwszy raz, przez to że nie miałem najlepszej farmy to nie chciało mi się ult używać ale poradziłem sobie nim, dobry damage zadaje Dla nowych graczy jednak bym polecał Morphling, dobra farma + chodzenie w agility + dobre przedmioty = niepowstrzymalna maszyna niszczenia wszystkiego co stanie mu na drodze Stun to jedyna rzecz której można się obawiać, silence jeszcze można przetrwać Bounty Hunter uber allesReupload od pewnej osoby trochę wyżej:Też go próbowałem, trochę nim zaszalałem Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ale śmiesznie by było zobaczyć jak koleś który nie ogarnia o co chodzi w tej grze dać mu spróbować zagrać Meepo/Shadow Fiend lub nawet Storm Spirit Co w Storm Spiricie jest trudnego, albo tym bardziej...Shadow Fiendzie? o_O Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Psst. @Chimuk.Tylko Rubi[c]k.BTW, co tak nagle starocioty przywiało?Elo @Bandero Link do komentarza
Spinwide Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Miałam dziś pierwsze zajęcia z anatomii w prosektorium (nie, nie ma tam nic obleśnego ani przerażającego, za to jest zimno i pachnie formaliną). Na stoliku obok leżała krowia czaszka, w przerwach między notatkami nie miałam zbytnio co robić (ile można się gapić na eksponaty), więc wzięłam i naszkicowałam długopisem w zeszycie.A ja myślałem że to ten pokemon z czaszko zamiast głowy, co latał z wielką kością w łapkach Amino niszczy mózgi Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jeśli miałbym grać jakimś zabójcą to tylko Riki lub PA. BH jest spoko, ale ciężki początek jest. Potem tylko $$$$$ Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jestem Decusiem. Kochajcie mnie Utop się. 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 [lekko gore, ale bez przesady. To tylko gra, prawdopodobnie dobra] Anony szanujo? Wciąż jestem zdania, że wh40k > fantasy, ale to mnie zaciekawiło i to niemiłosiernie, szczególnie, że jestem wielkim fanem Left 4 Dead. Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jeśli miałbym grać jakimś zabójcą to tylko Riki lub PA. BH jest spoko, ale ciężki początek jest. Potem tylko $$$$$Co masz na myśli mówiąc zabójcą? Carry? to assasin to raczej z LoLowego slangu Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Co masz na myśli mówiąc zabójcą? Carry? to assasin to raczej z LoLowego slanguassassin się raczej tyczy każdego, kto potrafi zabić szybko ważną postać, ergo wyeliminować zagrożenie. Phantom Assassin i Bounty Hunter są do tego IMO idealni Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Co w Storm Spiricie jest trudnego, albo tym bardziej...Shadow Fiendzie? o_O SF - Przynajmniej mi co chwilę się trzy pierwsze umiejętności myliły,SS - Zbyt szybko mana mu się kończy (co mnie denerwuje gdy chcę kogoś zaatakować, z większością magów w większości MOBA tak mam, ale SS go mocno potrzebuje) i butelka jest zbyt potrzebna (pierwsza postać przy której kupiłem butelkę )Co masz na myśli mówiąc zabójcą? Carry? to assasin to raczej z LoLowego slanguLoLowego slangu <---- To mi dało banana na twarzy : )))) Btw. w LoL Carry i Assassin to dwie różne grupy : )eeee nie?Eee tak? Edytowano Październik 1, 2015 przez Minish, Hero of the Storm Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) Lali-ho! Edytowano Październik 1, 2015 przez Dio Bo mogę. 1 Link do komentarza
Talar Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Nie do ciebie.Chodzi mi o tych "ass"assynów". Jeśli chcesz sobie kogoś tak zabić, to zdecydowanie lepsi są nyx, tiny, pudge, czy qop, bo przed takim rikim czy Pa wystarczy ci tp i koniec. Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Moja pierwsza postać. Nawet nie feedowałem Arek? Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 FREE AREK o/ o/ o/ 2 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 ide sobie zrobić kakao z bananembrb Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Iltin, mam dla ciebie grę: http://splay.pl/2015/10/01/alpacalypse/ Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Arku, dziekuję że robisz tyle kont. Jesteś nam potrzebny, nawet robiąc konta w niezliczonej ilości. 1 Link do komentarza
Recommended Posts