Gronek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Gronkowe mody rozkażulowały mi grę. BO NIE UMIESZ >:C Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Czyli nie jestem piękny? :C Toś dowalił Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 BO NIE UMIESZ >:C Ale przynajmniej zrobiłem sobie kolonię SPACE MARINES z niezachwianą psychiką. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Ale przynajmniej zrobiłem sobie kolonię SPACE MARINES z niezachwianą psychiką.Serio dałeś każdemu izolację psychiczną? Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 #rakOd jednej fajki? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 kropla drąży skałę Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Serio dałeś każdemu izolację psychiczną? I stworzyłem Fredericę Bernkastel jako ich przywódczynię. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 http://store.steampowered.com/app/236850/TO BUY OR NOT TO BUY... Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 http://store.steampowered.com/app/236850/TO BUY OR NOT TO BUY...Za kwestionowanie "buy" masz blachę w potylicę. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 8 ojro... ty wiesz, że za to można kupić 11 piw? 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 albo cztery... zależy na jakiej jakości ci zależy Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Za kwestionowanie "buy" masz blachę w potylicę. Skoro już wywołałem łabundzia z jeziora - Jakie DLC to must-have? Patrzyłem i chyba z 5, dając ~20 ojro na zakup. Na Steamie mam zleżałe 1.49 jewro, więc doładowanie za 10 i jest podstawka, 20 i jest [chyba] reszta Link do komentarza
War Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Kolonia ma się nazywać MLG Trollska Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Jakie DLC to must-have?KAŻDE./thread Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Kupuj. EU4 to gra przednia. Nie tylko dorównuje części drugiej, ale wręcz ją przebija. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 albo cztery... zależy na jakiej jakości ci zależy Można mieć i to, i to xd Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) Gawd, gdyby ktoś inny dał tego screena, to powiedziałbym mu, że musiał coś mieszać w plikach gry, bo ziomuś jest OP :_: Edytowano Październik 2, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 A tak na poważnie: które dodatki NAPRAWDĘ przydają się w grze? Chodzi mi o urozmaicenie rozgrywki w większy sposób niż zwykłe dodanie grafik. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 A tak na poważnie: które dodatki NAPRAWDĘ przydają się w grze? Chodzi mi o urozmaicenie rozgrywki w większy sposób niż zwykłe dodanie grafik.Common SenseEl DoradoWealth of NationsArt of War. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 A tak na poważnie: które dodatki NAPRAWDĘ przydają się w grze? Chodzi mi o urozmaicenie rozgrywki w większy sposób niż zwykłe dodanie grafik.No ja właśnie w tej sprawie, bo upiększanie moich pięknych pruskich żołdaków chcę zostawić na potem Tak patrzę, patrzę i patrzę... I chyba Conquest of Paradise, American Dream, Wealth of Nations, Res Publica oraz Digital Extreme Upgrade. Chyba, że coś jeszcze Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) Z DLC-ków: Art of War (absolutnie MUST HAVE!), Common Sense, El Dorado. Jak chcesz się bawić to jeszcze Res Publica, Wealth of Nations i Conquest of Paradise (randomowy Nowy Świat). Unit Packów i tego American Dream nie trzeba. Za to Guns Drums & Steel jest niezłe A w cenie gry dostałeś cały Steam Workshop. My Little Pony: Equestria Mod czeka. Edytowano Październik 2, 2015 przez Kuracyja Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) Wealth of Nations jest warty uwagi, bo wprowadza opcję boostowania prowincji za punkty Res Publicę zaś można dostać za grosze, jak się nie boi serwisów typu g2a.com xdI weź mu nie psuj gry salcesonami Edytowano Październik 2, 2015 przez Niklas 1 Link do komentarza
Recommended Posts