Dadudałe Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Elo ziomeczky Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Also zdefiniuj "tak wyje**ny" Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Hi Avan, dawno tu nie zaglądałeś xD Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Słyszałem już historie o tym, że mało który student ma siłę na jakąkolwiek naukę po ćwiczeniach. Czym oni was tam tak męczą? Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Plecaki są ciężkie... Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Zasadniczo to wstaje się o 5 rano i idzie biegać 3km na dzień dobry, a potem jest tylko gorzej xD. Pięć rodzajów samej matematyki, jak to na elektronie. Kiedy masz zajęcia w środku dnia (np. o 13 czy 14) a wcześniej jeszcze nie daj Boże był WF, to nie ma co zbierać z ludzi. Dasz nam wygodne siedzenie i minutę wolnego czasu, to zaśniemy choćbyśmy nie wiem ile kawy albo energetyka wyłoili :P. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Wiesz BiP w WATcie z tymi ciężkimi plecakami idzie się ćwiczyć Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Potrzebny mi Moderator, lub Admin...Jak ktoś tu jest, niech się odezwie do mnie. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Dlaczego od wojskowych wymaga się tak sporej wiedzy matematycznej? Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Bo mamy być oficerami i napierdalać czołgami w ruskich 2 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Brzmi rozsądnie, Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Szczerze mówiąc to mam tam rozpisane co mogę robić po tym kierunku. Z tych co zapamiętałem, to np. oficer kontroli lotów na lotnisku wojskowym czy oficer łączności dowodzący czołgami/artylerią/whatever albo znowu w kontrwywiad. Wszystko wymaga wiedzy technicznej i tej całej majcy, żeby się nie za***ać jak ci sprzęt przestanie działać. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Eloszki, Avan.Amol pisał, że raz cię widział, jak żeś ganiał Link do komentarza
Gość Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Zawsze jak widzę Avna to jest tak szczęśliwy jakby co najmniej kosa mu ze skrzynek wypadła Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Jutro wolny weekend i jadę na grzyby Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Nie znajdziesz Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Cholera to całkiem możliwe. My wszędzie biegamy. Jak to określił porucznik: plan zajęć jest tak ułożony, by żołnierz wszędzie mógł zdążyć biegiem Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Zawsze znajduję I kwiatów zbierać nie zamierzam... Link do komentarza
Eter Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Na grzybiarki Bipę idziesz też? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Siema, Eter xd Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Na grzybiarki Bipę idziesz też? Yup, nazbierać ci muchomorków? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Bo BiP tylko takie umie znaleźć Link do komentarza
Recommended Posts